Bölüm 25

52.2K 2.3K 156
                                    

Medya;Atlas ve Azra tasviri.
Bölüm müziği;Ellie Goulding-Burn

Herkese yeniden merhaba yeni bölümle tekrar karşınızdayım:) Bu bölüm birkaç gizemin çözüldüğü ve yeni merakların ortaya çıktığı bir bölüm oldu.Umarım beğenirsiniz ve yorumlarınızı eksik etmezsiniz.'ciddikediler' hesabımızdaki 'Bal Porsuğu'na da bir şans verirseniz  çok sevinirim,kesinlikle pişman olmayacaksınız:)
Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni bölüme alıyorum keyifli okumalar:)

*****

1 Ay Sonra

Annemin yoğun ısrarları üzerine düğün tarihimiz en yakın tarih olarak Mart ayına alınırken Atlas'ın buna pek de rızası yok gibi duruyordu.Kasım ayının sonlarında oluşumuz ve bekleceğimiz süre onu rahatsız eden durumun esas sebebiydi.Ama Funda Başköse'yle mücadele verilmemesi gerektiğini Atlas da çok net bir şekilde anlayabilmiş ve bu durumu zor da olsa kabullenmişti.

Atlas'la son bir ayımızı dolu dolu birbirimize vakit ayırarak geçirirken son bir haftadır o işine daha fazla yönelmesi gereken bir döneme girmiş,yeni projelerine imza atmaya başlamıştı.Ben de okulumdaki sınavlarımla boğuşmaya başlamış bir haftalık uzaklığımızı derslerime çalışmak için bir fırsat olarak değerlendirmiştim.

Fakat biri bitip diğeri başlayan hepsi birbirinden zor sınavlarla acaba hazır zengin ve yakışıklı bir damat adayı bulmuşken fazla şansımı zorlamasam mı diye düşünmüyor değildim.

Tabi bu bir şakaydı ya da cidden ben bu durumun şaka olmasını diliyordum.

Düğün yerine tam olarak karar verememişken bir de gelinlik sorunu ortaya çıkmış hepten düşünce silsilelerimin arasında kaybolmaya başlamıştım.Ama annem bana en uygun gelinliği tasarlama ve benim için en doğrusunu seçme konusunda kesinlikle en güvendiğim insandı.Bu konuda da içim rahat sayılırdı.

Son hızla devam eden düğün hazırlıklarında saray yavrusu evini de benim isteklerim doğrultusunda yenileyen Atlas, tamamen yeni eşyalarla evin her yerini doldurduğu gibi,odaların renklerinde de fikirlerimi alıyor her şeyin benim isteklerimin iradesiyle gerçekleşmesi için çabalıyordu.

Bu yoğunluk içerisinde girdiğim son sınavdan da alnımın akıyla çıkarken Derin'in güçlü bir oflama sesi kulaklarımı doldurmuştu.

"Asıl koca bana lazım resmen bu sınavdan da çaktım." Onun bu haline kıkırdamadan yapamamıştım.

"Kızım saçmaladın iyice bunlar daha vizelerdi finallerde halledersin." Bana 'sen ciddi misin?' ifadesiyle bakarken bu bakışların altında başka imalar da sezinlemiştim.

"Tabi buldun zengin ve yakışıklı herifi keyfine göre girersin sınavlara.Şu rahatlığın onda biri bende olsa sınavlardan ful çekmiştim." Gözlerimi devirdiğim Derin bana sinsi sinsi sırıtırken onu çimdiklemekten kendimi alamamıştım.

"Ya gören de seni ihtiyaç sahibi biri sanacak kızım sen cidden delisin.Yoğunluktan ve yorgunluktan geberiyorum burada ettiğin laflara bak." Benim bu son zamanlardaki fazlasıyla alıngan hallerime sesli bir kahkaha atan Derin hızla yanıma yanaşmış ve kollarını etrafıma sarmıştı.

"Ya Azrakuşum tamam şaka yaptım bak valla.Hem zaten ben beni alacak birini buldum sadece küçük bir detay kaldı o kadar.Yani bu meseleyi takmam zaten yersiz." Şaşkınlıkla kaldırdığım kaşlarımla Derin'e bakarken son zamanlardaki yoğunluktan onu ne kadar boşladığımı ve hayatındaki değişikliklerden resmen bir haber olduğumu anlamıştım.

"Kimmiş o kişi ve o küçük detay da neymiş?" Bana tekrar sırıtarak bakan Derin,çikolata kahvelerini mavilerime perçinlerken kafasından birçok sinsiliğin geçtiğini bana ifade ediyordu.

Denizkızı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now