κεφάλαιο 33

14K 1.1K 50
                                    



ΑΛΙΚΗ


Η Ηλιάνα, μόλις ανοίγει την πόρτα, με αγριοκοιτάζει και αρχίζει να φωνάζει. Έχω μείνει ακίνητη και απλά την κοιτάω..

«Που ήσουν; Σε έπαιρνα τηλέφωνο και δε το σήκωνες! Σου έστειλα μηνύματα! Θες να με πεθάνεις;»

«Θες να σου απαντήσω αφού μπω μέσα ή να στα πω εδώ στα όρθια;» Κάνει λίγο πίσω και περνάω μέσα στο σπίτι. Μου ψιθυρίζει ότι τελικά δεν θα ήμαστε μόνο οι τρεις μας.. την κοιτάω ερωτηματικά και προχωράω προς το σαλόνι. Αμέσως τον βλέπω, με κοιτάει στα μάτια.. νομίζω ότι είναι λίγο θυμωμένος.. του χαμογελάω και εκείνη την ώρα μπαίνει ο Δημήτρης..

«Λοιπόν μόλις παρήγγειλα πίτσες!» με βλέπει «Α! Αλίκη ήρθες; Νόμιζα ότι δεν θα ερχόσουν τελικά.. με πήρε τηλέφωνο ο Στέλιος και του είπα να έρθει..»

«Καλά έκανες!» γυρνάω και βλέπω την Ηλιάνα να με κοιτάζει περίεργα. «Λοιπόν, θέλετε να βοηθήσω σε κάτι;»

«Όχι! Εσείς είστε φιλοξενούμενοι!» Με σπρώχνει και κάθομαι στον καναπέ «Θα τα φέρουμε όλα εγώ και ο Δημήτρης!» του κάνει νόημα να την ακολουθήσει και εκείνος το κάνει αφού πρώτα πει στον Στέλιο την ατάκα του..

«Φίλε μην ερωτευτείς ποτέ! Ποτέ!» φεύγουν και οι δύο από το δωμάτιο και ο Στέλιος σηκώνεται, με πλησιάζει με αργά βήματα και κάθεται δίπλα μου. Γυρίζω το σώμα μου προς το μέρος του και με αγκαλιάζει,

«Σε έψαχνα.. σε έπαιρνα τηλέφωνο και το είχες κλειστό..» μου λέει και τα χείλη του βρίσκουν τα δικά μου, το φιλί του κρύβει μια λαχτάρα, ανταποκρίνομαι και για μερικά δευτερόλεπτα χάνομαι... όταν το χέρι του μπαίνει κάτω από την μπλούζα μου συνέρχομαι απότομα και τον σπρώχνω.

«Τι κάνεις; Θα μας καταλάβουν!»

«Δεν με νοιάζει..» πάει να με φιλήσει ξανά και σηκώνομαι όρθια, εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα ο Δημήτρης κρατώντας ποτήρια..

«Όλα εντάξει;» ρωτάει και εγώ κοιτάζω τον Στέλιο που έχει απλωθεί στον καναπέ.

«Όλα μια χαρά ρε φίλε αλλά την συμβουλή έπρεπε να μου την δώσεις νωρίτερα, τώρα είναι αργά... είμαι ερωτευμένος φουλ!» Η Ηλιάνα τον ακούει και μένει ακίνητη. Συνέρχεται και αφήνει τα πιάτα που κρατάει πάνω στο τραπέζι.

«Ηλιάνα μου όλα καλά με τον Ανδρέα;»

«Ναι, όλα καλά..»

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάWhere stories live. Discover now