chapter 9

10.3K 291 19
                                    

Herschreven op 02/06/2016

"Waarom hebben jullie mij niet verkocht?" Vraag ik zacht. "Omdat jij van mij bent." antwoord Jake. "Ik ben niet van jou..". Nooit zal ik van hem zijn. "Oh, echt wel." grinnikt hij. Dennis kijkt lachend toe. "Ik haat je." fluister ik. "Je houdt van me." grijnst hij. "Nee, ik haat je!" herhaal ik weer. Hij rolt met zijn ogen. Het besef, dat ik hier nooit meer weg ga komen, komt weer. Mijn ogen worden vochtig. En tranen beginnen wéér te stromen. Jake trekt me in een knuffel. Niks boeit me nu nog. Ik wil hier gewoon weg.

~

Na enkele minuten zijn mijn tranen op, en veeg ik ze weg. Jake laat me los. "Wil je wat te drinken?" Vraagt Dennis. "Mag ik zelf kijken, please?" Vraag ik met een pruillipje. "Hmm.. Ja vooruit" knipoogt hij. Ik loop naar de koelkast, Ik heb namelijk belachelijk veel dorst. Ik open de koelkast en die is enorm goed en lekker gevuld. Verschillende soorten cakejes en donuts, kant en klaar eten, héél veel bierflesjes én blikjes, Cola blikjes, Fanta blikjes, maar ook beleg, brood, toetjes; zoals soesjes, en ijs in het vries gedeelte. Oh mijn god! Is dit wat ze hemel noemen!? Ik pak een cola blikje en ga bij de jongens staan. Ik probeer het te openen maar het lukt niet. Jake ziet het en lacht. "Help me dan." zeg ik boos. Hij neemt het blikje aan en opent hem gemakkelijk. Ik pak hem weer terug. "ik heb honger." zeur ik. "Ik zorg wel voor het eten." zegt David die net de kamer binnenloopt. Ik knik blij. "Mag ik even naar de wc?" Vraag ik lief.

Jake knikt. "Vera, als je ook maar iets probeert da-". Ik onderbreek hem. "Ga je me straffen, ik weet het." onderbreek ik hem. Hij knikt. "Brave meid." grinnikt hij. Ik ren richting de wc, maar knal tegen iemand aan. "Tering slet."  sist hij. Ik kijk op om te ziet wie het is. Mike de klootzak. "Klootzak!" roep ik terug. Hij wil me net slaan als David de gang opkomt. "Wat is nou weer aan de hand?" vraagt hij geïrriteerd. "Die bitch liep tegen me aan." zegt hij wijzend op mij. Ik loop op hem af om hem een klap te verkopen, maar David pakt me vast bij mijn middel en trekt me mee naar de woonkamer, waar nu ook Brad en Adam staan. Die heb ik al een tijdje niet meer gezien trouwens. Ze drinken allemaal bier en praten. Als Jake me ziet, gaan zijn ogen meteen kwaad staan. "Heb je het nou weer geprobeerd? Wat heb ik je gezeg-" roept Jake meteen. "Nee, nee dat was het niet." zegt David kalm. "Wat dan?" Vraagt hij nog een beetje boos. "Ze was tegen Mike opgebotst.." mompelt hij. Zijn mond vormt een 'O' . Ik loop naar hem toe. Hij geeft me een kus op m'n wang. "Sorry schoonheid." fluistert hij in mijn oor. Ik knik als teken dat het wel goed zit. "Mike gaat binnenkort weg, ik beloof het." gaat hij verder. Ik kijk hem blij aan. "Echt waar?" vraag ik vrolijk. Hij knikt. Mijn dag is gelijk een stuk beter. "Zeggen we geen gedag meer Vera?" knipoogt Adam. To be honest, ze zijn stuk voor stuk knap. Maar dat verandert niks, toch...? Ik bloos en kijk snel, glimlachend weg. Ik hoor ze lachen. "Hoi." zeg ik dan. "Héhé, ik dacht dat je het nooit zou zeggen!" roept Brad dramatisch. Ik moet lachen. De voordeur word opeens keihard dicht gesmeten "Dat was vast Mike." zegt Dennis als die mijn geschrokken blik ziet. "Wat heeft die gast de laatste tijd?" vraagt Brad. "Ik weet het niet maar hij word binnenkort overgeplaatst naar Duitsland." antwoord David. Zulk leuk nieuws! Volgens mij glimlach ik net iets te breed, want Brad kijkt me verrast aan. "Zozo, iemand is hier blij." zegt hij geamuseerd. Ja duh, die klootzak gaat weg!

Ik knik blij. "Waaneer gaat hij weg?" Vraag ik. "Binnen twee weken." antwoordt Jake. Mooizo! "Laat me hieruit idioten! Ik haat jullie!" schreeuwt iemand van beneden af. Vast één van de meisjes. Mijn humeur is meteen verpest. Ik wil net weglopen, om maar beneden te gaan als Jake me nog steviger vasthoudt. David tikt Adam aan en ze lopen naar beneden. "Waarom mogen hun wel? vraag ik boos. "Daarom.". Mokkend ga ik op één van de barkrukken om het keukeneiland zitten. De rest gaat gewoon door met lachen en praten.

Ik drink mijn cola blikje leeg. "Jake." zeg ik zacht. "Ja, schoonheid". Ik wil vragen hoe lang ik hier al ben. Zal ik het doen? Weet je, ik doe het gewoon. "Hoelang ben ik hier al?" Vraag ik nog zachter. De jongens wisselen even blikken uit. "5 dagen.". Zo kort pas? Het voelt als een maand.. Ik wil weg hier.  Elke keer als het besef komt dat ik hier voor altijd vast zit, krijg ik een brok in mijn keel. Zitten we eigenlijk nog in Nederland? Of zijn we in een ander land? Frankrijk ofzo? Ik weet het echt niet meer. Opeens komen de jongens weer aanlopen met één van de meisjes. Het is de bruinharige. Ze is zo ontzettend mooi! De jongens kijken haar met lust aan. En ik geef ze groot gelijk, ook al heeft ze handboeien om en ziet ze er moe uit. "Merlé hier, gaat voor ons koken vandaag." zegt Adam. Wat? Gaan ze haar gewoon gebruiken voor het avondeten? Ik weet precies hoe ze zich voelt. Moe, bang, boos en kapot. Ik zie het in haar ogen. Ik kijk Jake boos aan. Hij kijkt zoals altijd geamuseerd naar mij. Nou ja, bijna altijd. Adam begeleid haar naar het aanrecht, en maakt vervolgens  haar handboeien los. Ik kijk Jake lief aan en sla mijn armen om zijn nek. Daarna leg ik mijn hoofd in zijn nek. Gelijk ruik ik weer zijn geweldige parfum. Hij verstijft even maar knuffelt dan terug. Geen zorgen jongens, dit hoort allemaal bij mijn plan. "Jake." zeg ik verleidend. "Ja, schoonheid?" zegt hij duidelijk genietend van het moment. "Mag ik haar even helpen? Please?" smeek ik. Hij denkt even na, maar knikt daarna toch. "Voor een kusje." zegt 'ie met zijn lippen tuitend. Het werkt! Oh shit, moet ik hem nu een kusje geven? Ew, nee. Ik druk snel een kus op zijn wang en wandel naar het meisje toe. Ze is met tranen in haar ogen wat groenten aan het snijden. "Hey.." zeg ik zacht. Ze kijkt verschrikt om. "Rustig maar. Ik zit in dezelfde situatie als jou." fluister ik. Haar blik lijkt te verzachten. "Ik ben bang." zegt ze bijna gehoorloos. Ik kijk even naar achteren. De jongens zijn met luid geschreeuw en gelach een spel aan het spelen op de playstation. "Ik ga je helpen, geen zorgen.". En ik meen het, ik ga ons beide helpen hier weg te komen. Al iets blijer gaat ze verder met groenten snijden.

Heyhey! We zijn bijna bij de 200 lezers in maar een week tijd! Super bedankt! Ik ga meteen verder met het volgende hoofdstuk dus die zal vanmiddag wel komen :) X

Kidnapped & brokenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu