hoofdstuk 46

2.7K 136 12
                                    

(POV Brooke)

Ik ren snel naar de poort toe. Ik spring tegen de muur en hijs mijzelf omhoog wat best makkelijk gaat. Als ik mijn benen over de muur heen wilt gooien word mijn enkel vast gegrepen. Ik word naar beneden getrokken en slaak een geschrokken gil. Iemand vangt mij op met zijn armen en houd mij stevig vast zodat ik niet weg kan. Ik kijk op en zie dat het Jonas is.

 "Blijf van me af." Sis ik en wring alle kanten op om uit zijn greep te bevrijden. Niks helpt. Zijn greep word alleen maar sterker. Als ik nog niet opgeef slaakt Jonas een geërgerde kreet. Hij zet mij neer en een klein tevreden lachje siert mijn lippen. Ik wil weer weg rennen, maar word al snel weer vast gegrepen en over Jonas zijn schouder heen gegooid. 

"Verdomme! Laat me los!" Schreeuw ik de longen uit mijn lijf. Ik sla een paar keer hard tegen zijn rug en ik hoor af en toe een stille kreun van pijn wat mij doet glimlachen. Ik sla nog een keer heel hard. Ik voel dat hij hard in mijn kont knijpt. 

"Au! Verdomme! Vuile klootzak! Blijf met je vieze poten van mijn kont af!" Schreeuw ik woest naar he. 

"Hou dan op met mij te slaan." Kaatst hij terug.

 "Nee dit is veel te leuk." Zeg ik en sla nog is. Weer word er hard in mijn kont genepen en dit keer harden.

 "Auw! Wat zei ik nou net!" Roep ik. 

"Je slaat mij en ik straf je. Jij vind het leuk om mij pijn te doen en ik vind het leuk om in je kont te knijpen." Hoor ik hem amuserend zeggen. Ik trek een walgend gezicht. 

"Iew vieze pedo!" Schreeuw ik. 

"Kan je nog hard schreeuwen?" Vraagt hij geërgerd. 

"Ja ik kan nog harder schreeuwen" Zeg ik en schreeuw kei hard in zijn oor. Ik voel gelijk een kneep in mijn kont. 

"He! Waar was dat voor! Ik sloeg je niet!" Roep ik kwaad. 

"Ik zei dat ik je straf zou geven als je iets fout doet. Dan knijp ik in je kont om je te straffen." Zegt hij simpel.

 "Dan doe ik in jouw ogen alles fout. Jij vroeg zelf aan mijn of ik harder kon schreeuwen. Ik liet je het alleen maar horen. Je wilt gewoon in mijn kont knijpen vieze pedo!" Roep ik kwaad. Hij maakt mij echt kwaad.

 Het is niemand gelukt om plots zo boos te zijn terwijl ik net super blij was. Ik zou zo'n persoon respect geven, maar Jonas krijgt geen centje respect van mij. Vergeet het! 

"Dat klopt prinses." Zegt hij. Ik weet gewoon dat hij nu een vieze grijns op zijn gezicht heeft. Ik voel dat zijn hand op mijn kont ligt. Klaar om mij te straffen als het moet.

 "Haal je hand daar weg!" Roep ik. Jonas grinnikt alleen maar door mijn woorden. Ik zie plots dat hij zijn pistool weer in zijn broekzak heeft.  Ik pak hem er snel uit en schiet op een camera die bij de muur hangt zodat als ik weer wil ontsnappen, ze eerst nieuwe camera's nodig hebben. Ik richt nog snel op de andere camera die ook aan de muur hangt. Ook die schiet ik kapot. Dan richt ik nog richting een boom die aan de andere kant van muur staat. 

Als iemand daar nu is weet hij of zij dat er iets aan de hand is en bellen ze misschien de politie. Hoop ik. Ik word ruw op de grond gesmeten. 

"Vuile slet!" Schreeuwt hij hard naar mij.  Ik wrijf over mijn arm die lichtjes pijn doet. Ik richt al snel mijn pistool op Jonas. Hij wilt het pistool uit mijn handen trappen, maar ik trek hem snel genoeg naar mij toe en pak zijn enkel vast. Ik draai hem om en hij valt op de grond. Ik spring boven op hem en pak zijn polsen stevig vast op zijn rug zodat hij niks kan doen. Snel schiet ik nog een kogel in de grond waar ik zonet lag.

She is a spy? (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu