Mavi Gözlerde Bir Tebessümdür Aşk

386 101 10
                                    

Melis karşısında Arda'yı görmenin şokuyla olduğu yerde öylece kalakaldı. Bu anın bir gerçek olması için Allah'a sayısız kez dua etti, içinden.

"Arda Arda gözlerim yanilmiyor değil mi? Şu an karşımda duruyor ve mavi gozlerimin içine bakıp tebessüm ediyorsun. Ne olur ellerinden tut ve beni bu gerçeğe inandir."

" Hiç degismemissin anlaşılan. Bak tutuyorum ellerinden ve bir daha da asla birakmayacagim bunu da yaz aklına daha sonra da kalbine. Senin için ,tüm acilarimizi unutmak için tekrardan döndüm aşkımız için kır cicegim."

Melis'in uzun süredir aglamaktan şişen mavis gözleri şimdi mutluluktan ne yapacağını bilemiyordu. Heyecanların en tatlı olanini yaşamak güzel şeydi doğrusu.

"Her şeyi boşver ve unut. Şu an yanimdasin bu yeterli tüm yeminlerin bozulmasina. Ne olur bir daha birakma beni."

" Seninle ömrümü paylasmaya geldim Melis. Her şeyi unutup benimle yepyeni bir başlangıç yapmaya ne dersin ? Güzel gözlerinde kaybolmaya dünden hatta  yıllardan beridir hazırım ben."

"Bu hoş sözleri duymak aldığım en guzel agri kesici oldu ınan.
Kalbimin yanında mutlu hissettigi insan, seninle ömre bedel bir hayata varım ben."

Anlık gelişen olaylardan bir şey anlayamayan Melis bir anda aldığı evlilik teklifini askla kabul eder.

"Bütün ömrüm sana talip. Benimle evlenir misin ? Yüreğimin tek saplantısı."

"Yılların alamadigi azalmayan sevgine inanarak ,geleceği seninle güzel yaşama hevesine göz kirparak  evet. Evet seninle mutluluğa yelken açmak istiyorum. "

Yıllardır özlemini tuttuğu bu sevginin bir anda ona ulaşıyor onu acılarını unutturuyor olması ne kadar garip olsa da bir o kadar da heyecanı varsayan aşk kapaniydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yıllardır özlemini tuttuğu bu sevginin bir anda ona ulaşıyor onu acılarını unutturuyor olması ne kadar garip olsa da bir o kadar da heyecanı varsayan aşk kapaniydi. Bilincaltina sızan aşkın yara berelerinin artık onarim aşaması çoktan gelmişti.

"Siz Cenk kızı Melis, Arda Sağlam ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?"

Nikah salonunda  kopan cigliklar arasında kayboluyordu mutluluk sesleri.

"Evettttt."

"Peki ya siz Kerem oğlu Arda, Melis Taşdelen ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?"

"Evet tabii ki de aşkımız sonsuz olsun."

En güzel sözleri de söyledikten sonra 'mutluluk ' temalı ailenin resmi çizilmişti. Artık iki saplantinin bir aşka imzalarini atma vaktiydi. Büyük acilarin da zamanla yok olacağını bilmek en güzel avuntu. Ve hiç beklenmedik zamanda kabul olunan duanin tesiri bir başka anlamlıydı.

Melis Arda'nin gözlerinin içine bakarken kirpiklerinden akan mutluluğun yaşlarını siliyordu. Bu geceden itibaren geçmiş ve saplantinin şiddeti artık sadece önemsiz bir hikaye olacaktı onlar için.

"Aynı yıldızın altında, seninle göz göze gelip sonsuzluğa varmanın nasıl mutluluk verdiğini biliyor musun ? "

"Anlatma Melis anlatma. Bak gecenin en güzel yıldızı sana göz kırpıyor. Hadi bak ve bir dilek tut."

Melis kafasını yukarı çevirip Arda'nin parmagiyla gösterdiği yildiza bakarken Arda sevdiğini öptü. Bu öpme tüm hataların telafisi gibiydi. Her şeye yeniden başlıyor olmanın huzurlu tarafıydi.

" Daha birkaç gün önce bir dünya kirgindim sana. Şimdi icimdeki tüm kelebekler ölümsüz oldu bak aşkına uçuyor."

"Seni sevmenin bu kadar anlamlı ve bu kadar sahane hissettirdiğini unutali ne cok olmuş be. Yeniden yine çok başka sevecegim seni."

Müjdeler olsun ki aşka darbe vuran ayrılıkları bir barış melodisiyle toplamak mümkün. Yana yakıla paramparça ettiğimiz kalpler bir uzun soluklu şarkıda aklımızda raks etmektedir. Saplantısı bitenin aşkı başlar ve başlangıcı olanın elbet biteceği yer olur.

SAPLANTI (Tamamlandı) Where stories live. Discover now