κεφάλαιο 44

12.3K 1.1K 67
                                    



ΣΤΕΛΙΟΣ

Όταν μπήκαμε στο σπίτι δεν ήταν κανένας εκεί. Λογικά η μητέρα μου θα είχε πάει στης Όλγας, ως συνήθως. Ο Γιώργος επέμενε να πάμε στο δωμάτιο του να παίξουμε και δεν ήθελα να του χαλάσω το χατίρι. Στην αρχή τον άφηνα να κερδίσει μέχρι που κατάλαβα ότι δεν χρειαζόταν.. πραγματικά με είχε ξεσκίσει. Δεν βοηθούσε καθόλου η σκηνή που είχα δει λίγη ώρα νωρίτερα. Κάποια στιγμή μπαίνει η μητέρα μας μέσα και μας κοιτάει ξαφνιασμένη..

«Εδώ είστε; Δεν πήγατε βόλτα;» μας ρωτάει

«Πήγαμε και γυρίσαμε... εσύ που ήσουνα;»

«Πετάχτηκα μέχρι την Όλγα!» ήμουν σίγουρος.. «Γιώργο μόλις τελειώσετε μπαίνεις για μπάνιο!»

«Ρε μαμά προχθές έκανα...»

«Μη το ξανά πω!» ο αδερφός μου ξεφυσάει και κάνει τον παρεξηγημένο «Α! πριν λίγο πήρε τηλέφωνο η Αλίκη... σε έψαχνε και μου είπε για το σπίτι. Της είπα ότι θα την πάρεις!» ο αδερφός μου κάτι πάει να πει και τον σταματάω

«Θα την πάρω αργότερα..»

«Εντάξει! Πάω μέσα να σας φτιάξω κάτι για να τσιμπήσετε!» βγαίνει από το δωμάτιο και την ακούμε απ΄εξω να φωνάζει. «Γιώργο μη το ξανά πω!» ο αδερφός μου κάνει ότι λιποθυμάει.

«Νομίζω ότι τώρα που λείπεις, με πρήζει περισσότερο..»

«Δεν πειράζει, λίγα χρονάκια έμειναν θα μεγαλώσεις, που θα πάει;»

Αφού παίξαμε για καμιά ώρα ακόμα και φάγαμε τα τοστ που μας έφερε η Χριστίνα.. ο Γιώργος το πήρε απόφαση και τελικά πήγε για μπάνιο. Εγώ πήγα στο δωμάτιο μου και πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη. Δεν του είπα τίποτα για την Αλίκη. Περίμενα να μου πει εκείνος τίποτα, αλλά αυτό που μου αποκάλυψε με προβλημάτισε.

«Η Ηλιάνα λέει ότι η Αλίκη είναι πολύ στεναχωρημένη και κοντεύει να αρρωστήσει. Κοιτάει συνέχεια το τηλέφωνο της και περιμένει να την πάρεις!»

«Δεν ξέρω ρε φίλε; Τι άλλο να πούμε που δεν είπαμε;»

«Πρέπει να μιλήσετε και να το λύσετε όλο αυτό το μπάχαλο! Σε αγαπάει και την αγαπάς, δεν υπάρχει λόγος να είστε χώρια!» σκεφτόμουν τα λόγια του και είχε δίκιο. Έπρεπε να μιλήσουμε και ας ήταν η τελευταία φορά..

«Καλά, θα δω τι θα κάνω.»

Για αρκετές ώρες καθόμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και σκεφτόμουν τι μήνυμα να της στείλω. Το σίγουρο ήταν ότι ήθελα να την δω. Δεν μου άρεσε που γυρνούσε με τον Ανδρέα, την αγαπούσα και την ήθελα πίσω. Δεν ήξερα αν αυτά που μου έλεγε ο Δημήτρης ήταν πέρα για πέρα η αλήθεια αλλά θα κανόνιζα πολύ σύντομα να το μάθω. Της γράφω ένα μήνυμα και το στέλνω..

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάWhere stories live. Discover now