Bölüm 11

62.2K 2.5K 101
                                    

Medya;Poyraz Demirci
Bölüm müziği;Coldplay-Hymn For The Weekend

Herkese yeniden merhaba hareketli bir bölümle karşınızdayım:) Bakalım bu bölümü okurken neler hissedeceksiniz?Satır aralarında düşüncelerinizi mutlaka bekliyorum.Beğeni ve yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin.Hepsi benim için çok değerli ve şevk verici oluyor.Lafı daha fazla uzatmadan sizi aşağıya yeni bölüme alıyorum.Keyifli okumalar:)

*****

"Melih Biçer." dedi Poyraz.Sesindeki alay tınısı gözlerindeki muzip pırıltılara eşlik etmişti.

Bize doğru sinirle gelen Melih'in Poyraz'ın bu tavırlarından hoşlanmadığı belliydi.Bunu resmen burnundan ateş soluyan halinden anlamamak imkansızdı.

"Bugün sana gafil avlanmak neymiş göstereceğim piç kurusu!" Melih'in ağzından çıkan bu cümle sabahtan beri endişeyle dolmuş içimi endişeden taşmakta olan bir küpe dönüştürmüştü.

"Yoksa yine mi dayak yiyeceksin?" Poyraz'ın sorusu birazdan katıla katıla gülecekmiş gibi keyifliydi.Bu adam biraz heyecanlansa ve hayatı biraz ciddiye alsa olmuyor muydu?

Çünkü burada korkudan ölmek üzere olan bir Azra duruyordu.Biraz da beni düşünse nasıl olurdu?

"Sen bittin!" Sinirle Poyraz'ın üzerine yürüyen Melih'in karşısına çıktım.Geçen gün onun yaptığı gibi kolundan tuttum.

"Melih saçmalama!" Bana dönen kızgın bakışlar,karşısında kim olsa ezip geçecekmiş gibi duruyordu.En önce de beni.

"Azra çekil aradan!" Koluyla resmen beni itmiş birkaç adım geriye doğru sendelememe sebep olmuştu.

Melih'in bu hareketine Poyraz fazlasıyla sinirlenmiş gibiydi.Beni bir hışımla arkasına çekip Melih'le burun buruna gelerek konuşmaya başladı.

"Dokunma lan Azra'ya!"

"Dokunurum lan dokunurum kaç yıllık sevgilim o benim,sen kimsin!"
Sinirden titreyen bir Melih sinirlenmek üzere olan bir Poyraz'la karşı karşıya gelmişti.Arka tarafta da Melih'in bir hareketiyle kavgaya dahil olmaya hazır bir dörtlü bekliyordu.

Bu olay büyümeden nasıl kurtulacaktık?

"Azra senin sevgilin falan değil lan!Defol git şimdi buradan!" Kızgınlıkla yükselen Poyraz sesi duymaya alışkın olduğum ve dahi hayal ettiğim bir şey kesinlikle değildi.

"Ne oldu yattığın kızın sahipli olması seni rahatsız mı etti?" Şaşkınlıkla Melih'e baktım.Buna inanamıyordum Melih'in bu dediklerine inanamıyordum.

Poyraz'ın daha fazla dayanamadığını değişen soluk alıp verişinden anlamıştım.

Ve tabi Melih'in tam burnuna gömdüğü kafasından.

Şaşkınlıkla elim ağzıma gitmiş şok olmuş bir şekilde kanlar halinde yere yığılmış bir Melih'e bakarken bulmuştum kendimi.

Zaman o an bir Jet Li adeta bir Jackie Chan filmindeki gibi ağır ilerlemeye başlamıştı.

Çünkü alaycı ve vurdumduymaz Poyraz'ın içinden tamamen bir dövüş ustası tüm kinini kusmak için bedenini parçalarcasına firar etmişti.

Denizkızı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now