κεφάλαιο 7

13.9K 1.2K 79
                                    


ΣΤΕΛΙΟΣ

Στο δρόμο έτρεχα λίγο περισσότερο απ'ότι συνήθιζα, για να συνεχίσει να με κρατάει.. ήταν ωραία η αίσθηση να την νιώθω να με αγγίζει. Αν και τα ρούχα της ήταν άχαρα, ένιωθα τις καμπύλες της πάνω μου και ήθελα η διαδρομή να κρατήσει παραπάνω.. αντί να πάω από τον κανονικό δρόμο συνέχισα, θα πήγαινα από τον περιφερειακό.

«Που πας παιδάκι μου; Έπρεπε να στρίψεις!»

«Ναι; Το ξέχασα... δεν πειράζει, θα πάμε από τον περιφερειακό!» δεν μου είπε τίποτα άλλο. Λίγο μετά φτάσαμε έξω από το σπίτι της και κατέβηκε. Υπήρχε αμηχανία μεταξύ μας.

«Λοιπόν, ευχαριστώ που με έφερες... τα λέμε!» πάει να φύγει και της θυμίζω το ραντεβού μας για αύριο το μεσημέρι.

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσω αύριο... έχω κανονίσει με μια φίλη μου!» θέλει να με αποφύγει αλλά δεν θα της το κάνω εύκολο

«Ωραία! Πες της να έρθει μαζί μας. Θα πάρω το αμάξι, θα πω και στον Δημήτρη να έρθει μαζί μας!» προσπαθεί να σκεφτεί κάποια δικαιολογία

«Θα δούμε... θα την ρωτήσω και αν θέλει βλέπουμε.» την παρακολουθώ να μπαίνει στο σπίτι της, τα φώτα ανάβουν και εγώ είμαι ακόμα εκεί.

Όταν έφτασα στο εστιατόριο οι γονείς μου και η παρέα τους, ήταν ακόμα εκεί. Πήρα τον Δημήτρη και κατεβήκαμε στην πόλη. Δεν είχα όρεξη για πολύ νταβαντούρι, αλλά δυστυχώς τέτοια εποχή είχε παντού κόσμο. Κάτσαμε σε ένα μπαρ και παραγγείλαμε από ένα ποτό. Άρχισα να του λέω για την αυριανή μέρα, θα έπαιρνα το αμάξι και θα πηγαίναμε για μπάνιο κάπου μακριά.

«Θα φέρει μαζί της και μια φίλη της... έτσι μου είπε.»

«Μάλιστα! Και γιατί δεν πάμε να βρούμε τα παιδιά, στο μπιτς μπαρ;» δεν καταλάβαινε τίποτα ο κολλητός μου,

«Γιατί θέλω να βρεθώ μαζί της, θέλω να την γνωρίσω καλύτερα.. έχει κάτι, που με τράβηξε από την πρώτη στιγμή που την είδα να κατεβαίνει από το αμάξι.»

«Ωχ! Νομίζω ότι η χυλόπιτα που σου έριξε, σου έπεσε βαριά και προσπαθείς να την χωνέψεις!»

«Καλά, μην έρχεσαι!»

«Τι λες ρε; Σιγά μη δεν έρθω! Αν κάνεις καμιά μαλακία ποιος θα σε σώσει;» τώρα σώθηκα.. πίνουμε μερικά ποτά και επιστρέφουμε. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε κάθε μέρα χάλια, μπορούμε να το κάνουμε τα τριήμερα που δε θα δουλεύουμε..

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάWhere stories live. Discover now