Okulun İlk Günü

435 31 18
                                    

ANCELİN KAHVERENGİ UÇALARI MAVİ SAÇLI, MAVİ TİŞÖRTLÜ,PEMBE CEKETLİ VE KOTLU BİR KIZ. VE BU KİTAPTA ADRİEN UĞUR BÖCEĞİ'NE VE MARİNETTE'E, MARİNETTE'TE ADRİEN'A AŞIK DEĞİL.LÜTFEN OY VERMEYİ UNUTMAYIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Alarmın sesine uyandım ve yataktan zıplayarak kalktım. Çok heyecanlıydım bugün yeni lisemin ilk günüydü. Üzerimi giydim ve evden çıktım. 

Karşımda birden Uğur Böceği ve Kara Kedi'yi gördüm. Tabi heyecanıma engel olamadım. 

"İnanamıyoruuummm siz Uğur Böceği ve Kara Kedi'siniz!!! Ben sizin en büyük hayranınızım!!! Keşke bende sizin gibi kahraman olsam!!!"

 ama biraz heyecanım aşırıya kaçtı sanki . Bu hayran dolu cümleme Kara Kedi gülümseyerek cevap verdi. Tam Kara Kedi'ye bir şey söyliyecekken yeni okulumun zil sesini duydum. 

Okula doğru koşarken yolda yaşlı bir adam elindeki ağır poşetlerle yürümeye çalışıyordu. Yanına gittim ve elindeki poşetleri evine kadar taşıdım. Yaşlı adam teşekkür etti ve kapıyı kapattı. Bende koşmaya devam ettim. 

Sınıfa öğretmenle birlikte girdim. sınıfta oturacak yer arıyordum. İki kız beni yanlarına çağırdı. Biri, siyah saçlarını iki yana ayırıp bağlamış, çiçekli tişörtü, siyah ceketi ve pembe pantolonu olan bir kızdı. Diğeri, kahverengi saçlı gözlüklü kareli gömlekli ve kotlu bir kızdı. Siyah olan kızın adı Marinette, kahverengi saçlı kızın adı Alya'ydı. Biz tanışırken öğretmen beni tahtaya çağırdı ve kendimi tanıtmamı istedi. Bende öğremenin istediği gibi yaptım ve kendimi tanıtmaya başladım.

" Merhaba benim adım Ancelin. 16 yaşındayım,kardeşim yok. Bu okulda olduğum için çok mutluyum ders bittikten sonra hepinizle tanışmak isterim."

kendimi tanıttıktan sonra derse başladık. 

Çantamdan fen kitabımı çıkarırken elime küçük bir kutu geçti. Ne olduğunu bilmiyordum. Kutuyu sıranın altına koydum ve kitabımı bulup çıkardım. Ders bittikten sonra herkes bizim sıranın önünde benimle tanışmak için sıraya girmişlerdi. İlk sırada, kırmızı swetşörtlü sarışın kaslı birisi vardı adı Kim'di. İkinci sırada hafif kısa boylu siyah saçlı, yeşil tişörtlü, gözlüklü birisi vardı adı Max'ti üçüncü sırada mor saçlı, uzun boylu, siyah tişörtlü ve kotlu, tatlı bir kız vardı adı Juleka'ydı. Dördüncü sırada, mavi tişörtlü şapkalı boynunda kulaklık olan birisi vardı adı Nino'ydu. Beşinci sırada, sarışın,yeşil gözlü, sarı, yeşil ve mor şeritli tişörtün üzerine beyaz gömlekli ve kotlu birisi vardı. Adı Adrien'dı. Elini sıkarken gözlerimiz birbirine kenetlendi. Sanki onu daha önce görmüştüm. Sonra elini bıraktım.

Altıncı sırada, kısa boylu, sarışın bir kuz vardı adı Milan'di. Yedinci sırada, kırmızı saçlı,beyaz tişörtlü ve gri ceketli birisi vardı. Adı, Nathanıel'dı. Yedinci sırada kırmızımsı, pembemsi saçlı, siyah tişörtlü bir kız vardı. Adı Alex'ti. Sekizinci sırada, sarı saçının üzerine gözlük takmış,at kuyruğu yapmış, zebra desenli tişörtün üstüne sarı ceket, altınada beyaz pantolon giymiş bir kız vardı. Adı,Chloe'ydi. Dokuzuncu sırada kısa turuncu saçlı, gözlüklü, kazak ve etek giymiş bir kız vardı. Adı Sabrina'ydı. Onuncu sırada, kısa ve sarı saçlı, beyaz ve pembe şeritli elbiseli tatlı bir kız vardı. Adı, Rose'tu. On birinci ve son sırada, iri, saçlarının ucu sarı olan, siyah tişörtlü biri vardı. Adı, Ivan'dı. Artık herkesle tanışmıştım artık.

 " Arkadaşlar hepinizle tanıştığım ve böyle bir sınıfım olduğu için çok mutluyum." 

Cümlemi bitirir bitirmez Nino beni çağırdı. 

"Hey Ancelin! Bugün Adrien, Marinette ve Alya ile buz patenine gidiyoruz. Sende gelmek ister misin ?"

 Biraz şaşırmıştım. yeni okulumun ilk gününde bir davet almıştım bile. Nino'ya cevap vermem gerekiyordu 

" Olur! Saat kaçta ve nerde buluşuyoruz?"

 "Okul bittikten yarım saat sonra Eyfel Kulesinin önünde buluşacağız."

 "Tamam"

 Diğer derse geçmeden önce lavaboya gitmem gerekiyordu. Tam giderken küçük kutu geldi aklıma. Kutuyu da alıp lavaboya gittim kimsenin olmadığı anlayınca kutuyu açtım. Çıkan ıçıktan gözüm kamaşıyordu. Işık kesildikten sonra gözlerimi açtım. Kırmızı renkli, alnında siyah beneği olan, uçan, peri gibi bir şey!

 "Merhaba! Benim adım Tikki. Senin kwaminim."

 "Tamam. Benim adım da Ancelin. Ama daha önce benim kwamim olmadı. Sen nerden ne neden geldin?"

 "Ancelin, sen bugün yaşlı bir adama yardım ettin mi?" 

"Evet"

 "Sen o adama yardım ettiğin için süper kahraman olmaya hak kazandın Ancelin." 

"İnanamıyoruuuummm!!! Ne yani şimdi ben Uğur Böceği ve Kara Kedi gibi kahraman mı odummm!!!!Dönüşmek için ne yapmam gerekiyor?"

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now