Bölüm 31

55.5K 2.3K 240
                                    

Medya; Maldivler
Bölüm müziği; Zara Larsson - Lush Life

Herkese merhaba yeni bölümle karşınızdayım:) Yeni bölümün dört gün sonra geldiğinin farkındayım fakat finaller dönemimde sizlere bu bölümü yazdığımı belirtmek isterim. Ara tatilde burada daha aktif bir şekilde bölüm paylaşacağıma emin olabilirsiniz. Anlayışınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyor, bölüme yorum ve beğenilerinizi belirtmenizi rica ediyorum:)
Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni bölüme alıyorum, hepinize keyifli okumalar:)

*****

"Maldivlere daha önce gelmiş miydin denizkızım?" Uçağımız küçük bir ada parçasına iniş yaparken pencereden bu eşsiz manzarayı seyretmeden yapamamıştım. Gece bile harika bir güzelliğe ve etkiye sahipti burası.

Yurtdışına defalarca çıkmıştım fakat Maldivler'e ilk defa geliyordum.

Ve bir ilkimi daha Kaptan'ımla yaşamak bana mutluluk veriyordu.

Birkaç ay öncesine kadar Atlas Aladağ ile balayına Maldivler'e geleceğimi söyleseler hayatta inanmazdım.

Öncelikle evleneceğimiz ve Azra Aladağ olacağım gerçeği bana inandırıcı gelmezdi.

Ve tabi bir de Atlas Aladağ'ın bebeğini taşıdığım gerçeğine ise sadece ama sadece gülerdim.

Fakat hayat bize farklı bir yol çizmiş hayal dahi edemeyeceğimiz anlarımıza yelken açmamıza sebep olmuştu. Yelkenin başındaki eğer benim Kaptan'ımsa sorun yoktu. Onunla her şeye her yere vardım ben.

"İlk defa geliyorum aşkım ama bu ada fazla küçük değil mi?" Bana sırıtarak bakan Atlas kuzguni siyah saçlarının çevrelediği ela gözlerinden keyif pırıltılarını mavilerime yansıtırken hiç görmediğim kadar mutlu görünüyordu.

"Bu adada sadece havaalanı bulunuyor güzelim. İndiğimizde sürat teknesiyle otelimizin bulunduğu adaya götürüleceğiz."

Atlas'ın bilmediği, yapmadığı bir şey var mı diye düşünmeden edememiş Kaptan'ıma gururla bakmıştım.

Fakat hemen ardından hissettiğim kıskançlık silsilesi bedenimi esir alıp sıcak bir volkanın patlama öncesi yankısını bedenime salmıştı.

"Sen buraya daha önce kimle geldin?" İfademin her zerresinden yaşadığım kıskançlık olgusu Kaptan'ıma yansırken o bu durumdan hiç rahatsız olmamış aksine fazlasıyla memnun olmuş gibi duruyordu.

"Eski sevgilimle." Duyduğum cümlenin yarattığı şok ve vurucu darbesiyle Atlas'a sadece ağzım bir karış açık bakakalmış, ne demeye çalışıyor algılamaya çalışmıştım.

'Nasıl yani?" Benim şaşkın ifademe eklenen gözleri dolu ifademe yumuşayan bakışlarla bakan Atlas yüzümü güçlü elleriyle kaplayıp yakışıklı çehresine pişman bir hal takınırken oldukça ilgili görünüyordu.

"Güzelim şaka yaptım. Bir kadınla hiç sevgili durumlarımın olmadığını en iyi sen biliyorsun, sadece seni denemek istedim fakat ne kadar hassas olduğunu unuttum."

Yüzündeki gülümseyen ifadesinde hassas olduğum gerçeği farklı imalara yol açarken Çisem'in kına gecemde Atlas'a söylediği cümle aklıma gelmiş ve kaşlarımı çatmıştım.

"Benimle işin var galiba değil mi Kaptan?" Benim imalı soruma gülen Atlas beni güçlü kolları arasına alıp sarmalamış ve saçlarımdan öpmüştü.

"Benim seninle hayatım boyunca işim var." Bu cümlesiyle beni eritip bitiren bambaşka duygular alemine açılmama sebep olan aşık olduğum bu adama sıkıca sarılmadan yapamamıştım.

Denizkızı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now