Bay Agreste Ve Güzel Sevgilisi

67 8 0
                                    

Ancelin'in ağzından:

"Bilmiyorum." Dedim. Acaba nereye gitsek. Adrien,"Hadi gel. Sinemaya gidelim. Dedi. Arabaya bindik ve bir alışveriş merkezindeki sinemaya gittik. Sinemada hep korku filmi vardı. Bizde Dehşet Kapanı adlı bir filme girdik. Filmde 3D'ydi. Filme Adrien kan akmaya başlayınca gözlerimi kapattı. "Adrien! Ben bebek değilim! Diye fısıldadım ona. Bir bölüm Adrien'a uygunsuz olduğu için gözlerini kapattım. O bölüm geçince geri açtım. Filmden çıktık ve alışveriş merkezinde gezindik. "Ancelin, bugün yemeğe çıkalımmı?" "Olur." Dedim. Bir süre gezdikten sonra Adrien,"Sen arabada bekle ben geliyorum. Dedi. Kısa süre sonra Adrien geldi. Adrien,"Seni 8'de alırım." Dedi ve beni evime bıraktı. Bende akşam için hazırlandım. Havalar soğumasına rağmen ben kısa kollu,siyah ve kalp şeklinde sırt dekoltesi olan bir elbise giydim. Saçımı taradım ve Adrien'ı beklemeye başladım. Tam Tikki'yi konuşmak için çıkaracakken kapı çaldı. Kapıya doğru koşarken ayağım bir şeye takıldı ve yere kapaklandım. Hiç bir şey olmamış gibi kalkıp kapıyı açtım. Adrien, "Gidelim." Dedi. Arabaya bindik ve bir lokantaya gittik. Yemeğimizi yerken hiç konuşmadık. Bu sessizliği Adrien bozdu." Şeyy Ancelin,düşünüyorumda-" bunu söylerken elindeki bir şeye bakıyordu. Ne olduğunu görmek için. Ayağa kalktım ama Adrien o şeyi cebine attı. "Bugün yine sende kalsam?" Diye cümlesini devam ettirdi. "Olur." Dedim. adrien acele ile tuvalete gitti.

Adrien'ın ağzından:

Off yaa!! Şimdi ben Ancelin'e nasıl söyliyeceğim? Bir yandan bunu düşünürken diğer yandan tuvalette birileri var mı diye bakıyordum. Kimse olmadığını öğrenince kapıyı kitledim. Hemen Plagg çıktı. "Sorun ne dostum? Söyle gitsin." "Öyle olmuyor Plagg! Nasıl çat diye benimle evlenir misin? Diyebilirim ki!!?!" Offff!!!!! Neyse en iyisi Ancelin'in yanına döneyim. Tuvaletten çıktım ve yanına gittim. Yemeğimizi yedik ve Ancelin'in evine gittik. Ancelin hemen odaya gidip pijamalarını giydi. Aşağı indiğinde üzerinde, siyah üzerine yeşil patiler olan tişört ve yeşil şort vardı. Ancelin odadan çıkınca bende onun odasına gittim,çantamdan siyah bir şort çıkardım ve onu giydim. Üzerime genel giydiğim tişörtümü giydim ve aşağı indim. Ancelin koltuğa oturmuş,televizyona bakıyordu. Gidip yanına oturdum ve iyice yanına yaklaştım. Televizyonda romantik bir film vardı. Onu izlerken kolumu Ancelin'in omzuna attım. Filmi izlerken farkettimki Ancelin uyuyordu. Birden bana sarıldı ve kucağıma yattı. Rahatsız etmek istemedim. Onu yatağına yatırdım ve bende yanına yattım.

Ancelin'in ağzından:

Sabah uyandığımda kafam Adrien'ın göğsünün üzerindeydi. Adrien'da bana sarılmıştı. "Adrien kalk okul saati" dedim ve dudağından öptüm. Kalkıp lavaboya gittim. halimi görünce kahkaha attım. Akşam için yaptığım makyajı silmediğim için rakuna dönmüştüm. Adrien görmeden makyajımı silmeliyim. Tam makyajı silecekken Adrien geldi. Bende havlu ile yüzümü kapattım."Leydim? Ne oldu?" Dedi Adrien. Havluyu çekmesine engel olmaya çalıştım ama başaramadım. Adrien yüzümün halini görünce kahkaha attı. Bende omzuna yumruk attım. Adrien yumruk cannını yakmış gibi davrandı. Bende bir şey oldu sandım." Adrien, üzgünüm çok sert vumak istemezdim." Dedim ve Adrien kıkırdayarak, "Kandırdımmm" dedi. Sinir oldum ve aşağı kata tek kelime etmeden indim ve kahvaltıyı hazırlamaya başladım. Adrien kızdığımı anladı ki yanıma gelip kendini affettirmeye çalıştı. Ama umursamadım. Birden belimde iki el hissettim. Tam Adrien'a bakacakken Adrien beni gıdıklamaya başladı. Çok fena gıdıklandığım için büyük bir kahkaha attım. Bende onu gıdıklayıp ellerinden kurtuldum ve kendimi banyoya kilitledim. Bir süre sonra hiç ses yoktu. Kapıyı yavaşça açıp bakmaya karar verdim. Keşke yapmasaydım. Adrien saklanmış çıkmamı bekliyormuş. Beni gıdıklamaya başladı. Sonra aklıma geldi. Oda gıdıklanıyordu. Bende onu gıdıklamaya karar verdim. Adrien benimkinden bile daha büyük bir kahkaha attı. Bende "Ödeştik."dedim gülerek. Sonra gıdıklamayı bıraktım. Aşağı inip postalara baktım. Gördüğüme inanamadım. Hemen Adrien'ın yanına çıktım ve ona gösterdim. LA MODE dergisinde bizi kapak yapmışlardı. Hatta bizimle ilgili 2 sayfa vardı. Kapakta,(Bay ve Bayan Agreste) yazıyordu. Adrien bunu görünce hemen dergiyi elimden aldı ve kapağa baktı. Kapağın alt başlığında,(Bay Agreste ve Güzel Sevgilisi.) yazıyordu. İnanamıyordum. İlk defa bir derginin kapağına çıktım.

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now