κεφάλαιο 47

11.2K 1K 83
                                    


ΑΛΙΚΗ


Η βραδιά που περάσαμε στο σπίτι της Ηλιάνας με έκανε να ξεχαστώ από όλο αυτό το μπάχαλο. Εκτός από τις μάσκες που ήθελε να δοκιμάσουμε, με το ζόρι μου έφτιαξε τα νύχια και προσπάθησε να μου βάψει και τα μαλλιά! Ευτυχώς το απέφυγα την τελευταία στιγμή. Κάποια στιγμή, μετά από αρκετές ώρες ξαπλώσαμε και αρχίσαμε να συζητάμε στο κρεβάτι, ήμουν πολύ προβληματισμένη με την συμπεριφορά του Στέλιου. Όταν με ρώτησε εκείνη για ποιον λόγο δε θέλω να μείνω μαζί του της απάντησα ειλικρινά. Της είπα ότι φοβόμουν...

«Όταν λες ότι φοβάσαι τι εννοείς;»

«Φοβάμαι για πολλά πράγματα... δεν είναι τόσο εύκολο να πάρω μια τέτοια απόφαση. Αν εξαιρέσουμε την ηλικία μας, που θεωρώ ότι είμαστε πολύ μικροί και οι δύο μας, σκέφτομαι κι'άλλα πράγματα που μπορεί να μη πάνε καλά σε μια συγκατοίκηση μαζί του..»

«Σε ακούω!»

«Αυτή τη στιγμή, όποτε είναι να συναντηθούμε, είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι.. αυτό δεν θα υπάρχει όταν συγκατοικήσουμε! Θα αρχίσουμε να ρουτινιάζουμε, θα μαλώνουμε για τις δουλειές του σπιτιού, δεν θα έχουμε προσωπικό χώρο. Θα γνωρίσει ο ένας τον άλλο τόσο καλά που θα καταντήσουμε να είμαστε μόνο φίλοι.. Η καθημερινότητα θα αρχίσει να μας φθείρει και θα αρχίσουμε να μαλώνουμε!»

«Για περίμενε λίγο! Αυτό που μου περιγράφεις δεν είστε εσείς. Όταν είστε οι δύο σας δεν μπορείτε να κρατήσετε μακριά, τα χέρια σας ο ένας από τον άλλο! Στο χέρι σας είναι να μη ρουτινιάσετε και να κάνετε την καθημερινότητα σας υπέροχη!»

«Δεν είναι μόνο αυτά.. φοβάμαι μη με γνωρίσει καλύτερα και με βαρεθεί. Ξέρεις, άλλο να σε δει με τα εσώρουχα και να αρχίσει το παιχνίδι και άλλο να σε βλέπει όλη μέρα.. όταν αρχίσει να με έχει σίγουρη η ερωτική επιθυμία του για εμένα θα μειωθεί..»

«Έλα βρε Αλίκη μου, δε θα γυρνάς και όλη μέρα στο σπίτι με τις πυτζάμες! Σκέψου πόσα καλά έχει μια συγκατοίκηση! Καταρχάς δεν θα σας τρώνε οι δρόμοι που είναι πολύ βασικό!»

«Κάτι πιο ουσιαστικό;»

«Το ξέρω ότι τον αγαπάς, δεν θα είναι πολύ ωραίο να κοιμάστε και να ξυπνάτε μαζί; Να πίνεται το καφεδάκι σας, να συζητάτε και να κάνετε σεξ όποτε θέλετε;»

«Ωραίες εικόνες... θα είναι πάντα έτσι;»

«Αυτό δεν το ξέρει κανένας! Στο χέρι σας είναι! Άσε που θα έρχονται και τα φιλαράκια σας, εμείς δηλαδή και θα περνάμε τέλεια! Τώρα τι να σου πω; Αν χρειαστεί να πλύνεις και κανένα ρούχο ή πιάτο παραπάνω δεν έγινε και τίποτα!»

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα