>> Hoofdstuk 26 <<

8.9K 247 21
                                    

'ik ga je helpen Merlé, ik beloof het je" zeg ik. "Nee dat doe je niet" zegt Dennis terwijl hij me probeert naar buiten te sleuren. "LAAT ME LOS" gil ik. Maar in plaats daarvan gooit Dennis mij over zijn schouder en loopt naar buiten. Alex doet de deur op slot en we lopen richting een zwarte auto. Jake is aan het rijden, Alex zit daarnaast en ik en Dennis zitten achterin. We zijn nu al twintig minuten onderweg denk ik. Ik staar naar buiten. Wat heb ik buiten gemist zeg. Wat zou het toch fijn zijn om nu naar buiten te springen maar ja, dan ben ik al helemaal dood. Ik draai me om en zie dat Dennis me aanstaart. "Wat is er?" vraag ik. Hij grijnst "niks". Oké dan niet. "Hoelang nog? Waar gaan we eigenlijk heen? Waarom moet ik mee?" vraag ik snel. Jake kijkt me eventjes aan via de achteruitkijk spiegel en zegt dan "kalm schoonheid". Alex en Dennis moeten lachen zoals gewoonlijk. De auto komt tot stilstand voor een groot, oud gebouw dat nogal afgelegen ligt. De jongens stappen de auto uit en wenken mij..

~

Zenuwachtig pak ik Jake's hand vast. Wat is dit voor een plek? De jongens willen net het gebouw inlopen maar ik ren weg. Nog letterlijk geen 10 seconden later word ik over iemand's rug heen gegooid. Jake. "Next time better." zegt hij strak. Ik zucht en blijf gewoon liggen, ik bedoel, waarom moeite doen als het toch niet gaat lukken? We lopen het gebouw binnen en het eerste wat ik zie zijn knappe meiden in korte jurkjes. En met kort, bedoel ik héél kort. Verder lijkt het op een soort van lounge, er zijn heel veel mannen, van verschillende leeftijden, die allemaal aan het drinken zijn terwijl ze lachen en de meiden proberen hun aandacht te krijgen. Ik walg van zulke meisjes.. Ze hebben heen zelfrespect meer. Ik probeer me los te rukken uit Jake's greep maar hij is zo sterk als een beer, letterlijk én figuurlijk.

We lopen richting een groepje mannen, ze zijn allemaal rond de 30 schat ik. De jongens begroeten de mannen met een bro-hug. Jake wacht tot Dennis klaar is met het begroeten en zet me dan naast Dennis neer. Dennis slaat zijn armen van achteren om me heen en ik weet gewoon dat hij nu aan het grijnzen is. Ik ruk me los en probeer naar Jake toe te gaan, die druk in gesprek is met één van de mannen, maar Dennis trekt me terug en zet me weer naast zich neer. Ik kijk hem boos aan en ga brutaal een paar stappen opzij. "En wie is dat lekkere wijffie?" hoor ik één van de mannen vragen en ik moet gelijk blozen. ik vervloek mezelf voor mijn verlegenheid als ik de mannen hoor lachen. Opeens legt een man zijn hand op mijn onderrug, bijna op de verkeerde plek. Ik sla zijn hand weg en loop weer snel naar Dennis toe. De mannen lachen nu nog harder dan eerst. Dennis slaat een arm om me heen en trekt me naar zich toe. Ik vraag me af waar Jake is aangezien ik hem niet meer zie. Trouwens, het ruikt hier heel erg naar sterke drank, gadverdamme. Dennis krijgt een drankje aangeboden en drinkt het op terwijl hij aan het praten en lachen is met de mannen. "Yo gast." hoor ik van achteren. Iedereen kijkt om en ik zie een groepje jongens van Jake's leeftijd staan. Ook hun worden begroet met een bro-hug van Dennis en Alex. Jake is nog steeds nergens te bekennen en ik voel me ondertussen zo bekeken door al deze mensen dat ik me het liefst in zijn armen wil verstoppen.

Woah, wacht even wat zei ik nou? In zijn armen? Nee, ik bedoelde dat... Ik bedoelde... Laat ook maar. "Bro, wie is deze lekkere chick?" vraagt iemand. "Jake's meisje." antwoord hij lachend. Iedereen lacht vrolijk mee, jeetje wat zijn deze mensen dronken. Opeens komt er een meisje aanlopen in een kort jurkje. Je kan letterlijk haar borsten zien. Maat dan ook echt alles, ze kan net zo goed naakt zijn. Ew Vera. De jongens beginnen te fluiten en het is duidelijk te zien dat het meisje geniet van de aandacht. Ze loopt naar Alex toe en begint hem aan te raken. De jongens en mannen joelen en Alex grinnikt genietend. Opeens voel ik een arm om mijn middel. Ik draai me verschrikt om en zie tot mijn opluchting dat het Jake is. Met een diepe zucht sla ik mijn armen om zijn nek en probeer ik weer rustig te worden (zie afbeelding). Na een paar minuten laat ik hem los. Hij loopt naar iedereen toe en ook hij geeft iedereen een bro-hug. Iedereen lijkt iedereen te kennen en dan heb je mij.. Ik kijk om me heen en zie dat een groepje mannen me aanstaren.

