κεφάλαιο 45

11.5K 1K 81
                                    


ΑΛΙΚΗ

«Αν θες να μείνεις μαζί του καλώς! Μείνε.. αλλά εμείς τελειώσαμε!» Τι; Πετάγομαι από το κρεβάτι σε έξαλλη κατάσταση και τυλίγομαι με το σεντόνι.

«ΤΙ;» είμαι τόσο εκνευρισμένη που δεν μπορώ να κρατήσω την ένταση της φωνής μου χαμηλή.

«Εσύ αποφασίζεις Αλίκη.» Τον κοιτάω σα να είναι κάποιος άλλος. Μέχρι πριν λίγα λεπτά μου έλεγε ότι με αγαπάει και ότι μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη... τι έπαθε και φέρεται τόσο αλλοπρόσαλλα; Προσπαθώ να ηρεμήσω και να του εξηγήσω..

«Στέλιο, πριν λίγο μου έλεγες ότι μου έχεις εμπιστοσύνη.. τώρα τι έπαθες;»

«Σε εσένα έχω εμπιστοσύνη, στους άλλους δεν έχω!»

«Δεν σου έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα να αμφιβάλεις για εμένα. Ποτέ δε σε πρόδωσα και ούτε σκοπεύω να το κάνω. Ο λόγος που δεν θέλω να μείνουμε μαζί είναι γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς.. είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί και δεν είμαι ούτε δεκαεννέα!»

«Ωραία, τότε μείνε εδώ όπως έμενες και εγώ θα έρχομαι όποτε με θέλεις..»

«Αυτό το σπίτι είναι δικό σου. Ήδη έχω καταχραστεί την φιλοξενία των δικών σου και ντρέπομαι πάρα πολύ. Εδώ θα μείνεις εσύ όπως είχες κανονίσει πριν με γνωρίσεις.»

«Ωραία.» πηγαινοέρχεται και περνάει τα χέρια του μέσα από τα μαλλιά του «Μπορείς να συγκατοικήσεις με την Ηλιάνα.»

«Το σπίτι της είναι πολύ μικρό.» ξεκινάω να ντύνομαι. Αυτή η κουβέντα δε βλέπω να μας βγάζει κάπου

«Όσο μικρό και να είναι χωράς! Έτσι και αλλιώς εκείνη είναι συνέχεια στου Δημήτρη.»

«Θα μείνω με τον Ανδρέα. Το ενοίκιο είναι πολύ χαμηλό, το σπίτι του είναι κοντά στο πανεπιστήμιο, θα έχω δικό μου δωμάτιο με μπάνιο και άσε που θα με βοηθάει στις εργασίες.» χώρια που του το υποσχέθηκα..

«Αλίκη ξέχνα το! Δεν πρόκειται να μείνεις μαζί του!» το ύφος του είναι απόλυτο και ο εκνευρισμός μου μεγαλώνει.

«Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις για ποιο λόγο;» βάζω το παντελόνι μου και με κοιτάει καλά καλά

«Τον βλέπω πως σε κοιτάει... θα είστε μέσα στο ίδιο σπίτι και σίγουρα κάποια στιγμή θα στα ρίξει..» δεν το πιστεύω! Πως είναι δυνατόν ο Στέλιος από την μια στιγμή στην άλλη να με ζηλεύει τόσο; Αυτός είναι το κελεπούρι στη σχέση μας, όχι εγώ. Αυτός είναι σαν σταρ, αυτός έχει τα λεφτά, αυτός όταν παίζει μουσική όλες τον κοιτάνε και λιώνουν... εκείνος είναι που θα συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση και η κάθε μία θα ονειρευόταν να τον έχει δίπλα της..

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάWhere stories live. Discover now