Bölüm 1 / Cennet

27.7K 776 76
                                    

"Ve sen insan... Sen Adam'a ihanet ettin."

Lilith duruşunu bozmadı. Doğrudan baş meleğin gözlerinin içine bakıyordu. Hayatında ilk defa kendini bu kadar cesur hissediyordu.

"Seni cennetten kovuyorum," dedi Micheal oturduğu tahttan kalkarak. "İhanetinin bedelini ödeyeceksin."

Onu diğer melekler takip etti. Gabriel, Uriel ve Raphael'de en az Micheal kadar muhteşem görünüyordu. İnsanlardan daha güzeldiler. Onlardan üstün oldukları tek bakışta anlaşılıyordu.

"Ben ona ihanet etmedim," dedi Lilith düz bir sesle. "Ben, köle değilim efendim. Ben onun kölesi değilim."

Micheal elini kaldırarak kadına susmasını işaret etti. "Sen insanlığın yüz karasısın!" dedi yüzünü buruşturarak. "Burada olmayı hak etmiyorsun. Kötülüğün ateşi kalbini doldurmuş bile."

Kadın, yutkundu. Güzel bedeni gözler önündeydi. Dolgun göğüsleri, incecik beli ve yuvarlak kalçaları muhteşemliğini tamamlıyordu. Sütun gibi bacakları ve süt beyazı teni gören herkesin ağzının sulanmasına sebep oluyordu. Lilith, Tanrı tarafından özenle yaratılmıştı. O ilk kadındı. Adam'ın ilk karısı.

Tabii erkeğine karşı çıktığı an büyü bozulmuştu. Adam, sevişirken üstte olmasına asla izin vermezdi. Ona göre kadının üstte olması yanlıştı. Kadının yeri daima erkeğinin altında olmalıydı.

Lilith, buna itiraz ettiği an Adam öfkeden çıldırmış ve durumu baş meleğe bildirmişti. O zamandan beri herkes Lilith'ten nefret eder olmuştu. İlk kadın olarak el üstünde tutulan Lilith, artık kimse için bir anlam ifade etmiyordu. Lilith, herkese göre bir haindi. 

Lucifer dışında. Melek, Lilith gizlice ağlarken onu bulmuş ve Adam'dan ne kadar nefret ettiğini anlatmıştı. Lucifer, Adam'ın Lilith'i hak etmediğini söylemişti. Duyguları alt üst olan kadın o gece, cennetin büyülü bahçesinde Lucifer'la sevişmişti. Ancak bunu kimse bilmiyordu. İkisi dışında.

Adam'a gerçekten ihanet etmişti ancak suçluluk duymuyordu. Zaten şimdi duyduğuna göre Adam için yeni bir kadın yaratılmıştı bile. Eva. İkinci kadın.

Lilith, yüzünü buruşturmamak için kendini zor tuttu. Micheal ona doğru ilerledi ve tam önünde durdu. Lucifer meleklerin arasında değildi. Lilith, onun nerede olduğunu merak etti. Erkekle sadece bir kez birlikte olmuş olmasına rağmen ona bağlandığını hissediyordu.

Micheal kadının saçlarını okşadı.

"Hazırlan Lilith," dedi her zamanki otoriter sesiyle. Siyah gözleri kadının enfes mavi gözlerine odaklanmıştı. "Yarın cezanı vereceğim."

Kadın bir harekette bulunmadı. İtaatkâr bir tavırla başını eğdi. Çıplak bedenini gizlemek istiyordu. Baş meleğin ya da diğerlerinin onu görmesini istemiyordu. Onun bedenini sadece Lucifer bilmeliydi. Ancak cennette giyinmek yasaktı.

Tam o sırada beyaz kapılar gürültüyle açıldı. Lucifer, ihtişamlı görüntüsüyle odayı doldurdu. Erkeğin siyah kanatları iki yanda açıktı. Devasa kanatları en az on metre boyundaydı. Çıplak bedeni siyah sarmal bir dövmeyle kaplıydı. Her şeyiyle gözler önündeydi. Lucifer, her anlamda ihtişamlıydı.

