1 ° saflık

2.9K 172 119
                                    

Bölüm Parçası

Aurora - Running With The Wolves

Bölüm Medyası

Bölüm Medyası

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Çapulcular

❆❆❆

Peron 9¾'den kalkan tren geçireceği uzun yolculuğun henüz başlarındayken Eleanor Lefebvre kafasında dolu düşüncelerle pencereden dışarıyı izliyordu. Tıpkı ailelerinin dediği gibi yaz ortasında kayıtları Hogwarts'a alınmıştı. Gerçi bu kendisi ve arkadaşı Esme için yoğun günlerinin başlangıcı olmuştu. İki genç kız yerleştirilecekleri derslerin belirlenmesi için SBD sınavına girmiş, bu yüzden tatillerinin büyük bir çoğunluğu kalın kitaplara gömülmüş bir şekilde çalışarak geçmişti. 

Dahası bu süreç içerisinde Eleanor durumu anlatsa bile ailesi ona karşı olan soğuk tavrını yaz boyunca değiştirmemişti. Vedalaşırken bile kuru bir hoşçakal demişlerdi sadece. O günlerde Amerika'da olan abisini çok özlemişti. 

Abisi Marlon, Beauxbatons'dan başarı ile mezun olduktan sonra bazı akademik araştırmalar yapmak için Amerika'ya gitmişti. Orada geçirilen bir yılın ardından bu araştırmalar meyve vermiş ve Marlon, Ilvermorny kadrosuna girerek çalışmalarını orada devam ettirmişti. Bazen bu sebepten abisini kıskanırdı. 

Hayatı boyunca ailesinin şöhreti altında ezilmemişti çünkü. Ama Eleanor, her zaman bu yükün altındaydı. Büyükannesi büyük bir mucit olduğu gibi annesi ve babası büyücü dünyasında saygı duyulan yazarlardı. Hatta bu öylesine büyük bir saygıydı ki, yazdıkları kitapların bir çoğu bazı büyücülük okullarında ders kitapları olarak kullanıyordu. Böylesine bir ailedeyken Eleanor'un da bu başarıların altında kalmaması gerekti tabi. 

"Sence hangi binada oluruz?"

Esme'nin bu aniden gelen sorusu ile Eleanor cama yasladığı başını hızla kaldırdı. Arkadaşı hafif çekik kahverengi gözlerini ona merakla dikmiş bakarken bilmiyorum diyerek omuz silkti. Gerçekten de bilmiyordu. Yeni bir okula gitmenin başka bir sıkıcı işi de yeni bir binaya seçilecek olmalarıydı. "Peki, Slytherin nasıldır? Onların hep çok havalı olduğunu söylerler." 

Eleanor buna karşılık ciddi misin dercesine arkadaşına baktı. "Öncelikle Esme, Slytherin olmak için fazla safsın." dedi düz bir sesle. "Dahası onların safkan takıntısı denilen bir mevzusu var."

"Harika! Annem benden kilometrelerce uzakta olsa da varlığını hissettirmeyi başarıyor." Esme'nin sinirle söylediği bu sözler genç kızı gülümsetti. Esme, anne tarafından Muggle kökenliydi, bu durumda Esme'de melez oluyordu ama Eleanor öyle değildi. Her iki taraftan da safkandı. Slytherin olmak için bir numaralı aday sayılırdı ama o binaya seçilmeyeceğine adı gibi emindi. 

maledictus [marauders era]Where stories live. Discover now