Saplantının Şiddeti

687 135 14
                                    

Sabah okula yetişmek için erkenden uyanan Melis ,biraz yorgundu.
Üzerinden atamadığı derdi onu istemsizce yıpratmaya yetiyordu. Eline aldığı kitabı çantasına koyarken bir şey dikkatini çekti. Çantasında paketi açılmamış bir sigara duruyordu. Bu paket ona Arda'yı hatırlatınca onu çantasından cikarmasa iyi olacağını düşündü. Saçlarını taradiktan sonra hızla evden çıktı.
Karşıda gördüğü arkadaşıyla birlikte okulun yolunu tuttu. Bütün gün ders dışı seylerdeydi aklı. Sürekli konsantrasyon bozukluğunu yaşamak sinirlerini gerse de tahammül etmeliydi ta ki ona yapılan bir şakaya kadar...

Mola esnasında sırasına oturan Melis defterinde yazan "katil aramızda oturuyor" yazısıyla birden köpürdü.

"Defterime kim yazı yazdı hemen ortaya çıksın. "

Sınıftaki herkes birbirinin yüzüne baksa da o yazıyı yazan çıkmadı. Ve bu durum ister istemez Melis' in ürkmesine neden oluyordu.

Kelimelere vurgu yapa yapa "K-a-t-i-l" diyordu kendisine ve bunu hiç hatırlamak istemiyordu.

Yurda döndüğünde kimseyle konusmak istemediğini söyledi. Odasını kilitleyip oturmaya çalışan Melis yan odadan gelen gürültü seslerine kulak kabartir.

"Bak kızım seni çok seviyorum evet ama bu haddini aşacağın anlamına gelmez."

"Yiğit lütfen birakta mevzuyu izah edeyim böyle yapınca eline hiçbir şey geçmeyecek. "

"Neymiş sana her şeyi izah edecekmişim. Kendi ölüm fermanını kendin imzaladin be kızım. Sen kim oluyorsun da benim adımı karaliyorsun ? "

"Lütfen olayın içyüzünü bilmeden beni incitme seni asla aldatmadim. Çok seviyorum seni çok. "

Melis duydukları karşısında hemen harekete geçmeye karar verdi. Odadan çıkacaktı ki sıkılan kurşun odada yankı yapmıştı. Ani bir hızla kızın yanına giden Melis, kızın elindeki tabancaya dokunur.

"Burcu lütfen aç gözünü senin hiçbir suçun yok. "

Yaptıkları nafileydi. Kız oracıkta can verirken katili Yiğit ortalıktan sıvışmıştı. Tabanca sesini duyanlar odaya dolustuklarinda gözlerine inanamaz tavırlar sergiliyordu.

SAPLANTI (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin