Bölüm 23

59K 2.5K 105
                                    

Medya;Poyraz Demirci
Bölüm müziği;John Legend-Love Me Now

Herkese yeniden merhaba yeni bölümle karşınızdayım:) Medya Poyraz Demirci sevenlere gelsin:) Bakalım Atlas ve Poyraz arasında o beklenen kavga olacak mı olacaksa da Azra'nın bu kavgaya tepkisi ne olacak hepsini bu bölümde öğreneceğiz:) Lütfen beğeni ve yorumlarınızı eksik etmeyin.Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni bölüme alıyorum.Hepinize keyifli okumalar:)

*****

Poyraz'ın ismini duymamla hissettiğim şaşkınlık,endişe ve korkunun haddi hesabı yoktu.Sanki bu üç duygu bedenimde bir girdap gibi dönmeye ve beni tüketmeyi amaçlamışçasına hareket etmeye başlamıştı.

Bakışlarımı Zehra abladan Atlas'a çevirdiğimde bedeninin ve yüz hatlarının kaskatı kesildiğini farketmem bir oldu.Atlas'ın bu dinginliği fırtına öncesi sessizliği andırıyordu ve ben bu sessizliğin ardından gelecekleri adımın Azra olduğu kadar iyi biliyordum.

Atlas'ın bir anda sinirle ayağa kalkmasıyla siyah kuzguni saçlarının çevrelediği sert çehresinin daha da sertleştiğini ve ela bakışlarındaki lavların kaynadığını farketmiştim.

"O herifi cidden bu sefer öldüreceğim!" Atlas'ın bu tepkisine odadaki herkes şaşkınlıkla bakarken ifadelerinden hak verdiklerini de anlamak çok da zor olmamıştı.

Salondan çıkmak için harekete geçen Atlas'ı durdurmam gerekiyordu.Poyraz her ne için geldiyse kötü bir niyetle gelmediğini biliyordum.Şuanda Poyraz'la Atlas'ın kavgası bugün yaşadığım gerginliğin üstüne tuzla biber olacaktı ve ben böylesi büyük bir gerginliği daha fazla kaldıramayacaktım.

"Atlas dur.Poyraz ne diyecekse dedikten sonra gider zaten lütfen gerginlik çıkmasın." Poyraz'a olan öfkesini bana fazlasıyla belli eden ve çevirdiği bakışlarıyla mavilerime perçinleyen Atlas birazdan patlayıp içinden canavar çıkacakmış gibi oldukça nefret dolu duruyordu.

"Niye her yerden çıkıyor o herif?"

Yorgun ve endişeli yüzüme bakarken ifadesini yumuşatmaya çalışsa da şuan kendini zor tuttuğunu titreyen bedeninden ve dalgalanan bakışlarından anlayabiliyordum.

"Azra bu çocuk senden hoşlanıyor mu?" Annemin meraklı ve bir o kadar da kızgın sorusunun kulaklarımızı doldurması ortamın gerginliğine pek de iyi gelmemişti.Bunu Atlas'ın gerilen ve tekrar kapıya yönelen bedeninden anlayabilmiştim.

Kolunu son bir hamleyle tekrar tutunca dudaklarımdan kaçarcasına bir "Dur!"kelimesi savruldu.Gerilen Atlas'ın zor da olsa durup öfkeli bedenini dizginlemesinin ardından anneme baktım.

"Anne hayır tabiki de biz sadece arkadaşız." Annemin bakışları inanmazca havaya kalmış ve hemen ardından 'Ciddi misin?'bakışlarını sinyaller halinde beynime yollamaya başlamıştı.

"Ne kadar saf kalplisin kızım ya." Annemin cümlesi gözlerimi devirmeme sebep olsa da biliyordum ki derdi benimle değil Poyraz'laydı.Aynı Atlas gibi Poyraz'ın adı bile geçince geriliyor bambaşka bir insana dönüşüyordu.

Daha sonra Ekrem amcanın sesi kulaklarımıza dolmuş,otoriter ve bir o kadar da ılımlı sesini bize aktarmaya başlamıştı.

"Funda biraz sakin olur musun?Adamın kötü bir niyeti olsa Azra'nın beraber olduğu adamın evine mi gelir?Biraz mantıklı düşünün." Sonunda beni anlayan birinin çıkması sevindiriciydi.Ekrem amcanın bu ılımlı tepkisi ona minnetle bakmama sebep oldu.

Denizkızı (Tamamlandı)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang