☺ Çetin Damat Oluyor (Final)

470 28 15
                                    

*Kalk gidelim buralar yalan...

"Çetin Albayrak sen Simay Taşdelen ile evlenmeyi kabul ediyor musun? "

Nikah memuru ortamdaki cıvıltıyı biraz da olsun dindirmişti. Şimdi kulaklar o sorunun cevabını duymak için sabırsızca etrafa bakıyordu.

"Hayır."

Simay ışıl ışıl olan mavi gözlerinden dehşet saçan şaşkınlık ibaresini Çetin'e yolladı.

"Ne demek hayır. " dedikten sonra Çetin 'in ayağına basmayı da ihmal etmedi.

"Şaka yapıyorum, senin gibi dünyalar tatlısı bir gelin bulduğum için çok şanslıyım. "

Muzurca bir hareket karşısında tebessüm eden Simay 'da evet demişti.

"Evet evet evet. "

"Bende sizleri karı koca ilan ediyorum." Nikah memurunun konuşması bittiğinde Çetin oturduğu masadan ayağa kalkarak Simay'ın duvağını kaldırarak onu alnından öptü. Ve kulağına fısıldadı. "Artık benimsin Mavi Cennetim." Simay heyecanını kendine saklayıp durdu.

Şimdi zamanı düğün öncesine saralım.

Nihan babasına olan sitemle evi terk ederken nereye giderse gitse de Çetin'i aklından silemeyeceği gerçeğine takılı kalır. Çareyi Paris 'e gitmekte bulamadı dolayısıyla yerinde kalmanın en iyisi olduğunu düşündü. Çetin'e olan aşkı için burada yaşamayı seçiyordu. Babasının evine değil de kuzeni Merve'nin evine gitmişti.

Ece oğlu Sinan ile mutlu şekilde yaşarken Ege'de ikinci oğlu olmuş gibiydi. Ece kocasından boşandığı için bir firmada çalışmaya başladı malum aç karnına yaşanılmıyordu.

Sinan ve Ege çok iyi ikili olmuşlardı. Yanlarına Yavuz ve Soner'i de almak isteseler de ihanet etmediklerini görünce bu arzuları sönüp gitti. Aralarında aylar öncesinden planlanan fikirleri faaliyete geçirmek için durmadan çalışmaları gerekti. Ve içlerine birinin de sızmasıyla istedikleri planı yapacaklardı, intikamlarını alacaklardı. Bu plan için gönüllü olarak yardım etmeye çalışan biri karşılarında dikiliyordu. Cenk fısır fısır konuşan gençlere sinsice gülerek sıkmaları için elini uzattı.

"Merhaba gençler ben Cenk. "

Birbirlerine şaşkınca bakan Sinan ve Ege de selamlaştıktan sonra konuya giren Cenk oldu.

"Çetin konusunda hemfikiriz. Üstelik o Arda başbelasının kızını da mutlu falan görmek istemiyorum. "

Sinan Simay için söylenen sözlere baş sallayarak tasdik verdi. O koca sevda denizlere dökülüp yokluğa karıştı. Oysa Sinan ona her zaman yardımcı olmuştu Simay onu bir eroin bağımlısına tercih edip gittiği gün duygularını da yerinden söküp gitmişti. Hislerini de beraberinde götürdüğü gün koca dehşete düştüğünü düşündü. Gözlerini yummaya çalışsa da bu acı gerçek ile baş başaydı. Gitmişti gönlünün efendisi. Onu terk etmişti hatta kendisini zehirleyen o herife. Bunu yapmamalıydı diye düşündü ve ona ait düşünceleri boşvermek için omuz silkti.

"Ben varım! "

Sinan ağzından çıkan kelimeleri duyuyor olsa da bu bir nebze de acıydı. Çünkü önceden canını hiçe sayacak kadar çok sevdiği kişi Simay'dı. Bunları yok saymanın üzüntüsünü de yaşasa da artık çok geçti.

"Öyleyse planımıza başlayabiliriz. "

Cenk sözlerini söyledikten sonra Ege ve Sinan ile birlikte derin düşüncelere daldı. Sonunda intikam almak istedikleri o planı buldular. Bunun sonu hazin olsa da yerine getireceklerdi.

SAPLANTI (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin