Düğününüz mü var?

68 9 14
                                    

Adrien'ın ağzından:
Ancelin,5 dakika sonra geri geldi. Kremi yaraya değdirdi. Krem bu sefer soğuk değildi. Sanırım kremi ısıtıp gelmişti. Babamın söylediği gibi. Onun gibi bir sevgilim olduğu için şanslıyım. Ancelin hala nazikçe kremi sürüyordu. Koltuktan doğruldum ve dudağından öptüm. Oda bana karşılık verdi. Ancelin kremi sürdü,kolumu sardı ve nazikçe tişörtümü ve gömleğimi giydirdi. "Ancelin. Boğazındaki yara için bu kremi sürmen gerekiyormu?" Diye sordum. Oda evet anlamında kafasını salladı. Bende koltuktan kalktım ve onu oturttum. Kremi süreceğimi anladı ve uzandı. Bende sargıyı açtım ve kremi sürdüm. Sürdükten sonra tekrar sardım. Ancelin "Adrien. Biz şuan neyiz?" Diye sordu. Hiç duraksamadan "Sevgiliyiz." Dedim ve tekrar dudaklarından öptüm. Ancelin,"Adrien. Seni seviyorum."dedi ve sarıldı. "Bende seni seviyorum." Dedim. Birden bir ses geldi. Ancelin'in telefonuydu. Arayan kimse güzel bir anı maffetti.

Ancelin'in ağzından:

Telefonu buldum ve ekranına baktım. Alya arıyordu. Telefonu açtım.
"Efendim Alya."
"Kızım sen ve Adrien nerdesiniz?"
"Hastaneden 1 ay rapor aldık."
"Ne hastanesi? Yoksa size birşey mi oldu?"
" Şeyy ben alçım için, Adrien'da omuzu için rapor aldı." Eğer yalan söylemeseydim Alya bizim için korkacaktı.
"Nerdesin?"
"Adrien'ın evindeyim."
"Tamam. Nino ile yanınıza geliyoruz."
Telefon kapandı.
"Adrien!!" Diye seslendim. Adrien duştaydı. Hangi ara girdiyse. "Efendim minik leydim." Diye cevap verdi." Alya ve Nino buraya geliyor." Dedim. Oda "Tamam." Dedi. Bende Adrien için kıyafet çıkardım,koltuğun üzerine koydum ve televizyonu açtım. Haberlere baktım. Ve hiç akuma haberi yoktu. Acaba Hawkmoth kötülüğü mü bıraktı? Bu biraz zor. Adrien duştan çıktı. Kıyafetini giymek için tekrar banyoya girdi. Çıktığında sadece pantolonunu giymişti. Tişörtü ve gömleği elindeydi. "Adrien, neden üstünü giymedin?" Dedim. Yanıma oturdu ve"Giyemedim." dedi. Elinden tişörtü ve gömleği aldım ve Adrien'ın koluna dikkat ederek giydirdim. Adrien dudağımdan öperken bu sefer Adrien'ın telefonu çaldı. Arayan Chloe'ydi. Adrien telefonu umursamadı. Bir süre sonra telefon sustu ve kapı sesini duyduk. Kapıya baktığımızda Nino ve Alya bizi izliyordu. Nino Adrien'a eli ile mükemmel işareti yapıyordu. Adrien ile aynı anda kızardık. Bu sırada Alya ve Nino yanımıza geldiler. Biz Alya ile yatağa oturduk. Alya daha fazla kendini tutamadı." Kızım siz Adrien ile işi pişirmişsiniz." Derken yatağın yanındaki çantamı gördü. Gözleri kocaman oldu." Kızım,sen yoksa burada mı kalıyorsun!!?" "Bay Agreste ailemin evde olmadığını öğrenince ısrar etti." Dedim. Alya'ya Bay Agreste'in verdiği gelinliği göstermek için kıyafet odasına gittik.Adrien ve Nino konuşuyordu.

Adrien'ın ağzından:

Nino," Ne zamandır birliktesiniz?" Dedi. Bende "Daha yeni." dedim. Nino etrafa bakarken Ancelin'in çantasını gördü." Dostum, yoksa Ancelin,burada mı kalıyor!!?" "Babam Ancelin'in ailesinin evde olmadığını öğrenince ısrar etti." Dedim.Nino, "Şimdi siz aynı yataktada yatmışsınızdır." Deyince sağlam kolum ile bir yumruk attım. Sonra içeriye Nathalie girdi."Adrien, gelinlik nerde? Baban kuru temizlemeye vermemi istedi." "Kıyafet odasına baktın mı?" Dedim. Nathalie'de "Tamam." dedi ve gitti. Nino meraktan duramadı tabi. Hemen sordu" Dostum ne gelinliği?"diye. "Annemin gelinliği. Babam gelinliği Ancelin'e verdi. "dedim. Nino,"Dostum yakın bir zamanda düğününüz mü var?" dediği anda tekrar yumruk attım. Kısa süre sonra Ancelin ve Alya geldiler. Hep birlikte oturup sohpet ettikten sonra Alya ve Nino gittiler. Gittiklerinde hava kararmıştı.

1 ay sonra:

Adrien'ın ağzından:

Koskoca bir ay akumasız ve normal geçmişti. Sabah olmuştu ve Ancelin uyuyordu. "Minik leydim kalkma vakti. Bugün alçını çıkartmaya gideceğiz." Demem ile Ancelin'in yataktan fırlaması bir oldu. Ancelin alçının çıkarılmasını sabırsızlıkla bekliyordu. Kahvaltımızı yaptık ,ve hastanenin yolunu tuttuk. Ancelin çok heyecanlıydı. Yerinde duramıyordu. Sonunda o alçıdan kurtuluyordu. Doktorlar alçıyı çıkardı. Bu arada raporumuz da bitmişti. Bugün okula gidecektik. Arabaya bindik ve okula gittik. Arabadan inmemiz ile Chloe'nin,"Adrien!!!" diye boynuma sarılması bir oldu. Ancelin'i gördü." Adrien, bu kızın senin yanında ne işi var?" Dedi. Bende kendime engel olamayıp,"Sevgilim."dedim. Bunu söylememle Chloe'nin şoktan donması bir oldu. Bizde umursamadık ve sınıfa çıktık. Sınıftaki herkez bize bakıyordu. Ama umrumda değildi. Ben hayatımın aşkını buldum. Ve onu sonsuza kadar seveceğim.

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now