Bölüm 2 / Yeni Tartışma

17.5K 685 73
                                    

Genç kadın elini serin suya soktu. Burada son günüydü. Cennetteki son günü.

"Bunların hepsi senin suçun, Lilith."

Duyduğu sesle sakinliğini korudu. Adam, tam arkasındaydı. Lilith onu umursamadan suyla oynamaya devam etti.

"Eğer sorun çıkarmasaydın-"

"Beni rahat bırak."

Adam öfkeyle soludu. Birkaç adımda kadının yanına ulaştı ve dizlerinin üzerine çöktü.

"Benden özür dilersen her şey düzelir," diye fısıldadı adam. "Eva'yı sevmiyorum. Seni geri istiyorum."

Kadının yanağına uzandığı sırada Lilith kendini geri çekti. "Sizden özür dilemeyeceğim. Ben kötü bir şey yapmadım."

Lilith'in pes etmeyeceğini anlayan adam iç çekti. "Bari vedalaşalım."

"Hayır."

Kadın yerinden kalkarak birkaç adım geri gitti. Vedalaşmak istemiyordu. Adam'ın ona dokunmasını istemiyordu. Ondan nefret ediyordu. Ancak şu an karşısındaki Adam onun tanıdığı Adam değil gibiydi. Çok üzgün görünüyordu.

"Veda öpücüğü," diye fısıldayarak ayağa kalktı adam. "Son kez. Lütfen."

Bunu ona çok görmemeyi dilerdi ancak yapamıyordu. Yine de ufak bir öpücükten zarar gelmezdi. Sonuçta Adam onun ilkiydi. Kafasını sallayarak onayladı ve erkeğin ona yaklaşmasını bekledi.

Adam'ın öpücüğü sonsuz gibiydi. Uzadıkça uzuyor, vakit geçtikçe elleri kadınını vücudunda gezmeye başlıyordu. Kadın rahatsız olarak onu ittirmeye çalıştı ancak Adam'ın onu bırakmaya niyeti yoktu.

"Çok acıklı."

Adam hızla geri çekilerek çevresine bakındı. Lucifer, kanatsız bir şekilde bir ağacın altında duruyordu. Kollarını göğsünde kavuşturmuştu ve dudakları alaycı bir gülümsemeye sahipti.

"Lucifer," dedi nefes nefese Lilith. Ancak kimse onu duymadı.

Lucifer yanlarına yaklaştı. Her adımında alaycı gülümsemesi siliniyor, yerine sert bir ifade yerleşiyordu. Sonunda yanına geldiklerinde bir karabulut gibi Adam'ın tepesine çöktü. Adam'dan neredeyse yirmi santim daha uzundu!

"Bir kovulmuşa tecavüz etmek üzereydin," dedi Lucifer bakışlarını Adam'dan ayırmadan. "Sence hangisi daha kötü? Tecavüz mü yoksa bu kişinin Lilith olması mı?"

"Bu sizi hiç ilgilendirmez."

Lucifer'ın gözleri öfkeyle parladı. Adam aniden havalandı ve sertçe ağaca uçtu. Acıyla haykıran insanın birkaç kemiği kırılmıştı. Sesi Lilith'e kadar gelmişti.

"Tanrı senden bir özelliği eksik etmiş, Adam." Lucifer Adam'a doğru yürüdü. "Akıl."

Yavaş adımlarla ağaca yürümeye başladı. Kimse Lilith'i umursamıyordu. Lucifer tamamen insan erkeğine odaklanmıştı. Umursamaz ifadesinin arkasında ölüm gizliydi. Bu, onun maskesiydi.

"Seni neden bu kadar önemsiyorlar anlamıyorum," diye mırıldandı Lucifer başını yana eğerek. Attığı her adımda Adam daha fazla acı çekiyor gibi görünüyordu. Nefes alamamaya başlamıştı.

"Ölümlüsün. Yeteneksizsin. Sahip olduğun hiçbir şey yok."

"Va-vardı." Adam boğazını tutarak iki büklüm oldu. "O-onu benden al-aldınız."

Lilith'den bahsediyordu. Lucifer, durdu. Lilith'i kimse onun elinden almamıştı. Yani evet, Lucifer belki öyle bir şey yapmış olabilirdi ancak Adam bunu nereden biliyordu?

 "İhanetini öğrenmeyen kalmadı, kardeşim."

Aniden yanlarında beliren Micheal'la ortam sessizliğe büründü. Lucifer'ın gözleri hâlâ Adam'a odaklanmıştı ve insan mosmor olmuştu.

