5.fejezet

4.6K 301 12
                                    

Sziasztok!
Itt is az új rész! Köszönöm kedves komentjeiteket! <3
Annyi megjegyzésem van a szereplőkkel kapcsolatban, hogy a képek alapján Katy-t Selena fogja alakítani, mert vele találtam sok ps képet a fiúkkal, de leírásilag pedig szőke hajú és kék szemű lesz. :)
Kellemes olvasást! :*
xxxEsztyTomlinson

Louis Tomlinson

-Nagyon dögös az új dadus.-jelentette ki Harry, miután az ajtót becsuktam magunk mögött.

Csak hümmögtem, mert valóban az. Az összes többi jelentkező közül ő volt a legjobb. Mert igen hazudtam, amikor azt mondtam neki, hogy ő az egyetlen jelentkező. Még szerencse, hogy fél óra késéssel is, de megjelent, így nem kellett még egy hirdetést feladnom.

-És ő is arra sorsra fog jutni, mint a többi?-érdeklődött tovább legjobb barátom, aki mindenről tud. Helyet foglaltam mellette az ágyon. Sajnos ebbe a vidéki kis házban nem volt már hely egy iroda féleségnek, és a nappaliban sem maradhatunk, mert ott még a falnak is füle van. Egy tárgyalás miatt repültünk ide LA-be és kellett újra ebbe a házba belépnem. Itt minden Ali-re emlékeztet, mert ő ragaszkodott hozzá, hogy vegyük meg és néhány családi hétvégét töltsünk itt. Ezt a helyet azért nem adtam el a baleset után, mert ez az ő szentélye. Az ő képei, az ő dolgai rejtőznek itt. Ahogy ebbe a szobába se tudok aludni, mert az emlékek ellepik az agyam.

-Nem tudom még.-rántottam vállat.-Egy nap alatt nehéz kiismerni.

Hazza szemtelenül vigyorog. Tudja, hogy nem mondok igazat, és valóban. Katy-t még egy napja se ismerem, de bébiszitterként már nagyon jól bevált. Ő még nem tudja, de Lizzy eddig még senki másnak nem adta azt a babát a kezébe az anyján kívül. És nagyon aranyos, igényes magára, kiáll magáért, és a mosolya is gyönyörű. Ebbe a két hétbe szeretném jobban megismerni.

-Ha meguntad, majd nálam kisírhatja magát.-húzta perverz mosolyra ajkait a mellettem ülő sármos pasi.

-Nem tudom még mi lesz vele.-feleltem kissé ingerültebben a kelleténél.

-Oké, haver, én értem.-tette fel védekezően a kezeit.

Egy kicsit még beszélgettünk, de inkább a témát Harry-re tereltem, mert akármilyen jó barátom is, most nem akarok személyes dolgaimról beszélni. Miután este hétkor kikísértem vendégünk, és Samantha szólt, hogy kész a vacsora, visszamentem az emeletre, hogy szóljak a lányoknak is.

Halkan kopogtam az ajtón, de meg se várva a választ benyitottam. A kislányom és Katy az ágyon feküdtek. Kicsit beljebb léptem, hogy jobban lássam mi történik. Katy édesen aludt, míg Lizzy nagy kék szemeivel bámulta őt. Én hülye nem is gondoltam arra, hogy biztos elfáradt, hisz majdnem két napja talpon van.

-Apa!-suttogta Lizzy. Nagyon szeretem az én kis hercegnőmet, de mégis eltaszítom magamtól. Alice halála után próbáltam belé kapaszkodni, de annyira emlékeztet az anyukájára, hogy néha már nem bírom.-Katy elaludt.

-Tudom. Menj le Samantha készített vacsorát, én elviszem aludni Kat-et.-mondtam színtelen hangon.

