Sakın Beni Bırakma

75 8 13
                                    

Ancelin'in ağzından:

Sınıftaki herkez bize bakıyordu. Marinette geldi ve yanıma oturdu." Ancelin. Sen ve Adrien nerelerdeydiniz 1 aydır sizi görmedim. Evine gittim evde değildin." "Adrien'ın evindeydim." "Neee!!?!" Marinette nasıl bağırdıysa herkez bana ve Marinette'e baktı. "Bir şey yok Marinette. Babası ısrar etti bende kırmak istemedim. Hatta Bay Agreste bana Adrien'ın annesinin gelinliğini verdi." Bunu duyan Marinette şok oldu. Telefonu çıkardım ve gelinliğin resmini gösterdim. Marinette'nin" Vay canına gelinlik süpermiş Ancelin. Artık düğününüzde giyersin." demesiyle omzuna bir yumruk geçirdim. Alya ve öğretmen gelince derse geçtik. Okul bittikten sonra Adrien'ın evine gittik. Eşyalarımı alacaktım. Adrien ile odaya çıktık." Ancelin, sen bizde kaldın, bende bugün size kalabilir miyim?" Dedi Adrien. "Olur. Ailemin gelmesine 1 ay var." Eşyalarımı topladım, odadan çıkıp Bay Agreste'in yanına gittim." Bay Agreste, ben gidiyorum. Herşey için teşekkürler." Dedim ve ona sarıldım. "Önemli değil Ancelin. İstediğin zaman gel. Kapım sana her zaman açık. Giderken gelinliği almayı unutma." Teşekkürler. İyi günler."dedim,gelinliği aldım ve Adrien ile arabaya bindik. Evimin kapısını açtım ve içeri girdim. 1 ay sonra ilk defa evime girdim. Yukarıya çıktım ve gelinliği yatağımın üzerine koydum. Camdan dışarıya baktığımda fırtına vardı. Ama mevsim yaz. Bu çok tuhaf. "Adrien gitmeliyiz!" Hemen dönüştük. Ben yoyomdaki GBS ile Uğur Böceği'nin nerede olduğuna baktım. Yanına gittik. mor saçlı bir kız ile dövüşüyordu. Onu yenmemiz fazla uzun sürmedi. Akumayı yenip herşeyi normale dödürdük. Kara Kedi," Hadi eve dönelim minik leydim." Dedi ve beni kucağına aldı. "Adrien! Birileri görecek!!" "Görürlerse görsünler." Dedi. Evime gittik. Normale döner dönmez Ailem görüntülü aradı. Adrien'ı daha söylemeyecektim onlara. bu yüzden Adrien'a görünmemesini söyledim. Telefonu açtım.

Telefon konuşması:

"Alo anne,baba nasılsınız?"
"İyiyiz kızım. Evde birisi var mı?"
"Yok sadece ben varım."
"Sana birşey söyliyeceğiz."
"Yoksa geziden erken mi geliyorsunuz?"
"Üzgünüm kızım geziden geç geliceğiz."
"Ne kadar geç?"
"Belli değil. Hat kesilmeye başladı. Seni sonra ararız."
Telefon kapandı.

Acaba ailem ne zaman gelicek. Adrien benim üzgün olduğumu anlayınca bana sarıldı. Aylardır ailemi görmüyordum. Kendimi topladım ve akşam yemeğini hazırlamak için mutfağa geçtim. Köfte,pilav,salata, Tikki ve Plagg için kurabiye ve peynir hazırladım. Yemeğimizi yedik ve salona oturduk. Plagg yanıma aldım." Plagg şimdi gark ettimde sen ne kadar tatlıymışsın."dedim. Plagg'in yüzü kızardı. Ve yanağıma sarıldı. Plagg ile konuşurken uyumuşum.

Adrien'ın ağzından:

Ancelin ve Plagg konuşurken uyuya kalmışlardı bende o a
sırada Nino ile mesajlaşıyordum. Plagg'i cebime,Ancelin'i nazikçe kucağıma aldım ve odasına çıkardım. Yatağın üzerinde annemin gelinliği vardı. Ancelin'i yatağa yatırdım ve gelinliği aldım. Gelinliğe bakarken gözümden bir yaş,gelinliğin üzerine düştü. Keşke annem yanımda olsaydı. Ancelin bu sırada uyandı. Bana baktığında gözlerimin dolduğunu fark etti ve kalkıp bana sarıldı. Uzun süre sarıldık. Ancelin'i yatağa yatırdım ve bende yanına geçtim,ona sarıldım ve ona fısıldadım." Ancelin,beni sakın bırakma" Uyumuşuz. Sabah telefonumun alarmına uyandım. Fotoğraf çekimime 1 saat kalmıştı. Ancelin'i uyandırdım ve aşağı indim. Ancelin aşağı indi ve hızlı bir şekilde kahvaltı hazırladı. "Adrien,neden bu kadar telaşlısın?" Dedi." Fotoğraf çekimim var. Sende gel." Ancelin,"O-o-olur." Dedi. Üzerimizi giydik ve aşağıda bizi bekleyen arabaya bindik. Kısa sürede fotoğraf stüdyosuna vardık. Ben çekime girdim,Ancelin beni bekleme salonunda bekledi. Fotoğraf için siyah takım elbise giydim ve çekime başladık. Bir kaç fotoğraftan sonra fotoğrafçı telefon açtı. Telefonda,"Hemen bana ajanstan Bay Agreste ile resim çekinmesi için bir kız getir." Diyordu. Konuşmasını kestim." Afedersiniz bir kıza gerek yok bekleme salonunda sevgilim beni bekliyor." Dedim. Fotoğrafçı Ancelin'i çağırdı. Onu hemen odaya giydirmeye götürdüler. Ancelin çıktığında muhteşem görünüyordu. Saçı dağınık topuz,üzerinde beyaz bir gece elbisesi vardı. Yanıma geldi ve birlikte çift olarak fotoğraf çektirdik. Bu fotoğraflar LA MODE dergisinde yayımlanacaktı. fotoğraf çekimi bittikten sonra üzerimizi değiştirdik."Ancelin nereye gidelim?"

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now