chapter 18

9.9K 262 34
                                    

"Anyways, Mike gaat dus naar onze mensen in Duitsland, en voor hem in de plaats kom ik." gaat hij verder. Ik ga gewoon bijna huilen. Wat een rot nieuws dit. Hij gaat mij het leven nog zuurder maken dat het al is. Een paar jongens joelen en juichen. Hoe kunnen ze hier in godsnaam blij om zijn? Dit is echt een regelrechte ramp. Mygod. Iedereen gaat weer zitten en Jake is druk in gesprek met Alex, Dennis en Ryan. Ik hinkel naar hem toe. Zachtjes tik ik hem aan. "Kun je me weer helpen?" vraag ik. "Vooruit dan maar." knipoogt hij. We lopen wéér naar boven, hij zet me neer op het bed. "Ik moet naar de badkamer." zeg ik. Hij rolt met zijn ogen en tilt me naar de badkamer. Hij geeft me een kus op mijn wang en loopt de kamer uit. Ik begin mijn make-up er af te halen. Oh chips, ik zou vandaag die zaak over Merlé onderzoeken. Ik begin morgen wel. Ik hinkel terug naar de kamer en pak mijn oversized sweater weer, en ondergoed. Met veel pijn hinkel ik weer terug naar de badkamer en zet de douche aan. Nadat ik gedoucht heb, loop ik naar het bed en ga onder de dekens liggen. Ik pak het boek weer onder mijn kussen vandaan en begin te lezen..

~

Na een tijdje leg ik het boek weg en ga ik comfortabel liggen. Ik probeer in slaap te vallen maar het lukt niet.

Ik moet steeds denken aan Merlé, wie weet waar ze nu is.. Ik blijf het gevoel hebben dat ze niet dood is. Het is gewoon niet logisch. De meiden weten misschien meer dan ik. Ik ga morgen wel weer naar ze toe, voor nieuwe informatie. Maar, stel ze is dus niet dood, waar hebben ze haar naar toe gebracht? Is ze nog in de buurt? Of is ze naar een ander land? En wáárom, doen ze dan alsof Merlé dood is? Is dit weer deel van een plan? En waarom komt Micheal hier eigenlijk wonen..? Wat is híj van plan? Gaat hij me terug pakken voor alles? Of wilt hij weer een relatie? Na een tijdje kraken mijn hersenen, van al dat nadenken. Ik sluit mijn ogen en val in een droomloze slaap.

~

Ik word wakker van het geluid van een wekker. Ik schiet meteen overeind. Wacht eens even.. Ik heb helemaal geen wekker. Ik kijk naast me en ik zie Jake die de wekker uit probeert te krijgen. Ik laat me opgelucht weer zakken. "Sorry schoonheid.." mompelt hij. Ik knik als teken dat het oké is. Ik doe mijn ogen weer dicht en probeer terug in slaap te vallen. "krijg ik geen ochtendkus?" zegt Jake opeens. "Nee." zeg ik kortaf en draai de andere kant op. Maar voor ik het weet heeft hij me al een kus op mijn schouder gegeven. Ik rol geïrriteerd met mijn ogen. "Schoonheid, gedraag je vandaag een beetje oké?" zegt Jake terwijl hij uit bed stapt. "Waarom zou ik?" vraag ik brutaal. "Omdát, ik weg ga en jij met Dennis en nog wat jongens hier blijft.". Meteen spring ik op uit bed. Gelijk vertrekt mijn gezicht van de pijn. "Waar gaan jullie heen? Ik wil ook mee." zeg ik snel. Misschien heeft het te maken met Merlé. Hij grinnikt en schudt zijn hoofd. "Dat lijkt me geen goed plan.". Ik kijk hem boos aan, waarom nou weer niet?! "Waarom?" vraag ik uitdagend. "Zoals ik al zei, das geen goed plan." zegt hij. Ik rol met mijn ogen en hinkel weer terug naar het bed.

Hij trekt zijn shirt uit en ik staar hem aan. "Bevalt het uitzicht je schoonheid?" vraagt hij grijnzend. "Nee absoluut niet." antwoord ik. Hé, híj hoeft niet te weten dat ik lieg. "Jajaa" grinnikt hij. Ik ga op mijn zij liggen om weer verder te slapen. Maar Jake tilt me letterlijk het bed uit en zet me neer op de grond. "Kleed je om." beveelt hij. "Ik wil slapen!" antwoord ik kwaad. "Je mag vanmiddag weer slapen, ga douchen en kleed je om." zegt hij. Wie denkt hij wel niet dat hij is? "Nee." antwoord ik kwaad. Opeens voel ik zijn hand tegen mijn wang aan. Hoe durft hij! Heeft hij me niet al genoeg geslagen! Ik haal uit maar hij pakt mijn handen vast en doet ze achter mijn rug. Hij duwt me tegen de muur aan."Gedraag je schoonheid, ik wil je niet weer pijn doen." zegt hij strak. Ik ruk me los en hinkel naar de badkamer. Ik doe de deur op slot en zie dat hij al kleren heeft klaar gelegd. Het is een zwarte high waist broek, en een grijs-wit gestreepte kroptop, met lange mouwen, en daaronder Adidas Superstars. Hij heeft opzicht wel smaak, ook al is het een jongen. Ik zet de douche aan en ga eronder staan. Na een kwartier bonst hij op de deur en zegt dat ik op moet schieten. Ik zet de douche met tegenzin uit. Heel langzaam, loop ik voorzichtig de douche uit en droog me af. Ik pak de kleren en doe ze aan (zie afbeelding). Hinkelend ga ik de badkamer uit. Jake staat voor de spiegel zijn haar te doen. Hoe bedoel je ijdel? "Je ziet er geweldig uit zoals altijd." zegt hij grijnzend. Wat een slijmbal is deze jongen toch. "Weet ik." lach ik. Hij rolt met zijn ogen en gaat weer verder met zijn haar. Ik pak de föhn en droog mijn haar.

