Ölüm Bile Ayıramaz Beni Senden

51 6 9
                                    

Ancelin'in ağzından:

Adrien beni yerden kaldırdıktan sonra masamıza geçtik. Ben yüzüğe baktım. Tek taşın yanlarında minik kedi ve uğur böceği figürleri vardı. Yüzüğe baktıktan sonra Adrien'ın yanağına öpücük kondurup fısıltıyla konuştum."Kedicik,tamam evlenelimde,yaşımız tutmuyor." Adrien bunu duyduğu anda cevap vermekte hiç gecikmedi." Sadece 1 yıl miniğim. Ben seni 1 yıl değil, bir ömür beklerim." Adrien bunu söyledikten sonra yanağıma küçük bir öpücük kondurdu. Göz ucu ile Bay Agreste'e baktım. Gülümseyerek bizi izliyordu.

............................................................

Yemek bittiğinde eve gitmek için arabaya bindik. Arabada giderken benim evimin önünden geçtik. Kısık bir ses ile Adrien'a sordum."Adrien,şoföre söyler misin evimi geçtik." Adrien'da aynı ses tonu ile cevap verdi. Bu gece benimle kalmanı istiyorum." Bir süre arabada yolculuk yaptıktan sonra Adrien'ın evinin önüne geldik. Adrien ile arabadan indikten sonra Nathalie arabaya bindi. Adrien babasına sordu."Baba,eve gelmiyor musun?" Bay Agreste cevap verdi. "Üzgünüm oğlum. Önemli bir iş için İtalya'ya gitmem gerekiyor. bir kaç gün sonra geliceğim." Bay Agreste cevap verdikten sonra Nathalie ile birlikte araba ile uzaklaştı. Bizde Adrien ile eve girdik. Adrien'ın odadına çıktık. Adrien,üzerini değiştirmek için banyoya girdi. Şimdi asıl sorunumuz şu. Ben ne giyeceğim? Üzerimde Adrien'ın yemek için aldığı elbise var. Yanımdada hiç bir kıyafet yok. Adrien bir şort ve her zaman giydiği tişörtü ile banyodan çıktı. "Adrien,benim gitmem gerek. Yanımda kıyafet yok." Adrien"Benim kıyafetlerimi giy."cevabını verdiği anda gardrobuna yöneldi.Adrien bir süre gardrobu karıştırdıktan sonra yüzüme üzerindeki tişörtün aynısınsan ve bir şort fırlattı. Yüzüme çarpan kıyafetleri alıp banyoya ilerledim. Üzerimi değiştirdim ve banyodan çıktım. Adrien bana uzun bir zaman baktı. Kesin içinden kahkahalar atıyor. Çünkü Adrien'ın tişörtü bana elbise gibi olmuştu,şort bana tam gelmişti. Ama tişört o kadar büyük geldiki şort görünmüyordu. Bende koltuğa gidip uzandım. Kısa süre sonra Adrien yanıma geldi. Başımı kaldırdı ve başımın olduğu yere oturdu. Bende yastık alıp kafamı Adrien'ın dizlerine koydum. Adrien saçlarımı okşamaya başladı. Ve adımı fısıldadı."Ancelin." Bende "Efendim." Cevabını verdim. Adrien "Sakın beni bırakma.Ben sensizliğe dayanamam.Hayatımda birini kaybettim,senide kaybedemem."dedi. Bunu duyduktan sonra kafamı kaldırdım ve Adrien'a dönüp"Merak etme. Ben seni asla bırakmayacağım. Ölüm bile ayıramaz beni senden."dedim ve dudaklarına bir öpücük kondurdum. Adrien bana sarıldı. Adrien ile sarılırken göz kapaklarımın ağırlaştığını hissettim.

Adrien'ın ağzından:

Ancelin ile sarılırken Ancelin'in yüzüne baktım. Uyumuştu. Bir insana uyumanın bu kadar yakışacağını hiç düşünmezdim. Ama Ancelin insan değil,tam bir melek. Kafamı masaya çevirdim,Plagg ve Tikki masanın üzerinde uyuyordu. Ancelin'i rahatsız etmeden kucağıma aldım ve yatağa götürdüm. Ancelin'i yatağa yatırdım ve ona bakmaya başladım. Ancelin tişörtümü giyince resmen tişörtün içinde kaybolmuştu. Bu hali ile o kadar tatlı ki. Ancelin'in tatlılığına daha fazla dayanamayıp dudaklarından öptüm. Yanına uzandım ve bende uyumaya başladım.

............................................................

Sabah uyandığımda Ancelin yatakta yoktu. Endişe içinde yataktan kalkıp evde Ancelin'i aramaya başladım. Evin bütün odalarına baktım. Ancelin yoktu. Sonra aklıma geldi. Bakmadığım bir tek mutfak kalmıştı. Koşarak mutfağa gittim. Ancelin mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. "Ancelin." Dedim ve yanına gidip sarıldım."Kedicik,ne oldu?' Dedi Ancelin. "Kedicik seni yanında göremeyince merak etti." Cevabını verdim. Sonra belinden kavrayıp kendime çekip Ancelin'i öpmeye başladım. Biz öpüşürken bir öksürük sesi duydum. Ancelin ile öksürenin kim olduğunu öğrenmek için öpüşmeği bırakıp kafamızı sesin geldiği yöne doğru döndük. Ses Plagg'den geliyordu. Plagg "Öpüşmek için daha çok zamanınız var. Şuan en önemli şey benim aç olmam!" dedi ve buz dolabına gitti. Ancelin'de kahvaltıyı hazırlamaya devam etti. Ancelin 10 dakika içinde kahvaltıyı hazırladı. O kahvaltıyı hazırlarken bende onu izledim. Kahvaltı hazır olduktan sonra masaya oturduk ve yemeye başladık. Sonra bir esneme sesi duydum. Bu ses Tikki'nin sesiydi. Ancelin Tikki'nin sesini duyduktan sonra buz dolabına gitti ve bir tabak kurabiye ile masaya döndü. Sonra Plagg bağırmaya başladı."Daha çok peynirrrrr!!!!!!" Bu kwami neden hiç doymuyor?

FİKİR,DÜŞÜNCE,BEKLENTİ VE SORULARINIZI YORUM OLARAK BEKLİYORUM. OY VERMENİZİ RİCA EDYORUM. BU ARADA BU KİTABI OKUYAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BU ARADA BİR KAÇ BÖLÜM SONRA FİNAL YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE YAPMALI MIYIM?

Aşkın Mucizesi(2. Sezon Çıkmadan Önce Yazılmıştır.)Where stories live. Discover now