κεφάλαιο 35

14.2K 1K 54
                                    


ΑΛΙΚΗ

Την ώρα που έκανα μπάνιο σκεφτόμουν την Άρτεμη. Δεν τον ρώτησα τι είπανε, η κοπέλα έφυγε πολύ αναστατωμένη από το μαγαζί, ήμουν σίγουρη ότι δεν το πήρε καλά, ότι και αν ήταν αυτό που της είπε. Το κακό ήταν ότι μέχρι χθες, είχα υποχωρήσει λίγο στο θέμα, να το κρατήσουμε κρυφό, τώρα όμως το ξανά σκεφτόμουν. Τυλίχτηκα στο μπουρνούζι μου και βγήκα στον διάδρομο. Κατευθύνθηκα προς το σαλόνι για να τον βρω και μπροστά μου είδα την κυρία Όλγα, την μαμά του Δημήτρη. Τα έχασα και για μερικά δευτερόλεπτα απλά τους κοιτούσα εναλλάξ. Εκείνη με χαιρέτησε ευγενικά και με ρώτησε αν μπορώ να δώσω κάποια πράγματα στον Δημήτρη... Της πρότεινα να την κεράσω ένα καφέ ή κάτι άλλο, αλλά δεν είχε χρόνο. Χαμογέλασε και έφυγε. Όταν η πόρτα έκλεισε πίσω της ο Στέλιος με πλησίασε και με αγκάλιασε..

«Μωρό μου, δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι σε λιγότερο από δέκα λεπτά θα με πάρει η μάνα μου τηλέφωνο..»

«Να σε πάρει τηλέφωνο; Για πιο λόγο;»

«Νομίζεις ότι η Όλγα θα το κρατήσει κρυφό; Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε..» δεν προλαβαίνει να τελειώσει την φράση του και χτυπάει το κινητό του, μου το δείχνει και βλέπω ότι τον καλεί η Χριστίνα! «Είδες που στο είπα;»

«Καλά μόλις τώρα έφυγε! Πότε πρόλαβε!»

«Αυτές οι δύο, είναι πολύ επικίνδυνες! Όταν ήμασταν μικροί, μας μαλώναμε πριν προλάβουμε να κάνουμε καμιά διαβολιά, για να μην την κάνουμε... εμείς βέβαια δεν χαμπαριάζαμε! Οι ατάκες τους ήταν ίδιες, λες και η μία ήταν μέσα στο μυαλό της άλλης!» το τηλέφωνο σταματάει και με πλησιάζει περισσότερο, σκύβει στον λαιμό μου και τον φιλάει.. «μμμ... μυρίζεις υπέροχα...» με δαγκώνει «και η γεύση σου είμαι σίγουρος ότι θα είναι θεϊκή!» το τηλέφωνο ξεκινάει πάλι να χτυπάει. Ο Στέλιος δεν δίνει σημασία και συνεχίζει να με αναστατώνει με τα φιλιά του και τα χάδια του..

«Στέλιο... δεν θα το σηκώσεις;»

«Όχι! Θα ασχοληθώ πρώτα μαζί σου..» λύνει την ζώνη από το μπουρνούζι και το αφήνει να πέσει από τους ώμους μου. Αναστενάζει και χαμογελάει, με φιλάει ενώ τα χέρια του, χαϊδεύουν και μαλάσουν τα στήθη μου, ξαφνικά, με σηκώνει απότομα πάνω του και τυλίγω τα πόδια μου γύρω του. «Σε θέλω... συνέχεια σε θέλω!» τα χείλη του βρίσκουν τα δικά μου, με πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα... ακούμε πάλι το τηλέφωνο του να χτυπάει στο σαλόνι αλλά δεν δίνουμε σημασία...

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα