Smart ass 36

6.5K 277 45
                                    

Jó olvasást!

-Harry,éhen halok.-Ez volt az első gondolatom s mondatom miután felébredtem. Aztán bevillantak az éjjel történtek. Azonnal enyhült az étvágyam. Rebegve nyitottam fel a szemhéjaimat amit csuktam le egyből mert vakítóan nagy fény sütött a szobába ahol egyedül voltam. Totál meztelenül voltam,csupán egy takaró fedett. Vissza gondolva mit tettünk egyszerűen csodálatos volt,még ha nem is bírtam és feladtam az élvezet tetőfokán. Harryvel megélni az intim pillanatokat sokkal élvezetesebb mint általában. Nem voltam abban biztos,ezt ő is így gondolja vagy jelen esetben érzi. Előtte egyáltalán nem volt semmilyen nemi kapcsolatom idegen testtel,így egy minimális tapasztalatom sem volt szinte semmiben. Talán a könyvekből amiket olvastam,de ez össze sem hasonlítható mikor ott állsz meztelenül a szerelmed előtt aki szinte fel fal a szemeivel,majd valójában megteszi és juttat el egy olyan világba ahol elmondhatatlanul jól érzed magad. A nyikorgó sötét barna fa ajtóra kaptam a tekintetem ami lassacskán nyílt ki mögötte a melegítőben feszítő Harryvel ahogy egyensúlyozva próbálja nem elejteni a tányérokat. Már azon voltam,hogy felpattanok és segítek neki,de csak a bőröm volt rajtam. Nyakig magamra húzva a takarót tornáztam magam ülésbe mire Harry rám vezette gyönyörű zöld íriszeit megajándékozva engem a világ legszebb mosolyával.

-Jó reggelt kedvesem!-Mondta totálisan megjátszott brit akcentussal amit alig bírtam megérteni,még ha csupán három szóról volt szó. Haja a feje tetején volt egy kis konyt féleségbe felfogva ami elképesztően aranyos látványt nyújtott. A felsőtestén lévő rolling stones pólója ami ugyan szét volt szakadva egy-két helyen képtelen volt tőle megválni,hosszú lábain egyszerű fekete melegítő lógott lezseren. Látszólag ő már régen túl lehetett a frissítő zuhany után amire nekem is szükségem lett volna. Szemei alatt szokásosan a reggeli kis táskák ékeskedtek,ajkai rózsaszínen csalogattak magához ahogyan velem szembe ült és helyezte le a tálat közénk. Aztán eszembe jutott hogyan nézhettem ki. A hajamhoz kapva a kezemet mintha egy totál feltupírozott szénakazalban matattam volna.

-Ne nézz rám!-Hajtottam le a fejemet szégyenemben. Elvörösödve vettem tudomásul,hogy volt ideje míg aludtam engem nézni. Ez esetben a védtelen,csupasz testemre is értem. Úgy mint mindenki,én is aggódtam milyen látványt nyújthatok alvás közben... Micsoda égés.

-Most mi bajod van?-Dugta az ujját semmit tűrően az állam alá és emelte fel a fejemet,de még így sem voltam képes a szemébe nézni. Pontosan nem tudok arra magyarázatot adni miért voltam ennyire zavarban. Talán a tegnap esti miatt,talán nem. És ha igen,akkor milyen látványt nyújthattam? Vajon látott már szebbet? Egy biztos,más sokkal több élvezetet lett volna képes adni. Sokszor nem értem miért van még mindig mellettem. Vegyük figyelembe,hogy előttem Nadnineval volt kapcsolata. Ő... Annyival másabb és jobb mint én. A természete,na meg a modell alkatáról ne beszéljünk. Az arca szépsége,a tapasztalatai...

-Nézz a szemeimbe.-Súgta mire vonakodva teljesítettem a kérését s bámultam a lelke mélyéig. Egyik kezemmel a mellemnél tartottam a takarót,a másikkal a jellegzetes orr nyergén simítottam végig ezzel gödröcskés mosolyt csalva az arcára. Ilyenkor különlegesnek érzem magam mikor képes voltam őt megmosolyogtatni. Az ismeretségünk elején annyival másabb volt,zord. És a tudat,hogy miattam boldog engem is azzá tett.

-Tudod,a tegnap este volt az egyik legcsodásabb élményem. És mi az,hogy ne nézzek rád? Erre nem kérhetsz. Baba,szükségem van arra,hogy lássalak. Mond,mi tenne élvővé ha nem te,a gyönyörű látványod? Kit érdekel,hogy a hajad szana-szét áll,vagy amikor versenyzel Niall-lel melyikőtök eszik gyorsabban ami kicsit sem gusztusos? Azért szeretlek aki belül vagy,az már csak plusz,hogy szép pofid van,ami néha túl sokat fecseg.-Nevetett fel rekedten miközben a füle mögé tűrte a kifelé göndörödő tincsét. A vallomása azonnal a fülembe mélyedt. Tisztában voltam a hibáimmal,de ő hamar elfeledtette velem minden alkalommal a kételyeimet. Ő megadta azt amire mindenki vágyik,még ha titkon is. Szeretet és állandó támaszt Úgy mint egy hős,ő az én hősöm. A gondolataimból újra a korgó hasam szakított ki amit nem csak én,még Harry is észre vett amin mindketten hangosan elnevettük magunkat.

Smart ass H.S. /Hun./ Bef.Where stories live. Discover now