Doğum Günü Sürprizi

228 53 17
                                    

Multimedya:Duman-Senden Daha Güzel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Multimedya:Duman-Senden Daha Güzel

"Ben özledim galiba seni.
Bu yüzden bu kadar sitemlerim. Sen üzülme acıdan bu sözlerim. Karşımda görsem dolar gözlerim."

Fettah Can

Hayat kimine kutuda çikolata sunarken kimine de ambalajı dahi olmayan hayaller sunmuştu. Ve bazı çocuklar kutuyu bırakın çikolatanın mutluluk hormonu ile henüz tanışmamış, şanssızlarındandı.

Avuç içindeki gözyaşlarını yolcu etmek için yeni günün soluğunu çekmeye kararlıydı mavi gözler. Şayet bu yaşların zamanı bugün değil yarındı. Gönlü bir avcı tarafından hunharca öldürülmüş, hırpalanmış durumdaydı. Üzerinde duran kahverengi battaniyeyi iteledikten sonra gözlerinde duran mahzun bakışı araladı. Üzerine yeni bir kıyafet almak için dolabın kapağını açtı. Sayılı kıyafeti olmuştu hep. Gözlerinden geçen anılar şeridinde kayboldu bir anda.

Daha 7 yaşındaydı yüreğinin aşina olmayı hiç istemediği ne varsa benliğine yerleşmişti. Simay elinde tuttuğu marka çikolatayı ikiye böldü. Kırılırken ki çikolata sesi bile ayrı tatlıyken acaba tadı nasıldır diye düşünmüştü Simay. Bir an kendine uzanan çikolatanın en sevmediği mahalle arkadaşı Selçuk için uzatıldığını gördüğü an anlamıştı yüreğini acının esir aldığını. Hiç tadamamıştı tatlı yemenin mutluluğunu. Herkesin eziklediği gülüp geçtiği güzeller güzeli biriydi. Tek suçlusu bu dünyaya gelişinde rol alan ebeveynlerinin onu üzmeleriydi. Zaten babasını hiç görememiş ondan alması için gofret veyahut çikolata isteyememişti.

Bunları düşünüp sevdiği çocuğun annesinden tekrar nefret etmeye başladı. Ne zaman eksiği olsa aklına hep çocukluk döneminde yaşadığı bahtsız, biçare anılar gelirdi yine hüzünlenirdi. Simay geçmişin perdelerini kaldırdığında üzerine çoktan bir şeyler giymiş mutfağa inip kendine bir çay demlemişti.

Yalnızlığıma içiyorum dostlar!

***

Aklına alarm kurup gelen ardı sıra acılı dakikalardan kurtulmayı istiyordu. Yapacağı çok şey vardı işler değişmişti artık. Önce olayları sindirmek için derin bir nefes almaya başladı. İzmir'in Kuşadası ilçesi çok güzel yerdi. Sahilde oturup düşündü düşündü saatlerce aynı dalgaya düştü gözleri öylece süzüldü umutları. Sinan gözlerinin doluşuna aldırmaksızın patlamak için hazır olan kalbine ağlıyordu. Acıyordu artan aşkının harı, yakıyordu. Farkında olmadan sesli konuşmaya başladı.

"Çetin senden nefret ediyorum nefret ediyorum senden!"

Sözlerinden âdeta çaresizlik akıyordu. Öfkesi dinecek gibi durmuyordu ki giderek artarken.

SAPLANTI (Tamamlandı) Where stories live. Discover now