κεφάλαιο 46

11.3K 1K 51
                                    


ΣΤΕΛΙΟΣ

Βλέπω την πόρτα να κλείνει και δε μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγε.. και όχι μόνο έφυγε, ήταν και νευριασμένη! Εγώ θα έπρεπε να είμαι θυμωμένος μαζί της, όχι εκείνη! Τι της ζήτησα; Κάτι πολύ απλό! Να μη μείνει μαζί με τον Ανδρέα που σίγουρα την γουστάρει και θα της την πέσει αργά ή γρήγορα! Και εκείνη τι έκανε; Όχι μόνο με κατηγόρησε ότι ζηλεύω, πήγε να με βγάλει και τρελό. Φαντάζομαι πράγματα που δεν υπάρχουν! Την ώρα που μου είπε για τον Ανδρέα ότι είναι καλό παιδί, έτοιμος ήμουν να της πω ότι τους είδα να αγκαλιάζονται μέσα στη μέση του δρόμου. Θα το έκανα, αλλά δεν ήθελα να της δείξω ότι την εμπιστεύομαι. Ήθελα να μου κάνει το χατίρι χωρίς όλα αυτά.. με κατηγόρησε ότι προσπάθησα να την χειραγωγήσω με σεξ, ωραία το έκανα! Και τι έγινε; Κάθομαι στον καναπέ σκασμένος. Πιάνω το κινητό μου και παίρνω τηλέφωνο τον Δημήτρη..

«Έλα ρε, που είσαι;» ελπίζω να μην είναι με την Ηλιάνα

«Πάνω στο σπίτι είμαι! Εσύ; Τελειώσατε κι'όλας με την Αλίκη; Ήμουν σίγουρος ότι θα ξημερωνόσασταν!»

«Κατέβα κάτω να στα πω..»

«Ωχ! Δεν σε ακούω καλά... μπύρες έχεις;»

«Όχι.»

«Τότε ανέβα εσύ πάνω!» δίκιο έχει. Αυτή τη στιγμή δεν θα έπινα μόνο μια, θα έπινα αρκετές.

Αρχίζω να του λέω την συζήτηση που είχαμε, παραλείπω το κομμάτι με το σεξ και εστιάζω στη διαφωνία που είχαμε. Του αναφέρω το περιστατικό με τον Ανδρέα και του λέω ότι δεν της είπα ότι τους είδα..

«Γιατί δεν της το είπες;»

«Γιατί δεν ήθελα να της δείξω ότι ζηλεύω ή ότι δεν της έχω εμπιστοσύνη..» γελάει

«Και με όλο αυτό το καυγά δεν το κατάλαβε!»

«Νόμιζα ότι θα μου έλεγε ένα εντάξει και θα τελείωνε το θέμα εκεί. Μετά θα έβρισκα τρόπο και θα τους ξέκοβα την πολύ παρέα.»

«Τι να σου πω ρε φίλε; Είσαι πολύ καψούρης..» σηκώνεται και πάει στην κουζίνα, μετά από λίγο επιστρέφει φέρνοντας δύο καινούριες μπύρες

«Για πες μου εσύ που δεν είσαι καψούρης και μου το παίζεις πολύ cool τύπος... τι θα έκανες αν η Ηλιάνα, σου έλεγε ότι θέλει να συγκατοικήσει με κάποιον φίλο της;» ξύνει λίγο τα γένια που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο πιγούνι του και παίρνει ένα πολύ μάγκικο ύφος,

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάWhere stories live. Discover now