κεφάλαιο 9

13.4K 1.2K 24
                                    



ΣΤΕΛΙΟΣ

Την ώρα που γδύθηκε και έμεινε μόνο με το μαγιό της, ένιωσα να δικαιώνομαι. Ακριβώς έτσι την φανταζόμουνα. Το σώμα της είχε καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία, το στήθος της, η μέση της, τα οπίσθια της.. όλα όπως έπρεπε. Δεν ήταν αδύνατη, είχε ένα υπέροχο θηλυκό σώμα που αμέσως σε ξεσήκωνε.. ήταν γυναίκα με όλη την σημασία της λέξης! Τα λόγια του Στράτου δεν μου άρεσαν καθόλου και αμέσως ένιωσα να με ενοχλούν. Για κάποιο λόγο ένιωθα κτητικά απέναντι της και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Ίσως επειδή ένιωθα υπεύθυνος για εκείνη, εγώ την είχα φέρει μέχρι εδώ και θα έπρεπε να την προσέχω, δεν γινόταν ο κάθε πέφτουλας να την βλέπει και να ξερογλείφεται!

Περνάει ανάμεσα μας και το βλέμμα μου την ακολουθεί. Το μαγιό που φοράει δεν είναι ξέκωλο όπως τα περισσότερα που βλέπω γύρω μου, δεν παύει όμως να με αναστατώνει. Ο Στράτος την ακολουθεί αμέσως και την προλαβαίνει πριν μπει στο νερό. Της μιλάει και εκείνη του απαντάει. Η Πόπη ανοιγοκλείνει το στόμα της αλλά δεν την ακούω, ο νους μου ταξιδεύει αλλού. Πρέπει να μάθω τι σχέση έχουν, αν έχουν ή τι σχέση είχαν;

«Στέλιο θα πάμε και εμείς να κολυμπήσουμε;» συνέρχομαι και της απαντάω θετικά

«Ναι! Πάμε γιατί έχω σκάσει!» όχι μόνο από την ζέστη..όταν φτάνουμε στη θάλασσα την βλέπω να έχει φτάσει μέχρι τη μέση και δίπλα της να είναι ο Στράτος. Η Πόπη κάνει ότι κρυώνει και μου λέει να μη την βρέξω γιατί δε θέλει να χαλάσει τα μαλλιά της, λες και το είχα σκοπό. Της λέω ότι πάω να κολυμπήσω και απομακρύνομαι με ένα μεγάλο μακροβούτι. Αρχίζω να ξεμακραίνω, πάω αρκετά βαθιά, τα νερά είναι πιο κρύα εδώ και με ηρεμούν. Γυρίζω το σώμα μου προς την παραλία και την ψάχνω, στην αρχή βρίσκω τον Δημήτρη, κολυμπάει προς το μέρος μου... την βρίσκω, με κάποιον μιλάει, πιθανότατα είναι ο Στράτος.

«Κολλητέ! Τι έπαθες; Κοντεύεις να φτάσεις Τουρκία!»

«Η Τουρκία ρε άσχετε είναι από την άλλη μεριά!»

«Ε! Καλά, εκεί θα κολλήσουμε; Πες τι έπαθες!»

«Την είδες την Αλίκη;»

«Δεν την είδα αλλά θα την δω γιατί άκουσα αρκετούς να την σχολιάζουν.. απ'ότι κατάλαβα είχαν να την δουν καιρό στην παρέα τους..»

«Τι εννοείς;»

«Ξέρεις εμείς οι άντρες μερικές φορές πως κάνουμε, άμα δούμε ωραία γυναίκα.. αυτοί έλεγαν για τα προσόντα της τόσα πολλά, που μου έκανε εντύπωση. Τους είπα ότι κάνουν σα να την βλέπουν πρώτη φορά και μου απάντησαν ότι όντως την έβλεπαν πρώτη φορά στην παραλία!»

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάWhere stories live. Discover now