Smart ass 10

7.7K 292 20
                                    

Jó olvasást.     

"Az,gázos."


A hétvégém nyugalomban telt. Feliciténél töltött pénteki éjjelem volt az amire boldogan mosolyogva gondolok vissza. Talán hajnal négy óra volt amikor végre el tudtunk aludni. A rengeteg koffeines italtól és a folytonos evéstől a szemükből csakúgy kipattant az álom és kezdtünk nézni szerelmes filmeket. Most volt az első alkalom,hogy az egyik barátnőmnél aludtam. Ez igazán kellemetlen figyelembe véve,hogy már 18 éves múltam...Mindegy is. A francia jegyzeteket sikeresen pótoltam és javítottam ki a vasárnapi nap folyamán és írtam meg a lemaradásaimat más tantárgyból. Jogot tanulni nem valami érdekfeszítő ha őszinte akarok lenni. Az agyam nem akarta befogadni a tömérdek információt ami szinte blokkolt. Ritkán van ilyen időszak az életemben,de most előtört és csak kattogott az agyam mindenen csak a tanulásom nem... Ashley-t egész hétvégén nem láttam ami igazán meglepő volt,mert nem szokott ilyet csinálni. Így hát igazán meglepődtem hétfő reggel ahogyan megpillantottam ahogyan az ágyában szétterülve alszik. A telefonján az ébresztő ezerrel szólt mindezek ellenére nem igazán látszott az,hogy valaha fel fogna ébredni. Oda léptem az ágyához és elkezdtem lökdösni,de semmi reakciót nem váltottam ki belőle.

-Ashley,le fogod késni az első órád!-A hangomra elkezdett hangosan morogni amitől egy mérges medvebocsra emlékeztetett amit még az állat kertben láttam fiatalabb koromban.

-Menj be helyettem és hagyj aludni.-Nyitotta ki világos barna szemeit amik kómásan meredtek rám. A szavai hallatán halkan felnevettem és ráztam meg a fejemet.

-Tudod,hogy nem tehetem és nem is akarom!-Ültem le az ágya szélére,mert feladatomnak éreztem azt,hogy kiszedjem őt az ágyából.

-Mióta vagy te amúgy fent?-Pásztázott felhúzott szemöldökkel.

-Alig 5 percre,miért?

-Mond te hiperaktív vagy,vagy csak szimplán örült,hogy ilyen friss vagy ébredés után?-A szavai hallatán újra felnevettem.

-Ki pihentem magam,ilyen egyszerű. Inkább mesélj,milyen volt a buli pénteken?-Húztam magam alá a lábaimat és érdeklődően vettem tudomásul Ashley arcán húzódó hatalmas mosolyt.

-Ha egy szóval kéne jellemeznem akkor: állati. Komolyan mondom,ilyet még az univerzum nem élt! Szinte alig fértek el az akadémián az emberek. Niall úgy berúgott,hogy Harry fürtjeihez beszélt, mint például 'Oh milyen puha és göndör'.-Röhögött fel én pedig rosszallóan megráztam a fejem.- Apropó,Nad és Harry hatalmas vitát csaptak! Tőlük zengett az egész utca,nagyon gáz volt de persze azért izgi is volt.

-De hát min vesztek össze?

-H annyit kérdezett tőlünk,hogy hol vagy te és Fizzy mert látott titeket a pályáról,mire Nadine kicsapta a hatalmas hisztijét amit Harry nem tűrt el.

-És aztán mi történt?-Vontam fel kérdőn a szemöldökömet. Magamban örömömben tapsoltam,hogy szerencsére nem mentem el.

-Elkezdtek ordítozni,Harry elküldte a fenébe Nad-ot aki elment,aztán én már csak annyira emlékszem,hogy Harry és Zayn között ébredtem fel teljesen meztelenül.-Pirult el az arcra egy pillanatra majd úgy vigyorgott mint a vad alma.

-Hogy mi?!-Az enyhe sokktól sikkantottam egy aprót és ugrottam fel az ágyáról villám sebességgel.

-Most mi van? Szoktunk ilyet csinálni! Sőt,volt amikor öte...

-Ne,nem folytasd nagyon szépen kérlek! Mennem kell öltözni,bocsi!-Rohantam be a fürdő szobába menedékül. Undorodó grimaszba torzult az arcom ahogyan belegondoltam mit művelhettek... A hirtelen jött szimpátiám a bagázs felé amilyen gyorsan jött olyan gyorsan illant el. Ahogyan tudtam olyan gyorsan öltöztem fel és indultam el az egyetem felé. Messziről hátulról láttam egy fiút. Ahogyan egyre inkább közeledtem felé annál inkább sikerült azonosítanom.

Smart ass H.S. /Hun./ Bef.Where stories live. Discover now