Hadi Kalk Kedicik İyileşti

87 10 0
                                    

"Alo Ancelin. Kara Kedi'nin durumu nasıl? Meraktan uyuyamadım." "Merak etme Marinette durumu gayet iyi. Uyanmasını bekliyorum." "Tamam o zaman yarın hastaneye ziyarete gelirim. Görüşürüz." Dedi ve telefonu kapattı. En son güneş doğmaya başlamıştı. Sonra uyumuşum.
Adrien'ın ağzından:

Sabah Plagg'in yemek yeme sesine uyandım. "Plagg. Ben nerdeyim?" "Hastanedesin dostum." Etrafıma bakındım. Ve yanımdaki sandalyede uyuyan birisi vardı. Ancelin'di."Plagg ben vurulduktan sonraki olayları anlatır mısın?" "Elbette. Sen vurulduktan sonra Ancelin Uğur Böceği'ni dışarı çıkarttıktan sonra kendi yarasını umursamadan senin kostümünü çıkardı. Yaranı sardı ve ambulans çağırdı. Saatlerce başında bekledi ve sonra uyuya kaldı." Plagg bunları anlattıktan sonra yüzüm kızardı ve ben yaralıyken bana seni seviyorum dediği geldi aklıma. Demekki beni gerçekten seviyordu. Kendi canını hiçe sayıp beni kurtarmıştı. Sırıttım ve Ancelin'in dudağından öptüm. Uyanmadı." Minik leydim. Hadi kalk kedicik iyileşti." Dedim kulağına sonra gözleri aralanmaya başladı.

Ancelin'in ağzından:

Adrien'ın sesine uyandım. Yanağımda bir baskı hissettim. Gözlerimi açtığımda Adrien beni yanağımdan öpüyordu. "Adrien! Uyanmışsın!!"diyip boynuna sarıldım. Sanırım yarasını acıtmıştım. Çünkü Adrien inlemişti."Özür dilerim Kedicik." Diyip ellerimi ondan çektim. "Kedicik mi?" "Ne var! Zaten Kara Kedi olduğunu ben çoktan beri biliyordum." Adrien şaşkın bir ifade ile bana bakıyordu." Söyle bakalım leydim. Sen ne zamandır benim kimliğimi biliyorsun?" "İlk tanıştığımız günden beri." Adrien dahada şaşırdı. "Bak sen benim minik leydime."dedi ve yanağımdan tekrar öptü. Kendimi toparladım ve hazırlandım. Çünkü ona kimliğimi açıklayacaktım. En sonunda cesaretimi toplayıp söylemeye başladım." Adrien. Hani yeni gelen Uğur Böceği varya." "Evet minik leydim." "O benim."diyip Tikki'yi çıkardım. Adrien tekrar şaşırmış gözlerle baktı bana." Madem ben senin kimliğini biliyorum, sende benimkini bil istedim." Bu arada hemşire girdi içeri. Tam zamanında dedim içimden. Elinde çorba vardı. çorbayı Adrien'ın kucağına koydu ve gitti. Çorbayı elime aldım ve Adrien'a içirmeye başladım. Çorbayı içirirken sanırım gözü boğazımdaki yaraya takıldı. "Doktoorr!!"diye bağırdı birden."Adrien. Neden bağrıyorsun?" Doktor içeri girdi."Ne oldu bay Agreste?" "Minik leydim yaralanmış. Onunla ilgilenmenizi istiyorum." "Benimle gelin." Dedi doktor. Peşinden gittim. Beni bir odaya götürdü ve gitti. Ardından hemşire geldi ve yarayı temizleyip sardı. Ve bana koltuk deynekleri verdi. Adrien'odasına gittim ve sandalyeye oturdum." Nasılsın? Daha iyi misin minik leydim?" Şimdi leydim bitti minik leydim başladı. Telefonumun çalmasıyla Adrien ile aynı anda sıçradık. Arayan Marinette'ti. "Alo " "Ancelin Kara Kedi'nin durumunu merak ettim. Oraya geleceğimi söylemek istedim." "Ne zaman geliyorsun?" "Şimdi." "Tamam görüşürüz!" Diyip telefonu kapattım. "Adrien Kara Kedi'ye dönüşmen gerek! Uğur Böceği seni görmeye geliyor!" Adrien bunu duyunca hemen dönüştü. "Leydim. Yanıma gelir misin?"dedi. Bende yanına gittim ve yanı başındaki sandalyeye oturdum. Bana yaklaştı,yaklaştı ve dudağıma yapıştı. Uzun süre öpüştükten sonra Uğur Böceği'nin sesini duydum. "Merhaba çifte kumrular! Rahatsız etmiyorumya!" Dudağıma yapışan Kara Kedi'yi hafifçe ittirdikten sonra Uğur Böceği yanımıza geldi. "Kara Kedi. Sen iyi misin diye merak ettim." "Minik leydim yanımdayken ben her zaman iyiyim." Diyip tekrar dudağımdan öptü beni. Uğur Böceği bana dönü." Ya sen Ancelin, yaran nasıl ?" "Uğur Böceği Abartma. Sadece küçük bir kesik." Dedim. Birden Adrien'ın telefonu çaldı. "Babam."
Telefon konuşması:
"Alo Adrien,nerdesin?"
"Iıı şeyy hastannedeyim."
"Ne? Hemen oraya geliyorum!"
Konuşma bitti.
Sonra Adrien telefonu kapattı. Merak ettim. Acaba ne konuştuşar. Daha fazla dayanamadım ve sordum"Adrien baban ne söyledi?" Dedim "Buraya geliyormuş." Dedi. Uğur Böceği'de"Şey ben artık gideyim." Dedi ve gitti. Adrien normale dönüştükten 10 dakika sonra kapı açıldı. Gelen Adrien'ın babasıydı. "Adrien! İyi misin! " Dedi ve Adrien'a sarıldı.Adrien soğuk bir sesle,"İyiyim baba." Dedi. Bay Agreste, doktoru çağırdı. "Doktor bey. Adrien'ın durumu nasıl?" "Merak etmeyin bay Agreste. Zamanında yapılan müdahele sayesinde oğlunuz gayet iyi." "Peki bu müdaheleyi yapan kim?"dedi. Bay Agreste. Adrien hiç beklemeden"Müdahaleyi yapan kişi Ancelin'di." dedikten sonra doktor ve bay Agreste bana baktılar.

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now