κεφάλαιο 14

14.9K 1.2K 58
                                    


ΑΛΙΚΗ

Η Ηλιάνα ήρθε από το σπίτι για να ετοιμαστούμε. Ήθελε να σιγουρευτεί ότι δεν θα έβγαινα ξανά βράδυ ντυμένη σαν καλόγρια. Είχα αποφασίσει να φορέσω ένα παντελόνι και ένα απλό μπλουζάκι αλλά της φανήκανε πολύ πρόχειρα για βράδυ. Μετά την επιδρομή στην ντουλάπα μου, βρήκε ένα λευκό φόρεμα που το είχα φορέσει πέρυσι σε μια βάφτιση. Ήταν όμορφο και καθόλου αποκαλυπτικό, σκέφτηκα ότι θα ένιωθα άνετα με αυτό και έτσι το φόρεσα χωρίς να δυσανασχετώ. Έπιασα τα μαλλιά μου σε μια γαλλική πλεξούδα και ένιωσα έτοιμη να τον συναντήσω. Και μόνο στη σκέψη ότι σε λίγο θα τον έβλεπα με έπιανε ταραχή... Όταν χτύπησε το κουδούνι, η Ηλιάνα έτρεξε να ανοίξει, αφού πρώτα μου έδωσε εντολή να βαφτώ. Έβαλα λίγη μασκαρα στα μάτια και ένα ελαφρύ λιπ γκλος στα χείλη. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και σκέφτηκα ότι αν του αρέσω πραγματικά θα του αρέσω έτσι!

Έκανα την εμφάνιση μου και τα μάτια μου έπεσαν αμέσως πάνω του. Κοιταζόμασταν χωρίς να λέμε τίποτα.. η Ηλιάνα έλεγε πόσο όμορφη είμαι και ο Δημήτρης ανυπομονούσε να φύγουμε. Βγαίνουν από το σπίτι και πριν προλάβω να περάσω το κατώφλι, ο Στέλιος βάζει το χέρι του πάνω στο στομάχι μου και τους λέει να προχωρήσουν και ερχόμαστε.. Εκεί που με αγγίζει νιώθω να μουδιάζω, μου λέει ότι είμαι όμορφη και μου ζητάει την άδεια για να με φιλήσει... λιώνω στα χέρια του και αισθάνομαι το σώμα του να σκληραίνει. Οι κόρνες που ακούγονται απ'έξω μας αναγκάζουν να σταματήσουμε χωρίς κανείς μας να το θέλει..

Φτάσαμε στο μαγαζί και η μουσική σε ξεσήκωνε ευχάριστα. Όλη η παρέα ήταν εκεί, αλλά ευτυχώς εμείς κάτσαμε μόνοι μας. Ο Στέλιος συνέχεια ασχολιόταν μαζί μου, με φλέρταρε και ήθελα να πιστεύω ότι τα λόγια του δεν ήταν του αέρα. Όταν μου είπε:

«Μόνο μια με ενδιαφέρει... εκείνη θέλω να με κοιτάει και να λιώνει όπως λιώνω και εγώ για πάρτι της!» τα λόγια του μου φάνηκαν πέρα για πέρα αληθινά και αυθόρμητα τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του... φιλιόμαστε, χωρίς να με νοιάζει ποιος μας βλέπει, το φιλί μας έχει βάθος και έχω πάρει ολόκληρη φωτιά, χαμηλά στην κοιλιά μου νιώθω πεταλούδες να πετάνε και μάλλον την έχω πατήσει μαζί του.. συνεχίζουμε να φιλιόμαστε μέχρι που κάποιος ενοχλητικός μας διακόπτει. Ο Στράτος μας προσκαλεί στην παρέα του αλλά ο Στέλιος καταλαβαίνει ότι δε θέλω και απορρίπτει την πρόταση του. Αρχίζει να του λέει βλακείες και δηλώνω ότι θα πάμε. Πίνω λίγο από το ποτό μου και όση ώρα μιλάνε τα αγόρια για το αυριανό πάρτι, εγώ συζητάω με την Ηλιάνα και κάποια άλλα κορίτσια για κάποιες συναυλίες που θα γίνουν στο νησί τις επόμενες μέρες. Το βλέμμα μου πέφτει συνεχώς πάνω του, δυστυχώς όχι μόνο το δικό μου. Όταν τον πλησιάζει η Πόπη, τσιτώνομαι. Πίνω λίγο από το ποτό μου και προσπαθώ να θυμίσω στον εαυτό μου ότι δεν έχουμε τίποτα με τον Στέλιο... ποιον κοροϊδεύω; Θέλω να έχουμε και θέλει και εκείνος.

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα