Smart ass 29

8.1K 293 42
                                    

Jó olvasást!

(((A rész smutot tartalmaz!)))

-Hagyj békén,kerülj olyan messzire amennyire csak tudsz Harry Styles!-Sikítottam rá a keserves sírásom közepette mielőtt becsaptam volna az ajtót nem foglalkozva a kétségbeesetten szétnyílt ajkaival s égető zöld tekintetével.

-Jézus! Liv,mi a fene történt?! Jól vagy,bajod esett?-Pattant mellém Felicité és Ashley rögtön. Hevesen megrázva a fejemet dörzsöltem erősen mindkét orcámat a tenyerem puha belsejével.

-Mi...mi csak össze vesztünk...Elég csúnyán.-Fújtam ki az orromat a zsebkendővel amit időközben Eleanor nyomott a kezembe.

-De hát micsodán?-Meredt rám Fizz együtt érző szemekkel.

-Hát,mondott olyan dolgokat amiket nem kellett volna. És én is így tettem... Jobb lesz mindkettőnknek egymás nélkül.-Motyogtam szomorúan rágcsálva a szájam belsejét két oldalról.

-Mindjárt jövök,hozok neked a büféből valami meleg teát,jég hideg vagy!-Simított végig a karom mentén Eleanor ahogyan elhaladt mellettem. Fújtatva lekapva magamról a kabátomat majd huppantam le az ágyamra amit immáron majdnem egy hete Fizzyvel uralunk közösen.

-Köszönöm...-Mosolyogtam halványan Eleanorra aki immáron a csalogatóan gőzölgő papír poharat nyújtott felém. Fizzy azt sem tudta mit csináljon. A jobb kezemet a combjára húzta és cirógatta folyton azt. Szemeibe nézve tisztán láttam,hogy sajnálja a történteket,még inkább,hogy ezelőtt szakításon ment keresztül.

-Tudjátok mit csajok?-Pattant fel Ashley nagy robajjal mire mind rá vezettük a figyelmünket. Hullámos fekete hajában zöld-kék csíkok díszelgettek amik illettek fekete ruhás megjelenéséhez.

-Péntek van és mind csalódottak vagytok! Oli,te próbálj megnyugodni addig míg iszod a teát,lányok készüljetek el,én hívom Sophiát. Megyünk beszerzünk pár dögös cuccot és csak miénk lesz az este!

-Nem is tudom...-Kezdtem tiltakozni úgy ahogy El is tette.

-Igaza lehet Ashleynek...-Felelte Fizz merengve. Talán tényleg jó lenne ez alkalommal kilépni a megszokottból,és valami újat hozni az életemben.

-Mert igaza van.-Húztam le a pohár aljában lévő túlságosan citromos löttyöt majd egyenes háttal álltam fel és álltam a szoba közepére egyenesen Ash mellé.

-Ezek a fiúk csak egy irányba mennek. A fejük után ami az alsó gatyájukba süpped.-A kissé csípős szavaim hallatán pár másodpercig csak némán diskuráltuk egymást majd pontosan egyszerre kacagtunk fel olyan hangosan ahogy csak tudtunk mind a négyen.

-Akkor hajrá!-Törölgette El kecses mozdulattal szemei sarkát kuncogása közepette.

-

-Melyik boltba kezdjünk? Annyi van...-Túrt bele a belőtt hajába Fizzy miközben körbe-körbe forgott maga körül amitől már saját magam is megszédültem. Vállainál fogva állítottam le a magasabb lányt aki támaszként kapaszkodott belém,mert félő volt,hogy bármelyik pillanatban kidőlhet oldalra.

-Kezdjünk a fehér neműkkel,szóval Victoria's Secret!-Indult előre Ashley sokatmondó vigyorral az arcán.

-Huh...-Indultam utánuk sietős tempóba. A boltba beérve fülig elvörösödtem. Szó ne essék arról,minden csipke gyönyörű volt,csak túlságosan khm... apró és kihívó? Igen,nagyon nagyon apró darabok. Az egyik pihe-puha tangát az ujjaim közé csíptetve forgattam,de egyszerűen nem tudtam kiigazodni rajta.

Smart ass H.S. /Hun./ Bef.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt