Smart ass 25

7.7K 301 32
                                    

Jó olvasást!

-Jó reggelt baba...-Hallottam meg a fülem mellől származó reggeli mély brit hangot. Lusta mosoly terült szét a szájamon ahogy tudatosult bennem: mégsem csak egy szép álom volt. Sokkal inkább a valóság. Ráébredtem,valóban megtörtént a tegnapi éjjel. És itt fekszik mellettem a Párizsban töltött hét után először. Az érzelmek csak úgy kavarogtak bennem a lábam ujjától kieredve minden áldott porcikámra. Elmondhatatlanul boldog voltam,ahogyan az ismerőssé vált illata mindenemet körül lengte. Fürdőztem az illatában,a testéből eredő kellemes melegében. A szívdobbanását éreztem a tenyerem alatt amitől különlegesnek éreztem magam. Mert ő ezt sugározta felém.

-Neked is.-Nyitottam ki pihegve a látószerveimet ezáltal feltárult előttem a ragyogó profilja alig pár centire tőlem. Mindketten az oldalunkon feküdtünk,így tökéletes rálátásunk volt a másikra. Széles vigyorától az arca két oldalt belyukadt,zöld szemei boldogan csillogtak rám. A szürke takaró alól ki kandikáló mellkasa láttán halványan elpirultam még sem bírtam ki,hogy ne rajzoljam körbe a madár tetoválása mentén. Szó nélkül elkapta az ismerkedő kezemet és húzott közelebb magához,egészen addig míg szinte bele nem ütköztem a kemény mellkasába. Szégyenlősen beharaptam az alsó ajkamat és emeltem fel rá a tekintetemet újból. Fokozatosan közeledett felém a fejével ezzel elérve,hogy szaporábban kezdjem venni a levegőt. Amikor már a szánk szinte összeért akkor sem csókolt volna meg,csak pásztázott vészesen közelről.

-Kíváncsi vagyok vajon meddig bírod...-Dörmögte kihívóan. Oh,szóval tesztel. Ha játszani akar,akkor játszunk. Össze szedtem minden bátorságomat ami bennem lapult ott legmélyebben kezdtem az ujjaimmal egyre lentebb cirógatni. Az egész teste megfeszült amikor a V vonalát simogattam,úgy,hogy alig érintettem meg.

-Ha folytatod akkor itt helyben megfoglak dugni.-Morogta mire azonnal elkaptam a kezemet az intim testrészéről fülig elvörösödve. Ez nem gátolta meg őt,hogy kezdjen szenvedélyesen csókolni.

-Rossz kislány vagy...-Zúgta rekedtesen amitől a testem minden egyes szegletén liba bőr keletkezett. Derekamba mélyesztette csontos ujjait így gond nélkül a fekvő testére tudott húzni,miközben egy pillanatra sem került ki a kezem a haja puhaságából. Ezáltal a hasam ellen nyomódott valami kemény. Meglepődötten sikkantva gurultam le róla fél pillantás alatt.

-Készülődjünk,még a kollégiumhoz is menni kell.-Nevetett ki hangosan mialatt ezt hadartam kínosan. Mindketten ülő helyzetbe tornáztuk magunkat míg én komolyan meredtem rá mire próbált komolyodni,nem sok sikerrel. Türelmesen vártam amíg lenyugszik,időtöltésként a tetoválásait kezdtem tanulmányozni mint sok alakalommal ezelőtt.

-Nagyon fájtak?-Simítottam végig a a kézfején lévő kis kereszten ami személy szerint a kedvencem a rengeteg közül.

-Szeretem a fájdalmat.-Mondta mosolyogva,majd előrébb nyúlt másik kezével s tűrte ki lassú mozdulattal az arcomba lógó zavaró tincset. Zöld szemeiben elveszve kotyogtam ki hangosan a gondolatomat:

-Egyedi vagy.

-Ugyan,gyerünk már... Más egyből rávágta volna,hogy valami elvetemült beteg állat vagyok,erre te azt mondod,hogy egyedi vagyok?

-Hát,szerencsére én nem vagyok más.

Amíg Harry a fürdőben készülődött addig a kölcsön vett ruháit szépen összehajtogatva helyeztem le a kényelmes ágya egyik sarkába. Az idő alatt ameddig egyedül hagyott gyorsan magamra kaptam a ruháimat amik tegnap pillanatok alatt lekerült rólam. Mosolyogva csüccsentem közel a fehér éjjeli szekrényéhez ahol a fekete szájkarikája helyezkedett el. Kezeim közé véve a kis tárgyat kezdtem forgatni mintha lenne rajta valami különösebben érdekes. Annyi minden változott az első találkozásunk óta. Nem tudom mi vezérelte őt arra,hogy úgy viselkedjen velem ahogy eleinte. És miért változott meg ilyen hirtelen? Na,nem mintha ez gondot jelentene,még is furcsán különösnek tűnt számomra. Lehet azért,mert ezúttal túl gondolok mindenen a kelleténél jobban. Még is valami nem hagyott nyugodni. A fenébe,saját magamat fosztom meg a boldogságtól ha ezt így folytatom tovább.

Smart ass H.S. /Hun./ Bef.Where stories live. Discover now