Bende Artık Uğur Böceği'yim!

207 19 4
                                    

"Sadece Tikki benekler demen yeterli. "

 " O zaman ne bekliyoruz TİKKİ BENEKLER!!!"

 O kelimeleri söyledikten sonra dönüşmeye başladım. Dönüşüm bittiğinde aynanın karşısına geçtim ve gördüğüm şeye inanamadım. Ben Uğur Böceği olmuştum!! hemen tuvaletten çıktım ve Paris'te yoyom ile gezmeye başladım ama kısıtlı bir sürem vardı tenefüs bitmeden normale dönmem gerekiyordu. Ama bu umrumda değildi. Eğleniyordum. Taki Uğur Böceğine çarpana kadar.

 "Sende kimsin? Yoksa bir akuma mısın? Söylee!!"

Dedi Uğur Böceği. 

"Sakin ol bende Uğur Böceği'yim. Eğer inanmıyorsan gizli bir yerde kimliğimi açıklayıp kwamimi gösterebilirim ama sende bana kimliğini söylersin."

Uğur Böceği hiç düşünmeden teklifimi kabul etti. Sonra Kara Kedi'nin sesini duydum.

" Bu yeni böcekte kimmiş öyle."

 Uğur Böceği durumu açıkladı. Sonra hepimiz okul zilini duyunca acele etmeye başladık anlaşılan o ki onlarda bu okulda öğrenciler. Uğur Böceği'le anlaştığımız gibi tuvalete girdik. Kara Kedi'de girmeye çalıştı ama engel olduk.

"Acele et derse geç kalıcaz!"

 Dedi.

 "Madem ikimizde kimliğimizi açıklıyoruz 3 deyince normale dönüşelim." 

Uğur Böceği kabul etti. Üçe kadar sayıp dönüştük ve ikimizde çok şaşırdık ! Uğur Böceği aslında Marinette'miş!! Hemen sınıfa koştuk tek kelime etmeden. Adrien da bizim gibi geç kakmıştı. Öğretmenden özür dileyip yerlerimize geçtik. Çantadan 2 kağıt çıkardım. Adrien ve Kara Kedi'nin resimlerini çizdim ve Kara Kedi'nin maskesini sildim ve gördüğüme inananadım bu Adrien'ı nerden hatırladığımı açıklıyordu. Adrien Kara Kedi!! Tabi bu resimleri Marinettte'in görmemesi için yırttım ve çantama attım ve dersi dinlemeye devam ettim. 

Tenefüste sınıfta sadece Marinnette ve ben kalmıştık.

"Hey Marinette kahramanken kullanmam için bana dövüş hareketleri gösterir misin? " 

"Tabi,olur. Önce seninle bir dövüşelim neler eksikse öğretirim."

 "Tamam Marinette hadi başlıyalım!"

 Biz sınıfta dövüşürken kapının önünde biri bizi şaşkınlıkla izliyordu. Marinette ile birlikte kapıya baktık. Bizi izleyen Adrien'dı. Ona bir cevap vermem gerekiyordu.

"Hey Adrien! Tenefüs bitti mi? Bizde Marinette ile biraz çalışıyorduk. Yarın karateden sınavımız var da."

 "Vay canına Ancelin ne kadar iyi dövüşüyorsun. Şeyy bende karate dersi alıyorumda bir gün buluşalım bana da yaptığın hareketleri öğretir misin?" 

"T-t-tabi olur. Ne zaman ve nerde buluşmak istersin ?"

 "Yarın okuldan sonra uygunmu?"

 Biz Adrien'la konuşurken Marinette'te bize katıldı.

"Heyy Ancelin bana da öğretir misin? Hepimiz yarın bir yerde buluşalım ikimizede öğret olurmu?"

 "Tabi öğretirim ama nerde buluşacağız?"

"Sen ve Marinette yarın benim evime gelin."

 Biz bunları konuşurken öğretmen sınıfa gelmişti bile. Hemen yerlerimize oturduk. Ama ben hala Adrien'ın Kara Kedi olduğuna inanamıyordum. Bu olayı o kadar kafaya takmışım ki okulun bittiğini bile fark etmemişim. Eve gittim hazırlandım ve anlaştığımız gibi Eyfel Kulesi'nin önünde onları bekledim. Yalnız beklemedim tabi Adrien'da benim gibi erken gelmişti. 

Bir banka oturup diğerlerinin gelmesini bekledik. Bu sırada Adrien'la tek kelime etmedim. Ama bu sessizliği Adrien bozdu.

"Ancelin, sen buz pateni yapmayı biliyormusun?" 

Tabi bunu söylerken çekindiğini fark ettim. Tıpkı benim gibi.

"Hayır Adrien bilmiyorum. Piste çıktığım anla yere düşeceğim kesin." 

İkimizde gülmeye başladık. Ama diğerlerinin gelmesine daha çok vardı. Birden önümüze taştan yapılmış bir canavar çıktı. Adrien elimi tuttu ve koşmaya başladık. Sonra Adrien elimi bıraktı ve başka tarafa doğru gitti. Ben koşmaya devam ettim. Kahraman olmak için bir yere ihtiyacım vardı. Ama bir türlü dönüşebileceğim bir yer bulamadım. Sonra Kara Kedi geldi ve beni büyük bir evin odasına bıraktı ve gitti. 

Oda o kadar büyüktü ki bu oda benim evimden bile büyüktü. Nihayet dönüşebileceğim bir yer bulmuştum. Hemen Uğur Böceği'ne dönüştüm ve canavarı aramaya başladım. Eyfel kulesi'nin tepesindeydi ve elinde benim sınıfımda olan Milan vardı. Hemen oraya gittim Uğur Böceği ve Kara Kedi de oradaydı. Yanlarına gittim. Canavar birden milyonlarca akuma kustu ve Kelebekler bir yüz oluşturdu. Ve oluşturdukları yüz konuşmaya başladı.

"Sevgili Paris halkı. Beni tanımayan yoktur. Ben Hawkmoth. Uğur Böceği ve Kara Kedi mucizelerini verene kadar şehrinize zarar vermeye devam ediceğim. Tek istediğim mucizeler."

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant