Korte dankwoord + Komende boeken

3.1K 76 80
                                    

Dankwoord!

Hey mensen,

Dat was het dan. Het boek is nu officieel af. Eigenlijk wil ik nog niet dat het stopt, maar overal komt een einde aan toch? Aan dit dus helaas ook. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben en het met plezier hebben gelezen. Jullie reacties waren altijd top. Sommigen waren ook super hilarisch en het vrolijkte mij altijd op als ik het even niet meer zag zitten.  ik maak het niet te lang, want zelf lees ik ook nooit dankwoorden XD 

Eigenlijk kan je het gewoon in 1 zin zeggen: 'Bedankt iedereen!' 


Komende boeken!

Ik zal Zoeloe_shadow niet zijn als ik niet verder schreef, dus er komen nog veel meer boeken aan :) Ik doe het net zoals bij al mijn andere boeken. Ik laat jullie de titels zien en in welke categorie het zit en jullie mogen stemmen welk boek het volgende word. Natuurlijk zal mijn inspiratie ook een grote rol hebben, want een boek schrijven waar je geen inspiratie voor hebt lukt niet. Vandaar dat dit boek eerder kwam dan 'Kidnapped by? Deel 2.' 


Stemmen!

Dit zijn de boeken waar je op kunt stemmen. Dubbel stem mag. Het liefst per boek stemmen. (Dus niet onderaan bij de reacties, maar het icoontje bij het boek die jij graag wilt als volgend boek.) Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel. 

Dit zijn de boeken:

1: Kidnapped by? deel 2 (Mysterie/Triller)

2: The badboy (Romantiek)

3: De mensenhandel (Mysterie/Thriller)

4: The vampire want me? (Vampire)

Het kan soms ook zijn dat boeken weg vallen doordat ik er gewoon geen inspiratie voor heb. Neem bijvoorbeeld boek 4. Ik gok dat het boek er misschien niet gaat komen. Ik heb er simpelweg gewoon niet genoeg inspiratie voor om echt een heel boek te schrijven. Het komt ook grotendeels doordat het een vampieren boek is. Ik schrijf niks voor niets in mysterie/thriller. Daar heb ik nou eenmaal et 'gevoel' voor zou ik het zo zeggen. Maar maak je geen zorgen. Ik probeer altijd om het toch te laten komen. 


Pauze!

Zoals ik na elk boek doe is een pauze van ongeveer een maan. In die maand schrijf ik aan het gekozen boek. Ik probeer zo ver als mogelijk te koen Minimaal 30 hoofdstukken. Dan pas begin ik met uploaden. Zo kan ik elke dag wanneer ik wil een update doen en hoef ik niet in mijn achterhoofd te houden dat er voor morgen een hoofdstuk af moet zijn. Ik kan namelijk helemaal niet tegen tijdsdruk. Dan gaat alles mis en heb je gewoon een hoofdstuk van prut. Ik wil wel goede hoofdstukken hebben. Een slecht hoofdtuk vind ik eigenlijk een half hoofdstukje en ik upload nooit een half hoofdstuk. 

Het zou ook eerder online komen, maar ik geef mijzelf altijd niet meer dan een maand 'rust' Langer wil en mag ik niet van mijzelf. Als ik meer heb dan 30 hoofdstukken dan kan het zijn dat ik dan al eerder upload. Ligt eraan of het mij lukt. Ze zeggen wel altijd dat ik niet normaal snel en veel schrijf. Met 'The secret girl' heb ik in 2 en een half dag 30 hoofdstukken geschreven. (Het was toen wel  vakantie, maar het waren lange hoofdstukken met inhoud) Ik hoop dat dat ook bij het komende boek gaat komen. 


Ik zie jullie bij het volgende boek! Ik houd van jullie. 

-xxx- Zoeloe_shadow  

She is a spy? (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu