Keşke Onu Tanıyabilseydim

90 9 11
                                    

Bay Agreste bana doğru gelmeye başladı. Biraz koktum. Yanıma geldikten sonra bana sarıldı. Sarıldıktan sonra."Teşekkür ederim. ne karar teşekkür etsem azdır." dedi."Önemli değil Bay Agreste."Sonra Adrien'a" Adrien. Bu kız kim? Sınıf arkadaşınmı?"diye sordu. Adrien" Adı Ancelin. Sevgilim." Dediği anda kızardım. Babasına sevgilim dedi. "Yaa demek sevgilin. Ben çıkış işlemlerini yapayım geliyorum.dedi ve odadan çıktı. "Demek sevgilim ha?" Dedim. Bunu duyan Adrien kızardı ve"Şeyy yani b-b-ben" derken sözünü dudağına kondurduğum buse ile kestim. Oda bana karşılık verdi. Öpüşmeyi kestiğimiz anda içeri Bay Agreste girdi. İyiki biz öpüşürken gelmemişti."Hadi Adrien gidiyoruz."dedi. Hastaneden çıktık ve arabaya bindik. Bindiğimiz anda "Ancelin nerede oturuyorsun? Seninle gelip ailenle tanışmak isterim." Dedi Bay Agrete. Bende "Efendim onlar bir çekiliş ile iki kişilik dünya turu kazandılar. Gelmelerine 2 ay var. Ben tek kalıyorum."diye cevap verdim. Bunu duyan Bay Agreste,"O zaman evde yalnız kalma. Bizim evde kal." dedi. bunu duyunca şaşırdım. "Size rahatsızlık vermek istemem." "Senin gibi nazik ve iyi bir kız bana nasıl rahatsızlık verebilirki." "T-t-tamam. Ama benim evimden bir şeyler almam gerek." Dedim."O zaman evinin adresini söyle gidelim sen eşyalarını al oradanda eve geçelim." Dedi Bay Agreste. Evime vardığımızda yukarı çıkıp r kaç tane tişört,pantalon,şort,diş macunu,diş fırçası ve Tikki için kurabiye aldım. Tikki demişken Hawkmoth hiç akuma yollamıyordu. Bunun tadını çıkarmalıyım. Aşağıya indim ve Adrien'ın evine gitmek için arabaya bindim. Arabada Bay Agreste,Adrien ve ben tek kelime etmedik. Kısa sürede eve vardık. bay Agreste,"Siz odaya ç ıkıp dinlenin. Bir şeye ihtiyacınız olursa Nathalie'ye söyleyin. "Teşekkürler efendim." Dedim ve Adrien ile odaya gittik. Hemen Adrien'ı yatağa götürüp canını yakmadan yatırdım." Adrien sen biraz dinlen." Dedim. Adrien kalktı ve beni yatağa oturttu. "Minik leydim benim değil senin dinlenmen gerek. Plagg anlattı. Sabaha kadar uyumamışsın. Sen burada uyu." Fazla ısrar etmedim. Kafamı yastığa koyduğum anda uyumuşum.
Adrien'ın ağzından:

Yatağa yattığı anda uyudu. Bende yanına yattım. Bir süre uyuduk. Beni uyandıran Nathalie'nin sesiydi. "Adrien. Uyanın yemek vakti." "Tamam Nathalie." Dedim. "Minik leydim. Uyan. Yemek vakti." Ancelin hemen gözlerini açtı. Bende dudağından öptüm. Hemen yataktan kalktık ve aşağıya yemek için indik. saate baktığımda saat akşamın sekiziydi. Masaya oturduk.

Ancelin'in ağzından:

Yemek yerken Bay Agreste basanın başında,Adrien yanında,bende Adrien'ın yanına oturmuştum. " Ancelin, yanıma oturur."dedi Bay Agreste. "Tamam Bay Agreste." Dedim ve yanına oturdum. "Adrien,merak ettimde. Omzundaki yara nasıl oldu?" Adrien,"Şeyyy baba ben hatırlamıyordum." Dedi. Sonra Bay Agreste bana sordu."Ancelin, sen gördünmü yaranın nasıl olduğunu gördünmü?" Bende"Hayır Bay Agreste. Ben sadece yaralı bir şekilde yatan Adrien'ı gördüm." diye yalan söyledim. Sanırım Bay Agreste'i inandırmayı başardık. Yemek boyunca tek kelime etmedik. Adrien çabuk bir şekilde yemeğini bitirdi ve izin isteyip odaya çıktı. Bay Agreste ile yalnız kalmıştık masada. Gözüm, dubardaki resme takıldı. Resimde Bay Agreste,Adrien ve sarı saçlı,güzel bir kadın vardı. Sanırım Adrien'ın annesiydi. "Özür dilerim Bay Agreste. şu resimdeki güzel bayan eşiniz mi?" Bay Agreste iç çekti."Evet Ancelin. Adı Belle(Bayan Agreste'in adını ben uydurdum.). İki yıl önce onu kaybettik." İçim birden hüzün doldu." Özür dilerim Bay Agreste. Bunu bilmiyordum." "Önemli değil Ancelin. Tıpkı ona benziyorsun. Oda senin gibi yardım sever ve iyi kalpliydi. Sana baktığımda onu görüyorum." Dedi Bay Agreste. "Keşke onu tanıyabilseydim."dedim. Bay Agreste, "Burada bekler misin?" dedi. Bende evet anlamında kafamı salladım. Kısa süre sonra elinde bir defter ile geri söndü. Salona geçtik ve koltuğa oturduk. Bay Agreste'in elindeki defter değil, anı albümüdü. Albümü kucağıma koydu ve sayfaları çevirmeye başladı. Albümde Bay ve Bayan Agreste'in ve Adrien'ın fotoğrafları vardı. Bayan Agreste gerçekten çok güzel bir bayandı. Bir kaç sayfadan sonra gözüme Bay ve Bayan Agreste'in düğün fotoğrafı takıldı. "Bay Agreste, eşinizin gelinliği çok güzelmiş. Ve birbirinize çok yakışıyorsunuz." dedim.

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now