Bölüm 9

75.7K 2.6K 95
                                    

Medya;Şimşek
Bölüm müziği;Bruno Mars-Grenade

Herkese merhabalar yeni bölümle karşınızdayım.Güzel yorum ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim.Umarım bu bölüm de yine beğendiğiniz bir bölüm olur.Yorum ve beğenilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum lütfen hiçbirini eksik etmeyin:)

ciddikediler hesabımızdaki bir diğer hikaye olan Kamuflaj adlı hikayeyi de okur ve ardından desteklerinizi esirgemezseniz çok seviniriz.

Lafı daha fazla uzatmadan hepinize keyifli okumalar:)

*****

Poyraz belimden tutup bana destek olarak bizim grubun yanına doğru ilerlemeye başladı.Ben hala olayın şokunda Melih'in yediği birkaç yumruğu ve onun öncesinde dediklerini düşünüyordum.Nasıl bu hale gelmişti ben bu insanı nasıl tanıyamamıştım resmen kendi içimde kendimle savaş veriyordum.

Derin'in Poyraz'la beni görmesi ve gözlerini açmasıyla Poyraz'ı daha önce görmediğini sadece benim anlattığım kadarıyla bildiğini hatırladım.Şimdi tanışma zamanları gelmişti.

"Azrakuşum noldu?" Ben konuşamadan lafa Poyraz girdi.

"Melih midir nedir o piç Azra'yı tuvaletlerin orada sıkıştırıyordu." Derin Poyraz'a şaşkınlıkla bakarken Poyraz aklına fikir gelmiş gibi gülümsedi ve endişeyle bakan arkadaşlarıma baktı.

"Bu arada ben Poyraz.Poyraz Demirci." Derin'in kaşları bilmişlikle havaya kalktı.Emre kuşku ve merakla Poyraz'a bakarken Çisem ve Zehra ise Poyraz'ın gülüşüne sadece aptal aptal sırıtmakla yetindi.Onların bu haline sadece gözlerimi devirdim.Tamam adam yakışıklı ve oldukça derin mavi gözlere sahipti de neydi yani bu etkileşim?Sonuçta o da bir insan evladıydı.

İçimden bir ses Atlas'ın karşısında sen de böyle oluyorsun dedi.İçsel çatışmamda tamamen kendimi haklı görüyordum.Sonuçta o Atlas Aladağ'dı öyle değil mi?

"İyi misin Azrakuş?" Derin bana sarılmış ardından gözlerimin içine bakmıştı.Sanırım olayın şokuyla yüzüm fazlasıyla beyazdı.

"İyiyim sorun yok Derin ama benim keyfim kaçtı.Ben taksiye atlayıp eve gideyim olur mu?"

"Ya hep beraber gideriz ne taksisi?" Konuşan Emre'ye kaşlarımı çatarak baktım.

"Gecemin daha da kötü geçmesini istemiyorsanız Melih ve saçmalıkları yüzünden eğlencenizden vazgeçmiyorsunuz.Lütfen gayet iyiyim sadece yorgun hissediyorum."

"Tamam sakin ol." Kızgın sesime Emre sadece ellerini kaldırmış ve ardından gülmüştü.Onun bu aptal haline ben de güldüm.

Ardından çantamı alıp gece klübünden ayrılmak üzere hareketlendim.

"Hey taksiyle gitmeyi düşünmüyorsun değil mi?" Konuşan Poyraz'a sadece kaşlarımı kaldırmıştım.

"Tam olarak öyle düşünüyorum." Alayla kalkan kaşlarıma her zamanki çarpık gülüşünden hediye etti.

"Ben dururken taksiyle gitmeyi düşünmek gibi bir saçmalığın gafletine kapılma."

"Oha o nasıl bir cümleydi?" Poyraz'a kahkaha atmış ve bu Poyrazca hareketlere- ki tam olarak sadece ona özgü olan hareketler sergiliyordu- sadece sırıtmıştım.

"Öyle bir cümle." Bana göz kırpmış ve ardından bizim gruba dönüp konuşmaya başlamıştı.

"Ben Azra'yı eve bırakırım.Size de varıp varmadığını mesaj atar anlaştık mı?" Onun bu kendinden emin ve fazla rahat söylediği cümlelere sadece olumlu anlamda kafa sallamışlardı.

Denizkızı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now