"Lucifer," dedi Micheal Lilith'den uzaklaşarak. "Yine geç kaldın."

Lucifer'ın adını duyduğu an Lilith'in kalp atışları hızlandı. Mutlu olduğunu hissediyordu. Aniden Micheal'ın veya diğer tüm meleklerin varlığını unuttu. Onun için sadece Lucifer vardı.

Başını çevirip adama bakmak istiyordu ancak yapamazdı. Şimdi olmazdı.

"Sana da merhaba kardeşim." Lucifer her zamanki sert sesiyle konuşmuştu.

"Biz de kadının cezasını konuşuyorduk," dedi Micheal bakışlarını Lilith'e çevirerek. "Yarın cennetten kovulmuş olacak."

Lucifer tepki vermedi. Kadın, ayak seslerinden onun yaklaştığını anlamıştı. Her adım kalbinin gümbürdemesine sebep oluyor, nefes almasını zorlaştırıyordu.

Erkek en sonunda Micheal'ın yanına gelerek durdu. Lilith başını kaldırarak ona baktı. Yine aynısı oldu. Sanki binlerce yıldırım üzerine düşmüş gibi irkildi. Lucifer'ın kısa saçları daha da kısalmıştı. Yeşil gözleri sert bakıyordu. Lilith'i tanımıyormuş veya umursamıyormuş gibi görünüyordu. Kadının kalbi cız etti.

"Başını eğ, insan." Micheal öfkeyle emir verdi. Lilith refleks olarak başını eğdi. Fırsattan yararlanarak Lucifer'ın bedenini inceledi. Koltuk altından kalçasına kadar gelen siyah dövmesi kadının kanını kaynatıyordu. Lilith, o gece diliyle sarmalı takip etmişti. Adam, kadının asla kendisine dokunmasına izin vermezdi ancak Lucifer bunu sorun etmemişti. Hatta bundan oldukça zevk almıştı.

"Lordum," diye fısıldadı bakışlarını Lucifer'ın devasa erkekliğine dikerek. Lucifer, onu gördüğü an büyüyüp sertleşti. Bu Micheal ve diğer meleklerin gözünden kaçmadı ancak onların da durumu pek farklı değildi.  

"Hâlâ bu insanla mı uğraşıyorsunuz?" dedi Lucifer gözlerini kadından ayırmadan. "Ben sıkılmaya başladım."

Micheal gözlerini dalgın bir şekilde kadının kızıl saçlarına dikti. Tek eli kadının saçlarının ucunu okşadı, ardından işaret parmağıyla boynundan göğüslerinin arasına kadar bir yol çizdi. Lilith dişlerini sıktı. Lucifer neden Micheal'ı durdurmuyordu?

Micheal dudaklarını kadının kulağına yaklaştırdı. "Küçük sırrınızı biliyorum," diye fısıldadı sıcak nefesiyle. Lilith'in gözleri fal taşı gibi açıldı. Başını hızla geri çekerek Lucifer'a bakmaya başladı. Ancak erkek ifşa olmasıyla ilgilenmiyordu. Lucifer'ın gözleri tam olarak hâlâ kadının göğüslerinin arasında durmakta olan parmaktaydı. 

Evet evet yayınlamayacaktım ama ne yapayım, dayanamadım. Yine. :D Hikayeyi kızın bakış açısından yazacağım. :D Sizce devam etmeli miyim ? 

Ayrıca multimedia'da Lilith vaaaar :D 

Ayrıca Adam ve Eva konusunda önce de sorular olmuştu. Şöyle diyeyim, mesela Türkçe Harun İngilizce'ye Aaron olarak geçiyor. Adem ve Havva'nın isimleriyse Adam ve Eva olarak. Yani bir hata yok. :D 

Yeni bölüm ne zaman gelir bilmiyorum :D Yorumlarınızı bekliyoruum :D

KuralOù les histoires vivent. Découvrez maintenant