Ne Oldu Prenses?

45 7 1
                                    

Adrien'ın ağzından:

Sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım. ne zaman uyuyacakken Ancelin ile yaptığımız kavga geliyor. Ellerimi yüzüme bastırırken elimdeki sargı bezini gördüm. Sırıttım. Ancelin benimle kavga ederken bile yaramı görünce kavgayı unutup yaramla ilgilenmişti. En iyisi ona kendimi affettirmek. Hemen Kara Kedi'ye dönüştüm. Bir çiçekçiye uğradım ve 50 tane gül alıp buket yaptırdım. Hemen Ancelin'in odasının camından içeri baktım. Ama Ancelin odasında yoktu. Oturma odasının camından baktım. Ancelin koltukta uyuyordu. İçeriye girdim ve Ancelin'i uyandırmaya çalıştım. "Minik leydim,kedicik geldi." Ancelin homurdanarak diğer tarafa döndü. "Hadi amaaaaa kedicik yaptıkları için özür diliyor. Leydisi eğer affetmezse kedicik üzülücek." Dedim. Ama yine uyanmadı. Dün gece hiç uyuyamadım. Ancelin'i uyandırmamaya dikkat ederek yanına yattım,ona sarıldım. Ancelin üşümüştü. Koltuktan kaltım ve şömineyi yaktım. Yukarıdan battaniye aldım ve tekrar Ancelin'in yanına yattım ve tatlı bir uykuya daldım. Uzun ve tatlı bir uykudan kötü bir şekilde uyandım. Beni uyandıran koltuktan yere düşmemdi. Kafamı kaldırınca Ancelin konuştu."Senin burada ne işin var!!?!" "Özür dilemeye geldim. Leydim." Ama Ancelin biraz soğuktu bana karşı. "Kıskandığın ve vurduğun için Oliver'dan özür dile." Dedi ve odasına çıktı. Hızlıca pencereden çıkıp Ancelin'in penceresine gittim. Ama Ancelin perdeleri ve camları kapatmıştı. Saate baktığımda okula 1 saat kaldığını görünce hızlıca evden çıktım.

Ancelin'in ağzından:

Adrien kendini affettirmeye gelmişti. Ben affederdim ama Oliver'a çok sert vurdu. Oliver'dan kıskandığı ve vurduğu için özür dilemeli. Aşağı kata indim. Adrien gitmişti. Ama masada kocaman bir buket gül vardı. Güllerin üzerindeki notta(Sevgili leydim. Umarım beni affedersin. Seni seviyorum leydim. Sevgilerle kedicik.) Birden midemden tuhaf sesler çıkmaya başladı. Hemen lavaboya gittim klozetin yanına oturdum. Neden midem bozulduki. Dün süt içmiştim. Yoksa süt bozukmuydu? hemen buzdolabına koştum ve sütün tarihine baktım. Lanet olsun!!!! Tarihi geçmiş. Hemen klozete gidip klozete kustum. kusarken kapı çaldı. Ama kapıyı açmak için kalkamıyorum. kapı birkaç kere çalınca kapı açıldı. Yoksa ailem mi? Gelen kişi"Ancelin!!!"dediğinde gelenin Jessie olduğunu anladım. Kısık sesle" Jessie!" Dedim. Jessie koşarak yanıma geldi."Ne oldu prenses?" Dedi." Miğdem kö-" sözümü kesen kusmamdı. Kustuktan sonra Jessie yanıma oturdu,kafamı omzuna koydu ve miğdeme masaj yaptı. Jessie 10 dakika masaj yaptıktan sonra midem daha iyi oldu. "Şimdi daha iyiyim Jessie. Saol." Dedim ve Jessie beni kucağına aldı. "Jessie,merak ettimde sen eve nasıl girdin?" Gerçekten eve nasıl girdi bu anlamadım. "Paspasın altındaki yedek anahtarla." Dedi. Beni odama götürüp yatağa yatırdı ve yanıma yattı. Sonra telefonu çıkardı ve birine mesaj yazdı. Kime atıyor diye dikkatlice baktım. Adrien'a Ancelin kötü,ben onun yanındayım. Yazıyordu. Kafamı kaldırıp "Neden ona durumumu söylüyorsun?" Dedim." Neden söylemiyeyim? O senin sevgilin." Dediğinde bir şey söylemedim. ve Jessie durumu anlayınca sordu." Ne oldu aranızda?" "Dün gece Oliver yanıma oturdu ve esnerken eli bana doğru gitti diye Adrien çocuğun yüzünü dağıttı." Dedim. Jessie fısıltıyla "İyi yapmış."dedi. Jessie ile 1 saat kadar konuştuktan sonra Jessie'ye sarıldım ve uyudum.

Adrien'ın ağzından:

Jessie'nin dediğine göre Ancelin'in midesi bozulmuş. En iyisi yanına gitmek. Kara Kedi'ye dönüştüm ve Ancelin'in evine gittim. Girişte normale dönüşüp kapıyı çaldım. Jessie kapıyı açtı. Hemen Ancelin'in durumunu sordum. Jessie," Merak etme Adrien,Ancelin şuan iyi."dedi ve bende Ancelin'in yanına gittim. Yatakta uyuyordu. Tam yanına yatacakken vazgeçtim. Jessie'ye "Ancelin işe ilgilendiğin için saol Jessie." "Ben prensesim için herşeği  yaparım." Dedi. Bende Ancelin'i öpüp eve gittim. Jessie Ancelin'in yanında olduğu için içim rahattı. Eve vardığımda kendimi yatağa attım. Kısa süre sonra Nathalie yemek için beni çağırdı. babam olmadan yemeğimi yedim ve tekrar odama gittim. Telefonumu çıkardım ve Oliver'a mesaj attım.
Mesajlar:
"Selam Oliver."
"Selam."
"

Dün sana vurduğum için özür dilerim. Ancelin'e asıldığını sandım."
"Önemli değil. Seni affettim."
"Saol. İki akşamlar. Oliver."
"İyi akşamlar Adrien."
Ancelin'in istediği gibi Oliver'dan özür diledim. Artık Ancelin beni affeder. Bunuda hallettikten sonra uyumaya karar verdim.

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now