hoofdstuk 19

3.8K 176 14
                                    

(POV Brooke)

School is eindelijk af gelopen. Het is nu inmiddels 5 uur en ik zit lekker thuis op de bank. Vanavond is het feest. Zal Jace ook gaan? Misschien moet ik het even vragen. Ik loop stil naar keuken. Ik ren snel naar het aanrecht en ga zitten naast hem. Nou ja hij staat en ik zit op het aanrecht. Van schrik is die nu wat passen naar achteren gegaan. Ik kan mijn lach amper inhouden. 

"Laat me alsjeblieft nooit meer schrikken. Je bezorgd mij nog is een hart aanval zo." Zegt hij als zijn hartslag weer een beetje normaal heeft. "Ga je vanavond ook naar het feest bij Cole?" Vraag ik hem gelijk. "Hoe weet je dat hij een feest geeft. Niemand van de school hoort het te weten." Hij kijkt mij verbaasd aan. "Dave is een pro hacker weet je nog?" Vraag ik hem. Ik zeg hem maar niks over mij. Dat laat hem alleen maar nieuwsgierig worden. Jace knikt begrijpelijk.

 "Maar ga jij ook?" Vraag ik hem nogmaals. Hij haalt zijn schouders op. "Je zou wel moeten. Je hebt het beloofd. Voor missies nam jij mij mee naar de feesten van Cole." Herinner ik hem er aan. "Oké goed. Als we gegeten hebben en ons hebben om gekleed gaan we er heen. Het is best een eindje rijen vanaf hier." legt hij uit. Hij zet het eten op tafel en we beginnen te eten. 

"Word niet dronken oké?" Vraag ik hem. "Èèn drankje mag toch wel?" Vraagt hij. "Zolang je niet dronken bent vind ik het best." Antwoord ik schouder ophalend. Als ik het eten op heb zet ik het neer op het aanrecht in de keuken en loop naar boven. Ik doe mijn make-up en mijn haar goed. Mijn band doe ik om mijn been heen en stop mijn pistool er in. Ik trek vervolgens mijn jurk aan. Ik kom net niet bij de rits. Gelukkig heb ik zo mijn trucjes.

 Ik pak een paperclip en buig die om. Ik doe hem aan de rits vast en trek hem zo makkelijk omhoog. Mijn lipstick en nog een mes doe ik in mijn tasje. Het mes is zo gecamoufleerd dat je hem niet eens zien. Ik heb hem in een speciaal vakje gedaan zodat je hem sowieso niet kan zien, maar hij is helemaal zwart net zoals mijn tas van binnen is.

Een uitklapbare mes die nu op ongeveer een duim formaat is klip ik aan mijn BH bandje. Ik stop nog een klein mesje bij de riem die om mijn middel heen zit of nou ja een soort van lint in. Voor het geval dat doe ik ook nog peperspray in mijn tasje. Ik check mijzelf nog even in de spiegel en knik goedkeurend. Deze jurk maakt het echt af. Ik loop de trap af en zie Jace al in de gang wachten. 

"Brooke kom je no-" Hij  draait zich om en kan zijn zin niet afmaken. Zijn mond is een stukje open gevallen. "Wauw." Zegt hij vol verbazing en bewondering. "Goed gekeurd?" Vraag ik hem met een grijns. Jace knikt heftig met zijn hoofd wat ik als een hele enthousiaste 'ja' op vat. Ik loop met hem naar buiten en hij opent de deur voor mij. Na ongeveer een half uur gereden te hebben komen we eindelijk aan bij een huis. Geen idee van wie die is, maar ik weet dat Cole hier is en misschien heeft hij hier wel iets geregeld. De deur staat open dus je kan gewoon er in lopen. We lopen het huis binnen en je ruikt gelijk al de geur van alcohol en zweet. Lekker. Dit is de reden dat ik nooit naar feestjes ga. Ik haat deze lucht.

"Wil je wat drinken?" Vraagt Jace mij. Ik knik en loop met hem mee naar de bar. Hij haalt voor hem een biertje uit de koelkast en ik pak een glas water. "En wie is deze prachtige dame." Hoor ik de stem van Cole achter mij. Ik draai mij om en kijk hem aan. "Brooke?" Vraagt hij vol verbazing. "Wat doe jij hier?" Gaat hij verder. Ik wou net zeggen dat ik hier met Jace was, maar Jace was mij al weer voor.

 "Ze is met mij mee." Zegt hij en komt naast me staan. "Ah ik snap je plan al." Zegt hij met een grijns. Ik wil zijn plan niet eens weten. Ik sent Cole een blik van Waar-heb-je-het-over blik.  "Nou leuk je weer is gezien te hebben. Geniet van het feest." Zegt hij met een knipoog. Ik rol met mijn ogen en draai mij om naar Jace toe. "Ik houd hem in de gaten. Doe jij maar wat je niet laten kunt ik zie je om 11 uur bij de deur." Deel ik hem mee en loop naar buiten. Ik kan echt niet tegen deze geur. Wie wilt hier nou vrijwillig zijn met deze geur? 

Plots voel ik een arm om mijn middel die mij tegen een persoon aan drukken. "Waarom sta je hier zo alleen buiten, schoonheid?" Hoor ik Cole in mijn oor fluisteren. "Ik kan niet tegen die geur." Leg ik hem uit. "Ik weet wel een plek waar je de alcohol niet ruikt en waar het warm is. Hier is het namelijk te koud voor zo'n mooi prinsesje als jij. Je wilt toch niet ziek worden? Dat mag niet hoor. Het prinsj moet gezond en mooi blijven zoals je nu bent." Fluister hij hees in mijn oor. "Waar dan?" Speel ik zijn plan mee. Ik weet wel wat hij van plan is, maar als ik zo informatie uit hem zou kunnen krijgen zal dat goed kunnen. 

"Ik leid je wel."  Fluistert hij weer hees en pakt mijn hand vast. Hij trekt mij de trap op en open de duur. Hij duwt mij een stukje de kamer in en doet de deur op slot. "Zo nu hebben we wat privacy." Zegt hij met een grijns. Hij loopt naar mij toe en houd mij bij mijn heupen vast. Hij trekt zich stevig naar hem toe en zet zijn lippen op de mijne.  

Dit was niet de bedoeling. Ik dacht dat ik hem gewoon kon laten praten. Dit wou ik niet, maar ik kan nu niet meer terug. Dan gaat hij het merken en als ik nu gewoon mee werk kan ik hem nog wel stoppen. Als ik hem nu stop zal hij alleen maar meer willen door de drank die hij op heeft. 

Hij vraagt om toestemming die ik hem nog niet geef. "Geef mij toestemming. Ik wil meer van je." Fluister hij tegen mijn lippen aan. Als ik nog steeds geen toestemming gegeven heb tilt hij mij plots op. Van schrik slaak ik een klein gilletje waardoor mijn mond een stukje open gaat. Cole grijpt zijn kans en duwt zijn tong naar binnen. Ik sla mijn benen om zijn middel voor meer stevigheid. Hij begint te lopen en laat mij voorzichtig zakken op het bed. Zijn  hand glijd over mijn rechter been. Kut als hij verder gaat voelt hij mijn pistool. Wat zal hij doen als hij merkt dat ik een pistool heb? Zijn hand komt heel erg in de buurt en plots trekt hij terug. Hij heeft de pistool gevoeld ik weet het zeker.

 "Een pistool?" Vraagt hij plots nuchter. Ik antwoord hem niet, omdat ik niet weet wat ik moet antwoorden. "Gevaarlijk meisje dus. Aantrekkelijk. Jij hebt veel meer in je en dat wil ik graag zien." Grijnst hij en plant kusjes in mijn nek. Ik zal hem wel moeten laten gaan. Hij is er van overtuigd dat ik de pistool niet gebruik of niet durf te schieten. Dat moet ik zo houden.  Hij wilt mijn rits los maken, maar ik houd hem tegen.

 "Euhm Cole?" Vraag ik hem met een angstige ondertoon. "Goed ik stop al." Zegt hij en gaat van mij af. Ik kijk hem een beetje verbaasd aan. Niet gemeen bedoeld maar dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Hij stopt tenminste wel. Er zijn zoveel jongens die gewoon door gaan alsof het meisje niks heeft gezegd, maar Cole stopt gelijk. "Bedankt." Zeg ik op een fluister toon.

"Maar denk niet dat ik je niet wil, want ik wil je zo graag nu. Wees blij dat ik mij nu nog kan bedwingen. Nou zal ik snel weg gaan als ik jou was anders kan ik mijzelf niet meer bedwingen. Je ziet er namelijk verdomd sexy uit." Ik knik en loop snel de kamer uit. Een zucht van opluchting verlaat mijn mond als ik uit de kamer ben

What the hell is just happened?

She is a spy? (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu