Peki Sizin Adınız Nedir Bayan?

57 9 4
                                    

Adrien'ın ağzından:

Sıcak çikolatalarımız bitince bardakkarı masaya koyduk ve birbirimize sarılarak filmi izlemeye devam ettik. Film bittikten sonra akşam yemeği için mutfağa geçtik. Ancelin spagetti yapalım dedi. Spagetti ve salata yaptık ve masaya oturduk. Yemeğimizi yedik ve masayı topladık. Birden elektrik gitti. Ancelin gitti ve elinde bir sürü mum ile geri geldi. Tüm mumları yaktık. Oda çok romantik görünüyordu. Mumlar kokulu olduğu için içerisi çiçek ve tarçın karışımı kokuyordu. Cesaretim olsa şuan ona evlenme teklifi ederdim. Bu teklif çoğu erkek için zordur. Ben bunu düşünürken Ancelin odasına çıktı. Kısa sürede geri geldi. Elinde bir radyo vardı. Koltuğa oturduk ve radyoyu açtık. Radyoda sadece yabancı şarkı çalan bir kanal çalışıyordu. Bizde onu dinlemeye karar verdik. Birden radyoda Counting Stars adlı bir şarkı çıktı. Ancelin "Ben bu şarkıyı çok severim."dedi. "O zaman bu bizim şarkımız olsun." Dedim ve o güzel dudaklarından öptüm. oda bana sarıldı. Ancelin terinden zıpladı kalktı ve beni balkona çıkarttı." Neden balkona çıktık leydim?" "Bu mükemmel bir fırsat" Dedi ve gökyüzüne baktı. Bende gökyüzüne baktım ve gördüğüme inanamadım. Gökyüzündeki bütün yıldızlar kocaman ve net görünüyordu. Yere uzanıp yıldızları izlemeye başladık. Ama ben yıldızları izlemeyi bırakıp yıldızlardan bile parlak olan leydime bakmayı tercih ettim. O yıldızları,bende onu hayranlıkla izliyordum. Birden Ancelin" Adrien yıldız kaydı. Bir dilek tut." Dedi. "Benim dileğim zaten gerçekleşti." Dedim ve Ancelin'i öptüm. Ancelin titremeye başladı. Çünkü kış mevsiminde balkonda uzanıyorduk. İçeri geçtik ve ısınmak için şöminenin yanına oturduk. Bir süre orada durduktan sonra mumları söndürüp yukarı,Ancelin'in odasına çıktık. Afncelin hemen uyudu. Ama ben hala ona nasıl evlenme teklifi edeceğimi düşünüyordum. Bu konuyu düşünürken telefonumdan bildirim sesi geldi. Nino mesaj yazmıştı.
Mesajlar:
"Dostum ne yapıyorsunuz?"
"Ancelin uyuyor,bende düşünüyorum."
"Neyi?"
"Ona nasıl evlenme teklifi edeceğimi."
"Ooooooo bana bak şahitliğini ben yapacağım ona göre."
"Tamam ama nasıl evlenme teklifi edeceğim?"
"Onu yemeğe götür."
"Yaptım ama cesaret edemedim."
"Bilmiyorum. Ama teklifi fazla abartma."
"Offf neyse Nino. Ben uyuyacağım."
"İyi geceler."
"İyi geceler Nino."

Ancelin'in ağzından:

Sabah erken kalkıp kahvaltı hazırladm. Adrien'ın uyanmasını bekledim. Adrien'ı uyandırmadan Plagg'i cebinden çıkarttım. Aşağı kata inip Tikki ve Plagg'e yemeklerini verdim. Ve düşünmeye başladım. Baloda ne giysem. Çünkü balo 2 gün sonra. Karar verdim. Uğur Böcekli bir elbise giyecektim. Ben bunu düşünürken Adrien geldi. Bana günaydın öpücüğü verip masaya oturdu. Kahvaltımızı yaptık ve masayı toplarken telefonum çaldı. Arayan Marinette'ti.
Telefon konuşması:

"Alo Ancelin nasılsın?"
"İyiyim Marinette sen nasılsın?"
"Bende iyiyim bize gelir misin? Canım sıkılıyor."
"Tamam gelirim. Eviniz nerde?"
"Bizim okulun yanındaki pastanenin üstünde."
"Tamam geliyorum."
Adrien" Marinette de diyor?"diye sordu." Marinette beni evine davet etti. Okulun oradaymış. Orya gidiyorum." Cevabını verdim." Leydim, bende okula eskrim için gidiyorum gel birlikte gidelim." Dedi. Kafamı evet anlamında salladım. Hazırlanıp evden çıktık. Adrien şoförü aradı. Hayret ettim. Etrafta paparazi yoktu. Arabaya bindik ve kısa süre sonra okulun önünde indik. Okulun kapısında Adrien'a görüşürüz öpücüğü verirken içerden birisi geldi ve Adrien'la konuştu." Vayy kardeşim bu güzel bayanda kim böyle." Dedi ve elimi öptü. Adrien belliki onu sevmiyordu. İstemeyerek konuşuyordu onunla." Oliver o benim sevgilim." Dedi. "Peki sizin adınız nedir bayan?" "Ancelin." Diye cevap verdim. Adrien"a dönüp," Adrien ben gidiyorum görüşürüz" deyip öptüm. Sonra Marinette'in evine doğru yürümeye başladım.

Adrien'ın ağzından:

Oliver'ış hiç sevmiyorum. Çıkarcının teki. Çıkarları için ailesini satar." Kardeşim sevgilin taş gibi." Dediği anda yakasına yapışacakken öğretmen geldi yanımıza. İçeri geçip çalışmaya Başladık. Oliver benim çalışma ortağım. Olduğu için ona hep katlanmak zorundayım.

Ancelin'in ağzından:

Marinette'nin tarif ettiği gibi okulun yanındaki pastanenin oraya gittim. Yukarı çıktım ve zile bastım. Kapıyı Marinette açtı. "Hadi odama gidelim." Dedi. Yukarı çıktık ve oturduk. "Eeeee" Dedi Marinette." Ne eee" diye cevap verdim." Adrien ile işler nasıl?" Dedi. "Aynı. Farklı bir şey yok. " Cevabını verdim.

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now