Jake gaat de badkamer in en ik ga ondertussen mijn haar steilen. Na een kwartier loopt hij weer de kamer in en ben ik net klaar met mijn haar. Ik hinkel naar de badkamer en pak mijn make-up. Ik doe alleen eyeliner en mascara op en een dun laagje lippenstift, dezelfde als gister. Ik ga naar Jake toe en hij ondersteunt me. Opeens raak ik in paniek, gaat hij me alleen laten met Micheal..? "Jake" piep ik. "Ja schoonheid" - Micheal gaat met jullie mee toch?" vraag ik snel. "Nee, hij blijft hier.". Ik schud mijn hoofd wild. "N-nee, dat kan niet. Je moet hem meenemen, h-hij gaat me pijn doen." stotter ik. Hij moet glimlachen en schudt zijn hoofd. "Dennis is er ook schoonheid, en Micheal moet maar de ballen hebben om aan jou te zitten." zegt hij. Ik voel me al iets rustiger. "Relax babe.." zegt hij. Ik knik en probeer te ontspannen. We lopen (nouja, ik hinkel meer) richting de woonkamer.

We lopen naar binnen en ik zie een paar jongens. Ten eerste zie ik Micheal met een grijns op zijn lelijke hoofd op de bank zitten. Dennis is in de keuken bezig. David, Alex, Brad en Nick staan met jas en al klaar, die gaan dus met Jake mee. Verder zie ik Adam met Ryan en onbekende jongen aan het keuken-eiland zitten op hun telefoons. Die blijven dus hier. Egh.. nee. Kan mijn dag nog erger worden? "Wat een schoonheid" zegt Ryan. Een paar jongens fluiten en ik word  weer rood, zoals gewoonlijk. Jake kijkt ze waarschuwend aan we lopen naar Dennis toe. "Dag prinses." zegt hij. "Hoi." zeg ik zacht. Jake geeft me een kus op mijn voorhoofd en houdt me eventjes dicht tegen zich aan. "Blijf bij Dennis en Adam in de buurt." fluistert hij in mijn oor. Ik knik langzaam. Hij overhandigt me letterlijk aan Dennis, alsof ik een stuk speelgoed ben ofzo. Maar wacht, waar gaan ze nou heen? Jake doet zijn jas aan op het moment. "Waar gaan ze heen?" - de markt" antwoord hij. Wat?! Nee, dat kan echt niet. Ik heb nog geen informatie van de meiden en ik kan ze toch niet gewoon laten verkopen? Nee, dit kunnen ze niet doen. Niet zoals bij mijn vriendinnen.

Ik moet opeens weer aan Aisha en Amy denken. Meteen ontstaat er een brok in mijn keel en mijn ogen zwellen bijna op, maar ik houd me sterk. Oh god, nee, dit is foute boel. Ze willen net de kamer uitlopen maar ik roep keihard "wacht!". Meteen kijkt iedereen me vragend aan, behalve Jake, die kijkt me waarschuwend aan. Ik hinkel naar Jake toe. "Je mag ze niet verkopen Jake, alsjeblieft" smeek ik hem. "Ik heb hier geen tijd voor, Vera." zegt hij. Hij geeft een sein aan Dennis die achter me staat en ik word opgetild van achteren. Ik probeer los te komen maar zijn greep is te sterk. Jake en de jongens lopen de kamer uit, naar beneden. Ik blijf proberen, maar zonder resultaat. Maar, ik ga echt niet opgeven. Ik moet en zal ze tegenhouden. Ik stribbel tegen en duw tegen zijn borst. Hij trekt zich er niks van aan en gaat zitten op de bank met mijn op zijn schoot. Ik ga door, maar na een tijdje kan ik niet meer.

Ik ben gelijk helemaal uitgeput en moe. Dit gebeurt de laatste tijd steeds vaker, ik word ontzettend snel moe en ik voel me zo slaperig. Voordat ik besef waar ik mee bezig ben, val ik in slaap in zijn armen..

Heeey mensen! Alweer H18! We zijn bijna bij de 600 lezers :) En dit is dus het extra lange hoofdstuk om de 500 lezers te vieren, die hebben we gisteren bereikt. En ik zag vandaag dat ik op #5 sta in Avontuur😱♥️ echt niet te geloven, ik ben zo blij! Heel erg bedankt iedereen, en morgen komt er dus weer een extra lang hoofdstuk, Omdat we dan waarschijnlijk al 600 lezers hebben. Dus boffen jullie is even ;) Het is al 23:00, dus de hoogste tijd om te gaan slapen hahahah. Byeee Xx mee

Kidnapped & brokenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu