>> Hoofdstuk 35 <<

7.8K 210 83
                                    

Ik ren zo snel ik kan naar de woonkamer. Godzijdank zitten de jongens er nog steeds. Voor de woonkamerdeur stop ik en besef ik dat ik in mijn pyjama rondloop.. Ik ga nu echt niet terug. Ik open zachtjes de deur en loop naar binnen. Ik kijk de kamer rond en zie Dennis, Alex en Adam shirtless, god damn it, deze sixpacks.. Jake is nergens te bekennen. Ze lachen luid en drinken nog steeds. Weten ze wel hoe laat het is?! Ik loop verder de kamer in en word dan opgemerkt door Dennis. Hé, wat is er prinses?" vraagt hij terwijl hij me aankijkt. "Ik uhm.. Ik hoorde iets in de.. Die kamer van eh..Laat maar." mompel ik. De jongens lachen hardop. Dennis wenkt me dus ik loop traag naar de bank. Eenmaal daar trekt hij me op de bank naast zich. Ik kruip dichter tegen hem aan en ik weet dat ik dit niet hoor te doen maar ik voel me ontzettend duizelig en slaperig. Meteen voel ik zijn arm om me heen. Ik sluit mijn ogen en niet veel later val ik weer inslaap.

~

Zachtjes word ik heen en weer geschud. Ik open mijn ogen en zie Jake voor me staan. "Hup opstaan het is al bijna 13:00." glimlacht hij. Ik kijk naar de wekker en zie dat het inderdaad al erg laat is. Mompelend stap ik uit bed en loop de badkamer in. Mijn dagelijkse routine speelt zich weer af. Douchen, toilet bezoekje, tanden poetsen, make-up en omkleden (zie afbeelding). Ik kijk even in de spiegel en keur mezelf goed. Het is vandaag eindelijk een keer lekker weer dus een jurkje kan vandaag wel. Ik loop naar de woonkamer en word begroet met gefluit en gejoel. Kijk dít is dus de reden waarom ik nooit iets korts aantrek. Blozend loop ik naar Jake toe, die wéér staat te bellen. Met zijn vrije hand pakt hij mijn kin vast en drukt er een kusje op. "Mail de tickets maar door dan kunnen we ze uitprinten.." zegt hij tegen de beller. "Oke.. Ja, komt goed. Uhum. Is goed. Dag." zegt hij, het gesprek beëindigend. Waar gaat dit over? Waar gaan we heen? Ik voel paniek opborrelen en een nerveus gevoel in mijn onderbuik laat me weten dat ik nerveus ben. "Waar gaan we heen?" vraag ik paniekerig. Hij grinnikt. "Het is niet voor ons. Brad, Adam en Ryan gaan hier weg." zegt hij. Ik kijk om naar de drie jongens en zie de koffers staan. "Waarom?" vraag ik zacht. "Het begint hier een beetje vol te raken en bovendien hebben ze mensen nodig in Italië, dus daar gaan we heen." zegt Adam glimlachend. "Niet zo verdrietig Veertje." lacht Ryan. Ik bloos en staar naar mijn voeten. Opeens voel ik twee sterke armen om mijn middel heen. Ik kijk op en zie dat het Adam is. Ik knuffel hem terug en zo staan we een tijdje. "Bye kleintje." mompelt hij. "Byee." glimlach ik. Dan knuffelt Ryan mij. Zo knuffel ik hun alle drie even en dan lopen we met z'n allen naar de deur.

~

Jake en Micheal zijn ze jongens wegbrengen dus ik zit nu met David en de rest op de bank een film te kijken. Een fucking horrorfilm. Ik haat dit maar ik mag niet weggaan van ze. Ze volgen natuurlijk Jake's bevel op.. David, Dennis en ik zitten op één bank. De rest zit op de andere. Ik heb een kussentje vast waar ik me achter kan verstoppen als het té eng word. Ik ga jullie een live verslag geven! Momenteel is het meisje alleen thuis. Ze word al een tijdje gestalkt door een onbekend iemand en nu word ze dus de hele tijd gebeld en geapt door een onbekend nummer. De deurbel gaat en het meisje opent de voordeur, maar ziet niemand staan. Opeens krijgt ze weer een berichtje.

Ik sta niet voor je, maar naast je.

Ze kijkt opzij en d- "Aaah!" gil ik. De jongens lachen me keihard uit. Ik rol met mijn ogen en weiger nog naar het scherm te kijken. David slaat lachend zijn arm om me heen. "Ik wil weg." zeur ik. "Van ons mag het wel maar je vriendje wilt het niet hebben." zegt Alex grijnzend. "Hij is niét mijn vriendje." sputter ik tegen. "Ja, jaa." lacht Dennis. "Wilt iemand drinken?" zegt Nick terwijl hij opstaat. "Cola." roep ik als eerste. "Oké, dat is duidelijk, wie nog meer?" lacht hij. De rest wilt een biertje. "David?" zeg ik. "Ja." antwoordt hij vragend. "W-waar zijn die meisjes?" vraag ik. "Ze zijn de kamers aan het schoonmaken" krijg ik als antwoord. Ik knik traag. God, ik wil ze zó graag helpen. Ik gil het uit als twee handen me van achter beetpakken. Ik kijk verschrikt om en zie Nick staan. Opgelucht zucht ik. Dat krijg je ervan als je in het donker een horrorfilm gaat kijken die je niet leuk vind. De jongens komen niet meer bij het van lachen, volgens mij vinden ze het ontzettend grappig als ik bang ben.

~

"Jake is in the house!" horen we Jake roepen als hij de voordeur inkomt. De jongens lachen en groeten hem terug. "Waar zijn jullie?" roept hij vanuit de gang. "Hier!" roep ik terug. Micheal en Jake lopen de woonkamer in die ondertussen één grote puinhoop is geworden. "Wat the fuck is er hier gebeurd?" vraagt Micheal verbaasd. "Horrorfilm is er gebeurt." antwoord ik bot. "Bijdehandje." zegt hij. "Idioot." antwoord ik. "Oké, zo is het genoeg. Ik ga even bellen. Ben zo terug." mompelt Jake. Ik sprint op en loop achter hem aan. "En waar ga jíj heen?" zegt hij als hij merkt dat ik meeloop. "Met jou mee." antwoord ik droogjes. "Ik moet werken schoonheid, blijf bij de jongens." zegt hij.

"Ik wil bij jou blijven." sputter ik tegen. Hij zucht en houdt zijn mond. Ik volg hem en loop een grote, onbekende kamer in. Wat is dit? Het lijkt erg op een vergaderzaal. "Er komen wat mensen, dus daarom heb ik liever dat je daar blijft." zegt hij. "Ik ben oké zo." mompel ik. Hij trekt me in zijn armen en ik sla mijn armen om zijn nek. Gosh, dit is zo fout. Ik snuif zijn geur op en ontspan nog meer. "Uhm.. Storen we?" hoor ik opeens.

In een reflex maak ik me los uit zijn greep. "Moet je dan ook echt alles verpesten, Josh?" zegt Jake grijnzend. Ik kijk naar de jongens in de deuropening. De voorste is neem ik aan Josh. "Blijkbaar." lacht hij terug. De jongens, het zijn er in totaal vier, begroeten Jake met een bro-hug. "Damn Jake, jij hebt altijd de lekkerste." zegt één van de jongens grijnzend, terwijl hij mijn lichaam scant. Wat er allemaal daarna word gezegd krijg ik niet mee. Het enige wat ik kan denken is wat die jongen bedoelt met 'Altijd.". Zijn er meer meisjes geweest die zo close met hem waren? Fuck.. Kijk mij nou. Ik ben jaloers. Als ik wakker word uit mijn dagdroom hebben de jongens al plaatsgenomen aan de tafel. Dennis loopt de kamer fluitend in. "Bro, kun je haar even meenemen?" zegt Jake. "Nee, ik blijf hier." zeg ik. De jongens grinniken. "Je gaat je hier vervelen." probeert hij weer. "Nee, dat gebeurt niet." antwoord ik. Jake rolt met z'n ogen. "Ga maar zitten dan." zegt hij.

Grijnzend loop ik naar een stoel. De rest van de jongens stromen binnen. In minder dan vijf minuten zitten alle jongens aan de tafel. En dan bedoel ik ook echt, álle jongens. De deurbel gaat en Micheal loopt de kamer uit, waarschijnlijk om de deur te openen. Het moet trouwens vast een leuk gezicht zijn, ik tussen twintig jongens. Voetstappen komen de kamer binnenlopen. Ik kijk op en zie de meest idiote man op de wereld. 'De leider'. Als hij mij opmerkt grijnst hij gemeen. Snel kijk ik weg. Maar het is al te laat, hij komt mijn kant oplopen. Ik sta op en loop weg maar word teruggetrokken. "Waar gaan we heen schatje?" vraagt hij grijnzend. "N-nergens. Ik..uhm.. Moest even na-" probeer ik maar mijn zin word vestoord door zijn harde gelach. "Wat schattig dit." zegt hij als hij eindelijk uitgelachen is. Ik kijk hoopvol naar Jake die druk bezig is aan de tafel met papieren, maar het enigste wat hij doet is zijn schouders ophalen. "Ik zei toch dat je daar moest blijven." lacht hij. Vernietigend kijk ik hem aan. Opeens word ik opgetild door de leider. Ik slaak een klein gilletje en probeer heel hard niet te vallen. Hij gaat op een stoel zitten en trekt mij op zijn schoot. Bang blijf ik zitten. Ik probeer Dennis' aandacht te krijgen maar hij is te druk bezig met lachen en praten. "Dus schatje, hoe gaat het met je?" vraagt de leider.

"G-goed." antwoord ik snel. "Waarom ben je toch zo bang?" lacht hij. Eh.. Misschien omdat je een grote, intimiderende klootzak bent? Ik hoor Jake lachen aan de andere kant van de tafel. "Ik uh.. Ik ben niet bang." mompel ik. Nu hoor ik Jake nóg harder lachen. Wacht maar. Ik ga je vermoorden straks Jake. "Is iedereen er?" roept hij als hij klaar is met mij uitlachen. "Yes." hoor ik iemand zeggen. "Dan gaan we beginnen." gaat hij verder.

~

Heey! Hier is het 'langverwachte' hoofdstuk😉! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik krijg massaal antwoorden op mijn vragen/stellingen, dus als jullie willen kunnen we daar een onderdeel van maken in elk hoofdstuk. Dan stel ik dus elk hoofdstuk DE vraag/stelling en jullie geven gewoon je eigen mening of antwoord daarop. Het is ook super nice om jullie reacties te lezen altijd💛. De Q&A werd ook goed opgenomen dus dat is alleen maar leuk! Ik heb vandaag btw buiten gezwommen in Naaldwijk, was echt superleuk! Het was echt ontiegelijk warm vandaag, gewoon niet normaal. Helaas ben ik wel van top tot teen verbrand😳. Ik was vergeten zonnebrand op te doen😅. Anyways, DE vraag is.. *tromgeroffel*.. Wat hebben jullie vandaag gedaan met dit superlekker weer? Laat me weten in de reacties😚 X -S

Kidnapped & brokenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu