20 ° sevmek

653 47 14
                                    

by: NatRomanova

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

by: NatRomanova

❆❆❆

Sonunda Marlon'u göreceği Çarşamba günü geldiğinde Eleanor'un eli ayağı birbirine dolanmıştı. Endişeliydi ama bu endişenin tek nedeni Marlon'a gerçekleri söyleyecek olması değildi. Abisini göreceği dersi Slyhterin ile ortak alıyordu ve büyükbabası ile anlamadığı bir işbirliği içinde olan Volante bir Slyhterin öğrencisiydi. Elbette geçen günlerde binayla ortak dersleri olmuştu ama bu farklıydı. Şüphe çekecek her hareketlerini Colonel'e söyleyebilirdi.

Tabi Tılsım dersinden önce atlatması gereken bir ders daha vardı ki sabahın erken saatlerinde olduğu için Eleanor bir kez daha öğretmenine söylenmişti. Gerçi muhtemelen tüm binalar böyle düşünüyordu. Çünkü Sihirli Yaratıkların Bakımı dersinin öğretmeni olan Silvanus Kettleburn hep derslerini sabah erken yapmayı tercih ediyordu. İşlevi gereği açık havada işlenen dersin sabah saatlerinde olursa öğrencilerin daha bir dinç şekilde güne başlayacağını düşünüyordu. 

Ders bir de bunun uzmanı sayılabilecek Hufflepuff ile olunca Gryffindor öğrencileri için ekstra bir şekilde katlanılması zor oluyordu. Eleanor bu derse asla katılmazdı. Bir şey bilmediğinden değildi. Newt amcası sağolsun sihirli yaratıklar üzerine geniş bir bilgisi vardı ama Beauxbatons'daki ilk yılında derse katılmak gibi bir hata yaptıktan sonra hep geride durmaya karar vermişti. Çünkü insanlar konuşmaya başlamıştı. 

Tabi bilecek babasını Newt Scamander büyüttü, hatta duyduğuma göre o da onun yanında kalıyormuş, ailesinin yanında neden kalmıyor... Ve buna benzer daha bir çok şey. Eleanor sürekli bunları duymak istemiyordu.

Yasak Orman'ın biraz ötesinde olan yeşil alana indiğinde Hufflepuff öğrencileri tam kadro gelmiş görünüyordu. Eleanor, Esme'yi arasa da bulamamıştı. Genç cadı muhtemelen bina arkadaşı Faria ile en önlerde bir yerdeydi. 

Gerçi kendi binasından da bir çok kişi yerini almıştı. Grubun biraz arkalarında olan Megara'yı gördüğünde onun yanına gitti. Kızlar onu uyandırdıktan sonra önden gitmişti. Daha Çapulcular'dan iz yoktu. Muhtemelen yatakta kalkmakta direnen Peter ile uğraşıyorlardı. 

Eleanor her ne kadar büyük bir vicdan azabı çekse de arkadaşları sırası ile onunla sabahlamaya devam ediyordu. Sirius'tan sonraki gece Lily ve Peter kendisiyle sabahlamıştı. Lily ile bütün gece biriken ödevleri yaparken Peter şekerleme yiyerek çok iyi giden aşk hayatından konuşmuştu. Genç cadı bir yerde ona lanet atmamak için zor durmuştu. Olan var olmayan vardı değil mi?

Megara'nın yanına yaklaştığında genç cadı onu fark edip gülümsedi. Bugün sıra ondaydı. Eleanor'ı bilemiyordu ama kendisi oldukça endişeliydi. Kendisi gibi bir lanetten muzdarip biriyle ilk kez karşılaşıyordu. Dahası sarışın cadı ile bunu hiç konuşma fırsatı bulamamıştı. Bir de bugün abisine her şeyi açıklayacaktı ki bunun nasıl sonuçlanacağını kimse tahmin edemiyordu. Bu yüzden düşüncelerine bir kenar bırakıp, "Diğerleri nerede?" diye sordu.

maledictus [marauders era]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin