Paslaptingos merginos

1.1K 48 2
                                    

-Labas Heile.- pasisveikino su manimi pirmoji mergina.
-Labas...- pasisveikinau su ja. Man buvo labai keista, tad pamaniau, kad jos su manimi elgsis sarkastiškai arba, bent jau iš manęs šaipysis.
-Klausyk Heile, net nežinau kaip tau tai pasakyti... tu esi šaunuolė. Šitam pasipūtėliui jau seniai reikėjo gero antausio. Jis yra išlepęs: su merginomis elgiasi kaip nori, visos merginos lipa jam ant kaklo, o jis jomis tik naudojasi... ai... visiškai pamiršau... mano vardas Devina.
-O mano Lidija! Galiu pasirodyti šiek tiek šiurkšti ir savanaudė, bet esu laaabai geros širdies.
-Malonu labai su jumis susipažinti, o mano vardas Heilė. Tikrai nesitikėjau tokio jūsų palaikymo...
Jos iš tiesų man pasirodė labai draugiškos. Man patiko, kad nors jos yra mano bendramintės. Cha! Klausui šakes!
-Būnam draugės?- plačiai šypsodamasi paklausė manęs Lidija.
-Ei! Palauk! Mes ir taip esame draugės! - sušuko ir nusijuokė Devina.
-Man labai malonu, kad būsite mano draugės. Gal galite man plačiau papasakoti apie Klausą? - šypsodamasi paklausiau.
-Jis čia yra nuo seniai. Galiu patvirtinti, kad jis tikrai ne naujokas, nes aš su juo mokaus nuo pat pirmos klasės. Jis pastoviai siekia išnaudoti naujokes. Tad manau, kad tau Heile, gali grėsti didelis pavojus. Lidija yra visa tai patyrus... ji...- staiga Deviną nutraukė Lidija:
-Nu palauk! Aš papasakosiu!
-Na, gerai. - nepatenkinta sutiko Devina.
-Žodžiu, aš atsikrausčiau čia užpraeitą vasarą. Jis mane kabino taip įtikinamai, kad aš su juo praleidau vienos nakties nuotykį. Aš aišku, nedaviau jam iš kart. Su Devina susipažinau kai jau draugavau su Klausu. Devina mane įspėjo dėl to, kad Klausas gauna tai ko nori ir elgiasi netinkamai su merginomis.
Žodžiu, aš jos neklausiau, nes maniau, kad ji man pavydi tokio gražuoliuko. Dėja kai su juo praleidau vienos nakties nuotykį, jis mane metė. Tad siūlau tau neprasidėti su juo. Be to jis labai keistas. Kai aš su juo permėgojau, aš nieko neprisiminiau.  Mano mama labai pergyveno ir sakė, kad aš buvau dingusi visą savaitę, o man atrodė, jog visa tai įvyko per vieną naktį ir kas svarbiausia buvau lyg prigirdyta ar kažkas panašaus. Aš nieko neatsimenu net iki šiol. Lyg visa tai būtų ištrinta iš mano gyvenimo... - pasakojo Lidija.
-Lidija, be to mums dar nepasakei svarbiausio dalyko. - priminė Devina.
-Ak, taip! Po viso šio įvykio aš ant kaklo aptikau žaizdą. Ji buvo užgijusi. Ir šitas dalykas labai keistas.
-O Dieve! Man reikia jo vengti. O aš nežinodama su juo pykstuos... merginos... o jeigu jis man keršys, ir man taip pat atsitiks kaip ir tau Lidija? - labai sunerimau.
O kas jeigu ištikrųjų tas niekšas su manimi taip pasielgs? Aš esu neabejotinai įsitikinusi, kad jis man keršys būtent tokiu būdu. Bet labiausiai už viską man kyla klausimas: iš kur ta žaizda atsirado pas Lidija? Gal tai nesusiję su Klausu? Gal ji turėjo tą žaizdą anksčiau?
-Heile, nebijok mes tau padėsim. Mes neleisim tam šunsnukiui tavęs skriausti. Tau lieka mumis pasitikėti. - ramino mane Devina.
-Mano patirtis tikrai ne kokia Heile, todėl stengsiuos tau padėti...- pažadėjo Lidija.
Bet manyje tūnojo baimė. Kas jeigu jos manęs neapsaugos? Kas jeigu jos nukentės? Kodėl jis taip elgiasi? Ir dar daugiau klausimų man nedavė ramybės...

*Nuotraukoje yra Lidija ir Devina. Paspaudus ant nuotraukos pamatysite visą vaizdą.*

Love or Blood - Strangers (1) [BAIGTA]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora