Pirma diena Naujajame Orleane

1.8K 58 10
                                    

Sveiki aš Heilė. Esu moksleivė ir vis dar mokausi mokykloje. Nekenčiu mokyklos... Gyvenu paprastą gyvenimą, ir šį kart eilinį kartą persikraustau į naują vietą. Sunku man keisti vietoves, nes esu labai jautri ir dažnai prisirišu prie kiekvieno žmogaus. Kiek aš turėjau draugų Beacon Hillse ir teko juos palikti... buvo labai sunku ir skaudu. Kodėl mes pastoviai kraustomės? Kadangi aš gyvenu su tėčiu, o jis darbo reikalais važinėjasi po visą pasaulį, nes dirba architektu. Taigi, aš žinau tvirtai, kad aš čia ilgai neužsibūsiu. Gaila... nuo viso to mano pažymiai prastėja, esu išsiderinusi, ir dar man žymiai sunku palikti draugus... nekenčiu viso to.
-Heile, nusileisk į apačią. Reikia pakalbėti! - sriko tėtis.
Ko jam reikia? Nejaugi vėl kraustomės kažkur.
-Tuoj tėt! - sušukau.
Kol nusileidau laiptais, kol pasiekiau virtuvę, aš užtrukau kokį 10 minučių, nes iš po kelionės aš buvau labai pavargusi ir nusilpusi...
-Na? Tėti, ko norėjai? - paklausiau.
-Žinai, Heile, aš noriu tau pažadėti, kad darysiu viską, jog neišsikraustytumėm iš Naujojo Orleano. Aš žinau, kaip tau sunku visa tai atlaikyti. Tavo pažymiai prastėja, tau sunku palikti savo senuosius draugus... - pasakė tėtis.
Pagaliau, tėtis suprato mano kančias, bet... mums taip neišeis. Taigi jis čia negali manęs palikti vienos...
-Žinai tėti, manau mums nepavyks. Tu manęs negali čia palikti vienos. Be to ir darbo negali mesti, nes tik iš jo mes išgyvenam.
-Sugalvosim ką nors Heile, sugalvosim...
Aš išėjau. Buvau šiek tiek susinervinusi. Aš čia nenoriu likti... man geriausiai sekėsi Beacon Hillse...
O dabar tereikia man išsipakuoti daiktus ir eiti miegoti, juk rytoj pirma diena mokykloje...

*Nuotraukoje yra Heilė. Paspaudus ant nuotraukos pamatysite visą vaizdą.*

Love or Blood - Strangers (1) [BAIGTA]Where stories live. Discover now