Lizzy kissé szomorkásan bólintott, és leszaladt az emeletről. Katy továbbra is aranyosan szuszogva aludt, mint a bunda. Szőkésbarna haja az arcába hullt, és egyik kezét a feje alá tette párnának, míg a másikkal magát ölelte át. Óvatosan felemeltem őt, habár elég nehéz így tartani, hogy nem kapaszkodik belém. Fészkelődik kicsit karjaim közt, de szorosabban fogom, hogy emiatt ne ejtsem le. A szobájába viszem, és leteszem az ágyra. Egy pillanatra eszembe jut, hogy át kéne öltöznie pizsamába, vagy valami kényelemsebbe, mint a szűk farmere, de nem tudom mit szólna, ha közbe felébredne. Olyan gyönyörű. Hosszú, váll alá erő szőkésbarna, dús haja van, olyan világos kék szemei, amilyet még nem láttam, pedig a sajátom is különleges kék egyesek szerint. Az ajaki olyanok, mintha csak rajzolva lennének, és az egész arca olyan ártatlan, még mindig kislányos jellegű. Testi adottságai is tökéletesek. Nem csoda, hogy Harry-nek is egyből megtetszett, pedig barátom olykor nagyon válogatós lányok téren. Egy sóhajtás kíséretében elhagytam a szobát, és lementem az étkezőbe, még mielőtt valakinek feltűnne hiányom.

Lizzy csendesen böködi a tésztát, amit Samantha készített. A kedves hölgy, és valószínűleg Ken is elmentek már a pár házzal arrébb lévő kis házukba. Sajnos itt már nem jutott nekik külön hely, de megoldottuk a helyzetet. Előveszek én is egy tányért, és merek magamnak is Samantha csodás főztjéből. Ma amikor megláttam Katy-t ahogy segít neki, Alice jutott eszembe, mert ő is szeretett a konyhán sertepertélni.

-Jó étvágyat!-mondom lányomnak, miközben helyet foglalok mellette.

Nem válaszol semmit, így tudom, hogy haragszik rám. Meg is értem. Én is ezt tenném a helyébe, sőt ha idősebb lenne azon se csodálkoznék ha elszökne. Borzalmas egy apa vagyok. Én sose akartam gyereket, ezért is vettem el Alice-t, mert meddő volt. Mégis megtörtént a csoda, és megszületett egészségesen Elizabeth. Persze amikor megtudtam, hogy apa leszek én is örömmel vártam, és későbbiekben, sőt mai napig nagyon szeretem a lányomat, és úgy gondoltam Ali-vel együtt megbirkózunk ezzel a feladattal, de ő elment. Itt hagyott egy kis gyerekkel. Én nem tudom mit kell velük csinálni egyszerűen nem értek hozzá. Ezért is fogadtam bébiszittert, de az eddigiek sose voltak jók. Nem tudták úgy kezelni Lizzy-t, ahogy azt az anyja tenné. Kirúgtam az összeset, azokat meg főleg akik a pénzemre hajtottak, vagy ki akartak használni testileg. Katy az egyetlen, akit közel engedett magához egy nap alatt.

-Megettem.-gondolataimból lányom hangja szakított ki.

-Rendben. Tedd a pultra a tányért. A szobádba mindjárt teszek be neked egy filmet.-mondtam neki, mire ő így cselekedett.

Nem szívesen hozom magammal a lányomat, ilyen hosszú utakra, de nem nagyon merem otthon hagyni. Katy se tűnik egy közveszélyes embernek, de mégse bízhatom a lányomat szinte egy vadidegenre.

Miután én is végeztem, elmosogattam. A csupa rózsaszín szobába, már ott várt Lizzy az ágyon fekve.

-Mit szeretnél nézni?-érdeklődtem, és kinyitottam a DVD-s fiókot.

-Szépség és a Szörnyeteg.-vágta rá egyből kedvenc meséje címét.

Fogalmam sincs miért de imádja ezt a hercegnős mesét, pedig ezen kívül még egy halom van. De ki legyek én aki megtiltsa neki hogy ezt nézze? Beteszem a DVD-t a lejátszóba, úgyis tudom, hogy megint elalszik majd. Ez az egy jó a kis gyerekekbe, hogy képesek sokat aludni, már ha nem olyan makacsak, mint én voltam.

-Jó éjszakát!-köszönök el, mielőtt kilépek az ajtón.

-Jó éjt apuci!-szól még vissza igazi kislányos hangján, amitől egy percnyi boldogság önt el, egészen addig amíg be nem lépek a hálóba.
Emlékek ezrei rohannak meg újból. Ha itt töltünk néha egy kis időt, akkor abba a szobába alszok, ahol most Katy. Ott nem kísértenek az emlékek és nyugodtan tudok aludni. Még szerencse, hogy raktam el magammal altatót, különben végig forgolódnám az éjszakát.

Mr. Tomlinson's little daughter /Befejezett/Where stories live. Discover now