"Artık bırak onu."

Micheal sert bir sesle bunu söylediği an Adam gevşemiş, tekrar nefes almaya başlamıştı. Lilith nefesini tuttu ve bir adım geri gitti. Ancak Micheal onu durdurdu.

"Hiçbir yere gidemezsin Lilith."

Ve kadın oracıkta durdu. Değil gitmek parmağını bile oynatamıyordu. Görünen o ki Micheal güçlerini üzerinde kullanıyordu.

"Onu bırak Mikey," dedi Lucifer gülümseyerek. Her şeye inat Adam'a bakmaya devam ediyordu. 

"Onunla olduğunu kabul et Lucifer," dedi Micheal sert bir sesle. "Bunu şahitlerin önünde itiraf et."

O sırada Raphael, Uriel ve Gabriel ortaya çıktılar. Aslında en başından beri onları izliyorlardı. Bunu Lucifer dahil kimse fark etmemişti.

"Lilith'le seviştiğini kabul et Lucifer," dedi Gabriel öne çıkarak. "Böylelikle cezan hafifler."

"Kardeşine ceza vermeyi mi düşünüyorsun Gabriel?" dedi Lucifer gülerek. Tam o sırada cennetin pırıl pırıl havası değişti. Gökyüzünü kara bulutlar kapladı. Lucifer'ın gülümsemesi genişledi. Gök gürledi ve güçlü bir şimşek Gabriel'ın ayaklarının dibine çaktı. Melek, bundan korkmadı.

"Lilith'in kötülüğü seni de sarmış, Lucifer."

Micheal bu sözlerinden sonra kadını serbest bıraktı. Lucifer'a döndü. Baş melek olarak herkesten üstündü ancak Lucifer ondan korkmuyordu. Lucifer kimseden korkmuyordu.

"Ondan uzak duracağına yemin etmezsen sende düşersin. Tanrı seni affetmez."

"Ondan uzak durmayacağım." Lucifer dişlerini gösterecek biçimde sırıttı. "Onunla her gece sevişeceğim. Altımda inleyecek. Tırnaklarını sırtıma geçirecek ama hayır, ondan kesinlikle uzak durmayacağım."

Micheal iç çekti. Güzel bedeni insan üstü bir ışıkla parlıyordu. Göz alıcıydı. Kollarını göğsünde kavuşturdu ve yakışıklı yüzünü karanlık bulutlara kaldırdı.

"Senin için Tanrı'yla görüşeceğim," diyen Micheal'ın gümüş rengi dövmesi parladı. "Ama çok ümitlenme. İkinizin yaptığı şey cezasız kalmayacaktır."

Ve ardından yok oldu. Gabriel Lucifer'a son kez gülümsedikten sonra kanatlarını açtı. Gökyüzüne uçtuğu an karabulutlar yok oldu ve aydınlık geri geldi. Uriel ve Raphael'se hâlâ gitmemişlerdi.

Uriel meleklerin arasında en sakiniydi. Bembeyaz bir teni, kuzgun rengi saçları ve aynı renk gözleri vardı. Kardeşlerinin arasında Lucifer'ın kendine en yakın hissettiği kişi Uriel'di.

Raphael iki kardeşe birer kez baktıktan sonra arkasını döndü ve yürüyerek uzaklaştı. Uriel, Lucifer ve Lilith başbaşa kalmıştı. Adam'ın yarı baygın bedeni Micheal tarafından oradan alınmıştı.

Lucifer bir süre kardeşine baktı. İkisi de oldukça ciddi duruyorlardı. En sonunda Uriel gülümsedi. Tüyleri ürperten bir gülümsemeydi.

"Kim ne derse desin," dedi kısık bir sesle. "Yaptığınız takdire şayan."

Lilith rahat bir nefes aldı. Şimdiye kadar sadece izlemişti ancak susmaktan sıkılmıştı.

Uriel son kez kadına baktıktan sonra siyah tüylü kanatlarını kullanarak yok oldu. Onun gidişiyle Lucifer ve Lilith göz göze geldi.

Nihayet başbaşa kalabilmişlerdi.

Öncelikleee şunu söyliyim; yazdıklarım tamamen kurgu. :D Cenneti, Adem'i veya baş melekleri kötülemiyorum, dediğim gibi bunlar sadece hayal ürünü.

Ayrıcaaa yorumlarınızı bekliyorumm :D Sonraki bölüm Lucifer ve Lilith'i baş başa göreceğiizzz ^^

KuralWhere stories live. Discover now