κεφάλαιο 37

13.3K 1K 32
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΣΤΕΛΙΟΣ

Οι μέρες περνούσαν και ανυπομονούσα να τελειώσει την εξεταστική η Αλίκη για να χαλαρώσει λίγο. Τώρα πια, έβγαινα σχεδόν κάθε μέρα, έβλεπα τους γονείς μου περισσότερο και προσπαθούσα να βοηθάω και τον πατέρα μου. Με την Αλίκη είχαμε πολλές μέρες να βγούμε, συνήθως καθόμασταν σπίτι μαζί με την Ηλιάνα και τον Δημήτρη ή πηγαίναμε στο δικό τους. Ο Άλκης προσπαθούσε να μας πείσει να κάνουμε κάποια εμφάνιση στο μαγαζί, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω τώρα. Είχε μείνει μια εβδομάδα.. θα έκανα υπομονή! Η Άρτεμη είχε αρχίσει να μου στέλνει μηνύματα, αλλά δεν απάντησα ποτέ σε κανένα, τις τελευταίες μέρες τα έσβηνα χωρίς καν να τα διαβάσω. Είχα τελειώσει μαζί της και έπρεπε να το πάρει απόφαση.

Η τελευταία μέρα της εξεταστικής έφτασε, επίτηδες είχα πάρει άδεια για να πάω να την πάρω. Ήθελα να με βρει έξω όταν θα τελείωνε. Την στήριζα απόλυτα, ήξερα ότι η σχολή της είναι δύσκολη και θα χρειαζόταν πολύ διάβασμα... Μου αρκούσε να είμαστε στον ίδιο χώρο και ας ήμασταν χώρια. Όποτε ήθελε να μελετήσει έκανα απόλυτη ησυχία και πολλές φορές της έκανα μασάζ.. αυτό βέβαια τώρα τελευταία δεν τελείωνε πολύ καλά... καταλήγαμε και οι δύο ξαναμμένοι και μετά δεν υπήρχε χρόνος για διάβασμα.

Ήμουν έξω από το κτήριο της και κοιτούσα το ρολόι μου. Κανονικά θα έπρεπε να είχε τελειώσει.. κατεβαίνω από την μηχανή και αρχίζω να περπατάω προς την είσοδο του κτηρίου. Λίγο πριν μπω μέσα την βλέπω να έρχεται μαζί με τον Ανδρέα, την Κατερίνα και άλλη μια κοπέλα. Με βλέπει και σταματάει, φαίνεται χαρούμενη.. ανοίγω τα χέρια μου και τρέχει στην αγκαλιά μου.

«Στέλιο μου! Τι κάνεις εσύ εδώ;»

«Ήρθα να σε πάρω! Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα και ήθελα να είμαι εδώ.. Πως τα πήγες;»

«Όλα πήγαν καλά!» χαιρετάμε τους υπόλοιπους και φεύγουμε. Στον δρόμο πηγαίνω σιγά σιγά για να μπορούμε να μιλάμε.. Η μέρα είναι ηλιόλουστη και ο καιρός έχει μαλακώσει αισθητά.

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάWhere stories live. Discover now