Bölüm 14

61.1K 2.3K 77
                                    

Medya;Derin Güntan
Bölüm müziği;Bruno Mars-Uptown Funk

Herkese yeniden merhabalar yeni bölümle tekrar karşınızdayım:) Sonunda Derin Güntan'la da tanıştınız.Derin'le ilgili düşünceleriniz neler olacak çok merak ediyorum:)

Atlas ve Azra'nın aşk hayatında bakalım sizleri ne gibi sürprizler bekliyor.Lütfen bölümle ilgili beğeni ve yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın.Sizlerin düşünceleri bu hikayenin daha iyi yerlere gelmesi için çok önemli.Lafı daha fazla uzatmadan hepinize keyifli okumalar:)

*****

Atlas'la İstanbul dönüş yolunda iki günlük cennetimizden ayrılırken ikimiz de sessizdik.Çünkü biliyorduk ki İstanbul'a döndüğümüzde yoğun stres ve sorunlar bizi bekliyor olacaktı.

Ama ikimiz de söz vermiştik stresimizi birbirimize yansıtmayacaktık.

Tam o sırada telefonuma whatsapptan gelen mesaj sesiyle arabanın içindeki sessizlik bozuldu.Telefonuma bakmamla Poyraz'ın attığı fotoğrafa sesli bir kahkaha attım.

Poyraz arkasında Şimşek'in köpüklerle yıkanırken göründüğü bir fotoğrafını bana atmıştı.Altına 'benden temiz mi ne?' cümlesini eklemesi beni çok güldürmüştü.Arabasına aşık bir manyaktı bu Poyraz,hem de fazlasıyla.

"Neye gülüyorsun?" Bakışlarımı araba manyağından gemi manyağına çevirdim ve gülerek Atlas'ın ciddi yüzüne konuşmaya başladım.

"Poyraz Şimşek'le fotoğraf atmış.Resmen arabasına aşık bir manyak." Ciddi yüzündeki bir kası seyiren Atlas konuşmaya başladı.

"Şimşek arabasının adı mı?" Onun ciddi sesine karşın benim sesim oldukça keyifliydi.

"Evet arabasının adı.Harika bir araba,bayılıyorum." Benim neşeli sesime karşın huysuz ifadesi sanırım pek bir değişim göstermeyecekti.

"Çok yaratıcıymış."Poyraz'ın arabasına koyduğu isme huysuzca yaptığı yorum bana küçük bir çocuğun tepkilerini hatırlatmıştı.Bu olgun adam kıskanınca fazlasıyla çocuksu davranışlar sergilediğinin farkında mıydı acaba?

Onun bu haline sesli bir kahkaha daha attım.

"Atlas ya ne fenasın." Fırsattan istifade hemen yanağına yeni çıkmak üzere olan sakallarının tam üstüne kocaman bir öpücük kondurdum ve geri çekildim.Araba kullanırken her ne kadar rahatsız etmek istemesem de onun bu haline daha fazla dayanamamıştım.

Benim bu hareketimle keyfi yerine gelen Atlas ciddi yüzündeki sert hatlarını biraz yumuşattı ve dudağının kenarlarını kıvırdı.

"Öyleyim güzelim.Etrafındaki her erkek bunu böyle bilse çok iyi olur."

Ardından elimi her zamanki gibi tutması ve dudaklarını elimin üstüne götürmesi bir olmuştu.Nefesini çekerek kokumu bedenine hapis edercesine öpüşüyle içimdeki kıpırtılar saklandıkları yerden yeniden dirilmişlerdi.

*****

"Azrakuşum anlat bakalım neler yaptınız?" Karşımdaki meraklı çikolata kahve gözlere bakarken onun bu hevesli ifadesine gözlerimi devirmeden edemedim.

Derin'le akşamın bir vakti yatağımın üzerine pijamalarımızla tünemiş ve dedikodu moduna hazırlanmıştık.

"Ya hadi ama naz yapma burada resmen çatladım." Derin'in bu daha fazla dayanamayacak gibi duran ifadesine sırıttım ve konuşmaya başladım.

"Riva'da çok güzel bir eve götürdü beni.Evin içini tamamen hazırlatmış,benim için bir sürü kıyafet ve eşyayla donatmış Derin.O kadar romantikti ki denize bile girdik.Atlas şehirden uzakta o kadar canlı ve mutlu ki.Harika bir haftasonu geçirmemizi sağladı." Hayran gözlerini bir an olsun suratımdan çekmeyen Derin susmamla konuşmaya başladı.

Denizkızı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now