κεφάλαιο 28

12.7K 1.1K 36
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ΑΛΙΚΗ

Την επόμενη μέρα του live, η Ηλιάνα άρχισε να βαράει τα κουδούνια. Τελικά δεν ήταν και πολύ καλό που έμενε ο φίλος της στην ίδια πολυκατοικία. Της άνοιξα και πήγα κατευθείαν στην κουζίνα. Όλο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι από το κλάμα, σίγουρα θα φαινόταν αλλά δε με ένοιαζε..

«Θες καφέ;» την ρωτάω νυσταγμένα και πριν μου απαντήσει σερβίρω σε δύο φλιτζάνες

«Ναι.. βάλε!» καθόμαστε στο σαλόνι και δε μιλάει καμία μας. Η φιλενάδα μας δεν αντέχει για πολύ. «Για πες τι έγινε χθες και έφυγες!» της είπα τα πάντα. Όταν τελείωσα με είχα πιάσει πάλι τα κλάματα και εκείνη με παρηγορούσε. «Μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου, εγώ είμαι σίγουρη ότι καίγεται ακόμα!»

«Δεν έχει σημασία. Είναι με την Άρτεμη και φαίνονται καλά οι δύο τους..»

«Εκείνος είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί σου, σε βλέπει φιλικά, κουραφέξαλα! Τον ρώτησα αν έχει πρόβλημα να έρχεσαι μαζί μας και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να σε βλέπει.»

«Μπορεί εκείνος να μη έχει, αλλά εγώ δε θα νιώθω καλά..»

«Είσαι σοβαρή; Θα του δώσεις αυτή την ικανοποίηση; Όχι! Θα αρχίσεις να έρχεσαι μαζί μας και να δω πόσο θα κρατηθεί! Αυτός παιδί μου όταν σε βλέπει βγάζει σπίθες!»

«Δεν ξέρω...»

Τελικά με κατάφερε και βγήκαμε μερικές φορές όλοι μαζί. Τις πρώτες φορές ο Στέλιος δεν ήταν μαζί μας. Ήταν η αρχή στο καινούριο στρατόπεδο και απ'ότι κατάλαβα δεν μπορούσε να βγαίνει κάθε μέρα. Την Άρτεμη όσο και αν ήθελα να την συμπαθήσω δε μπορούσα. Ένιωθα ότι τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Βέβαια η κοπέλα είχε ένα δίκιο... ήθελα το αγόρι της! Από την αρχή κατάλαβα ότι ο Φώτης μου την έπεφτε και θεώρησα σωστό να του το ξεκόψω. Έτσι την δεύτερη φορά που βγήκαμε και πρότεινε να με πάει στο σπίτι με την μηχανή, δέχτηκα. Του εξήγησα ότι είμαι ερωτευμένη με άλλον και δεν μπορώ να τον δω αλλιώς. Το δέχτηκε και μου ευχήθηκε καλή τύχη με τον βλάκα που δε το καταλαβαίνει! Που να ήξερε ότι είναι ένας από τους φίλους του..

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάWhere stories live. Discover now