Mijn blik kruist met één van de mannen en ik kijk snel weg. Iedereen is druk in gesprek met Jake en de jongens en loop rustig weg van de jongens. Gewoon een meter of twee. Een paar 'hoeren' lopen naar me toe. "Sorry hoor, maar die broek is echt tering lelijk." zegt één van de meisjes. Wacht even.. Wat zei ze nou?! De meisjes om haar heen giechelen. "Net zoals jou gezicht." zeg ik spottend terug. Haar mond staat open van verbaasdheid en nu ben ik de gene die moet lachen. "Hou je bek slet!" zegt het het meisje weer. Wie the hell is er hier nou een slet? Zij of ik? Hmm... Ik zou het echt niet weten. "Wie loopt hier nou rond in een sletig jurkje?" zeg ik kwaad. Waar zijn de jongens? Het meisje loopt op me af en geeft me een duw, waardoor ik tegen een leeg tafeltje aanval, die nog net niet om valt. Oké, nu vraagt ze er gewoon om. Ik loop op haar af en sla haar recht in haar gezicht. Nog geen seconde laten slaat ze me terug, maar dan tien keer harder dan ik haar sloeg. Ik geef haar een harde duw en ze knalt tegen de muur aan. Opeens springt ze op me af en we vallen samen op de grond. Ze gaat letterlijk op me zitten en slaat me weer in mijn gezicht. Dit keer doet het me echt pijn en ik kreun even. Maar als snel trek ik aan haar haren en sta ik op. Ook zij staat op en ze houdt mijn schouders vast en slaat me tegen de muur aan. Ik schop haar hard maar word dan weggetrokken door iemand. Het meisje probeert weer op me af te rennen maar zij word tegen gehouden door een ander meisje. Ik wil me los rukken maar het lukt niet. Het is in ieder geval niet Jake. Ik word op een tafeltje neergezet en zie dat het Dennis is. Jake, Alex en nog wat jongens rennen naar ons toe. "Vera wat is er toch met jou?!" roept Jake. Ik kijk hem kwaad aan. "Zij begon! En ik laat me niet door zo iemand beledigen! Ze is een vieze ho-!" probeer ik te schreeuwen maar Jake onderbreekt me door zijn hand op mijn mond te leggen en me stevig vast te houden.

Hij tilt me op en we lopen richting het meisje toe, die gekalmeerd wordt door een paar meisjes. "Bied je excuses aan." beveelt hij. Ik schud wild mijn hoofd. "ZÍJ begon!" roep ik boos. "God damn it, kun jij dan nooit een keer luisteren?" zegt hij boos. De jongens moeten lachen maar Jake kijkt ze dreigend aan en ze stoppen vrijwel meteen. De slet kijkt me boos aan en ik wil bijna weer op haar afrennen maar Jake trekt me terug. "Gedraag je." zegt hij boos. Ik ben geïrriteerd, en niet zo een beetje ook. "Dennis blijf bij haar en ik meen het, als ze straks weer weg is, sla ik die grijns van je gezicht af." zegt Jake. Het laatste gedeelte grinnikt hij meer. Dennis knikt "Yes sir!" lacht hij. Jake rolt met zijn ogen en loopt weer weg. Dennis trekt me mee naar een tafeltje waaraan een paar mannen zitten. Hij gaat zitten en gebaart dat ik ook moet komen zitten. Ik ga naast hem zitten en hij slaat zijn arm om me heen. Ik begin na te denken.. Ik ben hier nu al bijna anderhalve maand. Toch best ironisch dat ik tot nu toe nog leef.. Misschien weet de politie al langere tijd dat ik hier ben, maar kunnen ze gewoon niet de locatie vinden. Als mijn moeder het mailtje al heeft gelezen, heeft ze het vast al doorgegeven aan de politie. Wie weet, ben ik hier sneller weg dan ik denk. "Hey schatje, wil je een biertje?" vraagt een jongen opeens. Ik schud mijn hoofd en ga nog dichter bij Dennis zitten. Hij grinnikt als hij het ziet. "Je hoeft niet zo bang te zijn hoor prinses." lacht hij. Ik kan er niet om lachen.. Ik voel dat ik slaperig word en heb heel erg de neiging om te gaan slapen in Dennis's zijn armen. "Ik ga even naar de wc." zeg ik snel. Ik sta op en ren zowat weg. Doordat Dennis al aardig dronken is reageert hij heel langzaam. Ik ren naar een lege ruimte en ga tegen de muur aanzitten. Ik denk niet dat jullie het al gemerkt hebben, maar onder al die hoop, zit bangheid. Bangheid om hier nooit weg te komen. Misschien verlaat ik hier het leven wel. Opeens gaat de deur open. En née, het is niet Dennis, maar de jongen die me daarnet een drankje aanbood. Ik sta snel op en probeer de deur uit te lopen maar hij houdt me tegen. Wat wilt deze kerel? Ik duw hem opzij. "Maar schatje toch, niet weggaan, ik wil wat plezier beleven." zegt hij met een dubbele tong. Ik slik. Hij is duidelijk dronken. Hij loopt op me af en probeert me te kussen, maar ik sla hem weg. Hij komt weer omhoog en kijkt me dreigend aan, ik begin er bang van te worden. Hij houdt mijn polsen vast met zijn ene hand, en met zijn andere hand streelt hij mijn wang. Dan opeens drukt hij zijn lippen op de mijne. Zo snel als ik kan ruk ik me los en ren de kamer uit.

Ik ga niet meer terug naar Dennis, maar loop de andere kant op en zoek naar een uitgang. Kom op Vera, dit is je kans! In paniek wandel ik snel naar het einde van de gang en daar zie ik een Exit-bord. Een grote glimlach siert mijn gezicht en ik kan bijna niet blijer zijn op het moment. Ik ren erheen en open de deur maar er gaat een alarm af. Oh god. Niet weer...

Moehwhahahahh cliffhangerr! Btw halllooooo! I'm backk😏. Hoe gaat het mensen? Enn.. We zijn bijna bij de 2k lezers! Echt unbelievble! Vergeet niet te stemmen! Xxxx meee :)

Kidnapped & brokenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu