chapter 7

11.2K 288 74
                                    

Jake's kamer
------------------------------------------------------------------------------------------------
Herscheven op 01/02/2016

Mijn hemel, gaan ze nu verkocht worden. Nee.. dit kan niet. Dit is nog erger dan wat ik in boeken heb gelezen. "Jake je kan ze ni-" probeer ik nog, maar hij zet een hand op mijn mond. "Stil schoonheid" zegt hij. Ik probeer zijn hand weg te duwen maar het lukt niet, zoals altijd.. "David, regel wat tape" zegt hij tegen David. Tape? Waarvoor? David knikt kort en loopt weg. Dennis en de rest gaan zitten op de stoelen die rond de tafel staan. Hij zet mij neer. Er zijn veel tafels en veel stoelen. Het lijkt eigenlijk gewoon op een restaurant, maar dan met een podium. Opzicht, is het hier heel mooi ingericht. Alleen ga ik dat niet toegeven. Jake gaat ook zitten aan die tafel en wenkt mij. Ik loop naar hem toe. "Mogen ze af?" Vraag ik zacht, naar de handboeien kijkend. "Zometeen". Ik durf hier toch niks meer te proberen. Jake trekt mij op schoot. David komt aangelopen met een rol tape. "Thanks man" zegt Jake. "No problem bro" antwoordt hij terwijl hij plaats neemt op een stoel.

~

Ook David neemt plaats aan de tafel. Hij heeft nog steeds de tape vast. Ik voel me bekeken door al de mannen. Ik raak er van in paniek. Ik voel mijn lichaam aanspannen. Dat is een slechte eigenschap van mij, als ik me niet comfortabel voel, word ik gestrest en gespannen. Jake merkt het en slaat zijn armen om me heen. "Probeer te ontspannen babe.." zegt hij. Ik probeer het wel maar het lukt voor geen meter. Uit het niets verstevigt Jake zijn greep en doet David tape op mijn mond. Ik stribbel tegen maar ik kan niks doen. Daarvoor was de tape dus.. Ik kijk bang naar Jake. Waarom doen ze dit? "Haal het eraf!" probeer ik te zeggen maar je hoort alleen een vaag geluid. De mannen moeten lachen en dat maakt me alleen maar bozer.  Mike de klootzak, kijkt me grijnzend aan. Ik zal die grijns van zijn gezicht slaan. Ik wil hem aanvallen maar Jake trekt me weer terug op zijn schoot en versterkt zijn greep. Opeens gaan alle lichten uit en de spotlights aan. Een man rond de veertig, in een glitterpak (what the hell?) loopt het podium op. Hij heeft een microfoon vast.

"Goedenavond heren!" roept hij. beledigend mompel ik dat ik een meisje ben. Jake grinnikt. Hij heeft het dus verstaan. Ik ben zo boos op hem.. "Er zijn zestien meiden die verkocht moeten worden, dus we gaan snel beginnen!" roept hij opgewonden. Wat een idioot zeg. "Het eerste meisje is.... Melissa!" Een blond meisje komt met traanogen het podium op strompelen. Ze lijkt kapot, wat begrijpelijk is natuurlijk. Ik voel me zo verwend opeens. Ik zou dankbaar moeten zijn dat ik niet verkocht word. "Negentien jaar, blond lang haar en een geweldig lichaam!" Alle mannen scannen meteen haar lichaam. Pedofielen. Het arme meisje kijkt bang en onzeker het publiek in. Onze blikken kruisen even, waardoor ook ik tranen in mijn ogen krijg. "Wat is het startbod mannen!?" Roept hij enthousiast. "1000! 2000! 2500! 3000! 3250!" Hoor ik verschillende mannen uit het publiek roepen. Alsof het een schilderij is dat word geveild.. "Verkocht voor €3250! Kom haar maar halen!". Ik ben zo ontzettend moe, wat echt raar is, aangezien ik heel veel heb geslapen vandaag. Ik heb het gevoel dat ik van die middelen heb genomen, waar je zo stoned van word. Zat er misschien iets in het eten? Ik voel nog hoe Jake mijn handboeien afdoet. Ik kan mijn ogen amper openhouden. Nog geen minuut later valt mijn hoofd op zijn borst.

~

"De een-na-laatste dame is Aisha! 18 jaar, donker getint en een prachtig figuur!" Hoor ik vaag. Hoo wacht! Aisha? Mijn Aisha?! Mijn ogen openen zich razendsnel. Ik lig op Jake's schoot. Ik ga rechtop zitten en zie Aisha het podium op lopen. Mijn ogen zwellen op. Ze ziet er bang en gebroken uit. Nee, Aisha verlaat me alsjeblieft niet.. Ik probeer te schreeuwen dat ze haar met rust moeten laten maar je kan onmogelijk verstaan wat ik zeg. Een paar mannen kijken me raar aan. Ik probeer me los te wringen uit zijn greep maar het lukt niet. "Aisha alsjeblieft!" schreeuw ik. Jake tilt me de zaal uit. Ik wring me los en wil net het podium oprennen als ik weer opgetild word. Dit keer door David. "Vera!" huilt Aisha. "Aisha ik hou van je!" probeer ik terug te schreeuwen. Jake wenkt dat David hem moet volgen en David snelt met mij de zaal uit.

Kidnapped & brokenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu